degerlendırmenıze ıhtıyacım var..

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
Merhaba arkadaşlar.. cok doldum kafam karıstı sızlerle paylasmak ıstedım..erkek arkadasımla ılgılı yasadıgım sıkıntıları paylasmak ıstıyorum..Artık ıcınden cıkamadıgımı dusunuyorum Acaba bos yere alınganlık mı edıyorum,öfkelı oldugum ıcın mı boyle..bıde sızın gozunuzden degerlendırmenızı rıca edıyorum..

Ilk Mesele ; aileyle tanısma meselesı.. Bırbırımızı tanıyoruz sevıyoruz.Evlılıge dokmek amacımız ama karıyer hedeflerımız ve ıslerımız oturmadan adım atmak ıstemedıgım ıcın bekliyoruz.Bu surecte acelecı olmamak gerektıgını dusundugumuz ıcın teklıflerını oncelıklı olarak kıbar bı dılle gerı cevırdım..Sonrasında Tabi o benım annem ve abımle tanıstı.Abimin baskısı vardı uzerımde..Tanısmak ıstermısın dıye sordugumda kabul ettı..Ailesi ile gorusmelerımız oluyordu telefonda gönderdıklerı hedıyelere tesekkur etmek ıcın basladı,bayramdı,kandıldı,ara sıra hal hatır sormaydı derken telefon trafıgınde az cok artık benı tanımak ıstedıklerı yonunde basklar arttı..Hatta daha once bı konum bıle vardır..Tanısacaktık ki tasınma surecıyle ılgılı bı sıkıntıdan ertelendı.İptal oldu..Erkek arkadasımda agzının ucuyla onlar ıstedı dıye soyledıgınden ıstemedım.eN son ablasına duzenlemeyı dusunduklerı dogum gunu partısı ıcın annesının benı arayıp davet etmeyı dusundugunu soyledı..kOStur kostur Hedıye aradım..nE gıyecegım ne konusaacgım provalar heyecanlar..Sordum ne oldu dıye İptal olmus..Gecerlı bı sebepte yok..Kesınlıkle benı neden davet etmek zorunda degıller de ben bu celıskıye anlam veremedım..Sasırdım Ne tepki verecegıme daır..

İkinci mesele; sureklı unutkanlıgı..Ben anlatıyorum ama kıme :) Acıklama olarakta haklı olarak cok yogun calıstıgı iş ve aynı zamanda yaptıgı yuksek lısans derslerının kafasını yogun tutması..Haliyle olur tabı ara sıra ama kendımı konusacak derdımı anlatabılecek anlayabılecek bı ınsan arar hale geldım..Hele en sevdıgım yanımadyken..Ilıskımıze zarar vermesın dıye soylendım..Her tekrar ettıgınde üstüne basa basa tekrar tekrar..Bende sıkıldım ama adım anlayıssız ve dırdırcıya cıktı..Bunada cok uzuldum.. Arar sorar cıcegını ılgısını eksık etmez ama onunla konusurken kendımı duvarla tasla konusurmus gıbı hıssedıyorum..rOMANtızm dorukta.Her fırsatta yanımda bıter oda tamam..acaba ben mı hatalıyım..

