Değişik aile iliskilerim ,bezdim artık

Onlar bunu yapmıyor siz yaptırıyorsunuz. Onlar yapıyor olsaydı tüm kardeşlere yaparlardı. Diğerleri kendilerini ezdirmiyor sizi eziyorlar. Ha siz de çocuğunuzu eziyorsunuz. Ailenizin size yaptığından farklı değil şu an çocuğunuza reva gördüğünüz yaşam. Delilerle dolu bir evde sığıntı gibi yaşarken, üstelik paranız var, kalabalığa alıştı kızım diyorsunuz. Ne hakla çocuğunuzun rızkını kardeşinizin gezdiği arabaya verebilirsiniz? Eve çıkamıyor olsanız hadi bir nebze ama siz çıkmıyorsunuz bile isteye bu da çocuğunuzun hakkına girmektir kusura bakmayın. Yaşadığınız hayata sizden başka bir sebep göremiyorum ben.

Para kazanıp bir de bunları mı çekiyorsunuz, çocuğunuza acıdım sadece ...

Anneniz çok mu güzel bakıyor da kime güvenip bırakayım diyorsunuz? Odadan kovuyorlarmış çocuğunuzu da ve size kötü davranmalarına da her şeye şahit oluyor. Asıl o evde psikolojisi bozulacak.

Yanlış ifade ettim ya ben 15 kizkardesim 15 .İstanbul'da çok zor cesaretim yok bu cesareti nasıl kazanabilirim bilmiyorum

O arabada sizin de payiniz var. Neden kardes ustune veriyorsunuz ? Cocugunuz var,cocuk ilerde demeyecek mi anne benim icim ne yaptın.Cocugunuz varsa en çok sizin arabaya ihtiyacınız var,imkanım varken çocuğum niye arabaya binmesin ki. Çok fazla kök ailecisiniz.Araci 1/2 hisseli yapsaydınız bari

iyi geliriniz var evi ayırın,kardeşinizde güzel kullanmış sizi,çevrenizdeki herkes kullanıyor kendinize gelin.

şimdi kardeşine desen ki arabayı satalım bölüşelim haklarımızı aa senin hakkın mı var der üstüne ya böyledir bu tipler

Kızımla başka bir şehire tayin istesem daha rahat yaşarım ama korkuyorum cesaretim yok .ya daha kötü olursa düşüncesi beni korkutuyor .birde yanlız basima kalacağım .kızımin psikoji bozulurmu .çocuk doğduğundan beri hep kalabalık içinde büyüdü .düşünceler hep beni yiyip bitiriyor .bide anneme alıştı .başkasının yanında dururmu nasıl guvenecegim insanın ailesi böyle yapınca kimseye güvenemiyor

Bundan daha kotusu olmaz 1+1 guvenli ev sıtelerınde ev bulursunuz ılla

Yanlış ifade ettim ya ben 15 kizkardesim 15 .İstanbul'da çok zor cesaretim yok bu cesareti nasıl kazanabilirim bilmiyorum
Kendinizi kurban olarak seçmişsiniz,hep verici tarafsınız. Verici olduğunuz sürece kimse kıymet bilmez. Babanıza bile güvenmeyin,kazandiginizi kendi üstünüze yapın. Bu güne kadar verdiniz de ne oldu ? Çok kıymetli mi oldunuz ? Kendinizi hicbir şeye layık görmüyorsunuz. Paranız varsa,siz alın arabayı binin. Çocuğunuzu okuldan alırsınız,alisverise gidersiniz vb. hayatınızı epey kolaylaştırır. Adim atmadan ilerleyemezsiniz. Anneniz size iyi davranmıyor,kızınıza mi güzel davranacak ? Verdiğiniz sürece varsınız,bugün işten çıksanız kimse yüzünüze bakmayacak.Köşede paranız yok,kardeşiniz üstüne arabanız var (yarı hisse diyorsunuz ama direkt onun üstüne) yarın paraya ihtiyacınız olsa,kardeşinize sat arabayı payımı ver deseniz. Emin olun o da sizi siler.Yasal hakkınız yok ki... bunları düşünmeniz lazım.

Çocuğu kreşe verirsiniz arkadaşlarıyla kendisine katkısı olacak şekilde oynayarak büyür eminim şu anki kuru kalabalıktan daha mutlu olur. Siz de bu kadar korkmayın her şeyden, çoğu kişi yalnız yaşıyor gayet de rahat ve mutlular. Tayin isteyeceğiniz şehri dikkatli baştan araştırarak seçersiniz hem ucuz hem güvenli bir şehir, gül gibi geçinip gidersiniz. Annenize de arabanın borcunu ödemeyin bence araba sizin mi de bir de borç harç yapmışsınız almak için çok garipsiniz. Artık çocuğunuzu düşünmeye başlayn.

Gelirinizi yazarken bile kiz kardesinizle ortak yazmışsınız. 15 bin gelirle,hem kira verip hem çocuk bakmak zor.Birikiminiz de yok, aslinda var ama kiz kardes üstüne,oraya buraya dagitilmis. Kendi alaninizi olusturmak için hic para biriktirilmemis. Önce haklarınızı toplayın,para biriktirin.Gidisata göre ilerleyin.

Sana nasıl davranılacağına sen karar verirsin ama kimse senin çocuğuna öyle davranamaz! Benim zoruma gitti okuyunca gözüm döndü sen nasıl çocuğunu bu insanlara paspas edersin? Paran var mesleğin var hemen kiraya çık hayatını yaşa. Başlatmasınlar kültürlerinden kendileri ne yaşıyorsa yaşasınlar o çocuğa da aynı şeyleri yaşatma. Anne dediğin güçlü olur senin gibi davranmaz. Çocuğun da seni mi örnek alsın istiyorsun? Kimseye de borç ödeme bunca sene seni yolduklarına saysınlar.

Sizin bu saatten sonra ailenizden bir beklentiniz var mı? Yok örf adet yok ev kuralları hikaye.. gidin ayrı ev tutun birde bakıcı bulun kalan parayla çok güzel geçinirsiniz.
Annenize olan borcunuza gelince 2 bin dolar + 5 tane cumhuriyet altını takriben 70 bin TL yapıyor. Kalanı da ödersiniz.
Affedersiniz safmısınız sala...mısınız? yanlış anlamayın lütfen deyin annenize sizden borç alıp vermeyince iyi de kendi borç verince mi peşine düşüyor..
Kesinlikle kurtulun bu sülüklerden...
Daha küçük bir yere tayin isteyin Ben Hataylıyım burda eşyalı 1+1 çok güzel apartların kirası 2000-3000 civarı . kreşlerde 3000-4000 civarı kalan parayla çok güzel geçinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…