Değerli hanımlar merhaba son günlerde yaşadığım bir olay sebebiyle sizlere danışmak için bu hesabı açtım, lütfen yardımcı olabilir misiniz? Gerçek hayatta içine kapalı asosyal biriyim, 22 yaşındayım. 3 ay kadar önce edebiyat, film, genel kültür vb. alanlarda paylaşım yapılan bir siteye üye oldum. Orda kitap önerisi sebebiyle biriyle tanıştım, ilk mesajı atan bendim bu yüzden karşımdaki adamın hiç kızlara mesaj atan biri olduğunu düşünmedim ve iyi niyetli biri gibi geldi. 2 ay boyunca konuştuk o kadar çok espriler yaptı, sohbet ettik güzel vakit geçirdik ki ister istemez ona bağlandım. Cinsellik konularına hiç girmedi, gece gündüz şiirler, şarkılar gönderdi iltifatlar etti. Artık biraz geç yazsa üzülür telaşlanır hale geldim. O benim tek sırdaşım ve bağlandığım kişiydi. Ama bipolar bozukluğu olduğu için biraz dengesizdi ruh hali sürekli değişiyordu. Bana kendisine dair yaşadığı yer, telefon, adres hatta soy isim bilgisi bile vermedi internette kimseye güvenmiyorum geçmişimden kaçıyorum dedi. Aynı şekilde benden de hiç bir bilgi veya resim istemedi. Bu durum benim için onu daha da çekici, merak uyandırıcı ve gizemli hale getirdi.
Ancak geçen hafta sohbet sırasında hiç konuşmadığımız bir konuyu konuşmuşuz gibi sorunca ben de başka biriyle beni karıştırdığını söyledim ve biraz kırıcı konuştum. Çünkü benimle geleceğe dair planlar yaptığını söyleyip böyle bir mesaj atması zoruma gitti. Ona kırıcı olmamı sebep göstererek benden ayrıldı. Özür diledim ama kabul etmedi. 1 haftadır sürekli onu stalklıyorum ve her paylaşımından kendime pay çıkarıyorum gözüm sürekli yazdıklarında. Bir üzüldüğünü bir iyi olduğunu ima eden paylaşımlar yapıyor iyice dengem bozuldu. Başka kızlarla konuştuğunu gördükçe panik atak geçiriyorum. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım, lütfen fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Ancak geçen hafta sohbet sırasında hiç konuşmadığımız bir konuyu konuşmuşuz gibi sorunca ben de başka biriyle beni karıştırdığını söyledim ve biraz kırıcı konuştum. Çünkü benimle geleceğe dair planlar yaptığını söyleyip böyle bir mesaj atması zoruma gitti. Ona kırıcı olmamı sebep göstererek benden ayrıldı. Özür diledim ama kabul etmedi. 1 haftadır sürekli onu stalklıyorum ve her paylaşımından kendime pay çıkarıyorum gözüm sürekli yazdıklarında. Bir üzüldüğünü bir iyi olduğunu ima eden paylaşımlar yapıyor iyice dengem bozuldu. Başka kızlarla konuştuğunu gördükçe panik atak geçiriyorum. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım, lütfen fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim herkese.