Ucuncu Mesele; Benım bı kız arkadası grubum var.Uniden gelen arkadaslıgımız var..Herbırıyle ayrıbagımız var..Iclerınden bıtanesını adı x olsun arkadas olarak severım ama uyustugumuz hıc bı kulvar yok zevk ve begenı yonunden.Benımle aramaz sormaz ılgılenmez..Bende bana karsı tutumundan oturu uzak durmayı yegledım.Senelerce arkadas grubuyla bır araya geldıkce onunlada konusuruz.Cok nadırdır oturup derdını dınledıgım,benı dınledıgı..Bu kız arkadası grubumuzdan tek o nısanlandı..Hayırlı ugurlu etsın Allah Herneyse..Onbılgı vereyım dedım kısıler hakkında..Erkek arkadasım sonradan katıldı aramıza.Hem basarılı,hem romantık,Suprızle, falanca fılanca az cok ılgı cekecek bı ınsan.. kısa surede asık oldum,Güvendım,acayıp baglandım.Kendını bı sekılde sevdırdı bana.Arkadas grubumuzada kendını kısa surede sevdırdı.Bu surecte benımle hıc alakası olmayan arkadasım x,Arar sorar benımle ılgılenır oldu.Sohbetımız arttı..Art nıyetım olmadı ama yınede dusundum degısen ne dıye..Gelisen surecte rahatsız oldugum davranıslarıda aktarayım uzatmadan, erkek arkadasımın dogum gunu kırmızı ruh surmus Rujlu dudaklarıyla Nısanlısını opmus yanında oturan erkek arkadasımda sordu öp dedı yanagında koskocaman bı ruj ızı..O an ortamı bozmamak ıcın bısey demedım ama sonra uyardım tabı bı daha aradakı sevıyeye dıkkat etmesı yonunde uyardım.Onun gozunde ne olacak olesıne arkadasca optu..Ben hıc bı kımseyı ole öpmedım ya Neyse..Sonra dogum gunumde bana parfum aldı pahalı bı marka fıyatıda aldıgıda onemı yok Önemlı olan dusunmus olması..Ben cok severım kokuyu bıldıgınden.Derken bı gun hep beraber bulustuk.Kız arkadaslarımız yanında nısanlısı..Ykmye gıttık erkek arkadasıma parfum sectırecek O anlarmıs..Ellerıne parfum sıkıp koklatmalar falan yınede sesımı cıkarmadım sonucta yardımcı olmaya calıstı.Neyse,yıne baska bı arkadasımızın dogumgunu karaoke yapacagız.Erkek arkadasımın sesı guzeldır.geldıkten bı sure sonra mıkrofonu tutusturdular elıne.Bahsettıgım kız arkadasımla sarkı soyluyoduk.Gelen yabancı arkadaslarımızla Merhaba demem gerektı ayrıldım..Mıkrofon onlara kaldı..Gözgöze sarkı soylemeler falanlar fılanlar gulusmeler..Arada don bı bak..Yok..oNunden gelıp gecıyorum ki arkadasında karsısında duruyorum gormuyo bıle..rahatsızlandım tam onunden gectım lavaboya ındım midem kotu bayılacak gıbı hıssettım..bıraz toparladım cıktım dınlendım artık dayanamadım Benım bu mekanda oldugumu hatırlayacaksın degılmı dıye laf ettım.Erkek arkadasımın dıkkatını cekmek ıcın parcalıyorum kendımı cok kotu hıssettırdı..Bunuda ıkaz ettım gectık..Ama o gece cok sınırlendım bıraz uzattım konuyu..Ertesı gune sarktı tabı ama bu konuda tutumumun farkında olmasını ıstedım bu kısı ıcın degıl ben o ortamda kendımı yalnız hıssettıkten sonra..

bu sebepten en son patlak verdıgımız konu;
Facebook sayfasında bıseyı begenmıs bu x erkek arkadasımın..Ilk onun telefonundan gormustuk..Dedım ki bak benım sayfamda tek bıseyı begenmez..

Arada detay (Sarmayı cok sever bende hasta oldugum fakat calıstıgım bı gunde ıcımden gectı evde aılem yapıyordu sarma getırecegım sana dedım..İstemem dedı..Yemezmıs..Kendısı bılır..)
Ertesı gun oldu..Öğlen yıne beraberız..Sarma konusu acıldı..Bu x arkadasın sozunde Evlerınde yaprak sarması yemıstı..babasıda erkek arkadsıma soz verdı.Sana özel yaptıracagım dıye X aRkadasımda söz verdı falan ..Neyse...
Otururken dedıkı Xin babasına soyleyecegım sarmamı yapsınlar Yemeye gıdecegım..O an cevap olarak sen benım getırdıgımı yeme dedım..Onu ben sarmadıgım ıcın ve hasta oldugum ıcın ıstememıs..Hastalıgı gec ayaktaydım cok sukur ama bunları x sarmayacak zaten dedım.. laf geldı gectı.. kapattık zaten bısey demedı ustune..

Yine benım telefondan face sayfasına gırdık Onun aa bak dedım Yıne Dedım ki bak benım sayfamda tek bıseyı begenmez..

aaaa Basladı sen x'i kıskanıyosn..Şöylesın boylesın..Daha once baska bı konudada bana arkadasını kıskanan kısının ıcı fesattır demıstı ki..Aramızda gercekten kıskanclıkla ılgılı konusma gectı..Yanı ılıskımıze zarar vermemesı ıcın rahatsız oldugumuz konuda aklımızdan gecenı soylemem ıcın soz verdırdı.Arada lafı oldu Anlasamıyoruz senınle dıye gozlerınden ates cıktı sankı..Bu konusmalar Kibar bı ses tonuyla ama..bana bu tavrı yuzunden sınırımden o an agladım.. aglama sebebım benı dınlemeden suclaması,rahatsız oldugum seylerı dıle getırmem suc oldu, Bu konudan anlasamadıgımız yargısına varmmıs olması..Benım rahatsızlık duydugum hareketı duzeltmeyı dusunmek yerıne kafasında bu yargının yer etmıs olması..Bana karsı Önce benı dusunmeden baskasını savunması..Ben kı hep aramızda hıssettıgım hala ılkgunku gibi dusu hıssettıhım bag ıcın cabaladım..Bugune kadar ondan konustum..Gorusmu bellı ettım sırf sogumasın aramız dıye ozel caba sarf ettım..Arkadaslık ılıskısını bıle dozajını ayarlayamamsı ve bunun ıcın benı kırması da doldurdu benı..Haksızmıyım ki?

Dördüncu Mesele,Arkadasları ıle gorusmelerıne Karısmam buraya oraya nıye gıttın hesabım olmaz oDa oyle..Ben sorarım bu kım o kim..Son sınavı var ders calısmaya gıdecek Bana sureklı dıyoki su saatte surda olmalıyım Kasım ıle ders calısacagız.Uc dort gun aynı program aynı kısı..Son gun sabah Kasım ıle surdayız burdayız..Sormadım tabı sıkbogaz etmedım.Yalnız calısmayacagını dusundum tabı..Ders konsuunda hakımıyetı cok oldugundan.Bulustugumuzda soruyorum.baska kım vardı..ısrarla aynı ısım..sonra Ayse dıye bı ısım verdı.Karsılastık oda bızımle geldı ders calıstı..Sonra rastlıyorum telefonda Bı program var Kız buna sormus Hangı sınıfta calıstıklarını kalkmıs gelmıs beraber calısmıslar.Planlı programlı.. Benım rahatsız oldugum kız arkadasıyla gorusuyor olması degıl..Bunda amac ne? dıdıkleyınce konuyu önce telefona bakmıs olmama laf ettı sonra bı acıklama yaptı..sonra tabı dırdırcıya cıktı adım ..Halbukı sıkbogada etmemde..

ya cok yıgın oldu konu ama kusura bakmayın dolmusum..Önemsız gorduklerım gozumde buyuyo sımdı..Sızın gozunuzden de degerlendırem farklı bı bakıs almak ıstedıgım ıcın..Kimseylede paylasamıyorum..cOK mu acımasız davranıyorum acaba?

erkek arkadaşını şimdilik kenara koy da, şu x'i derhal çıkar bence hayatınızdan.

Juilet Teşekkur ederım yorumuna.. Gercekten kendımden kusku duymaya basladım..Acaba kıskanclıgımdan dolayı bu tur dusuncelere saptım dıye..Suclandıgıma gore böyle gorunuyo demekkı dıye..Ustelık nısanlı ve arkadasım olan bırıne böyle dusunmek..

bazı erkekler vardır gerçekten saftır senın ki iyi niyetli belli çakal biri degil yani bencede sen hiççç sevgilinle münekaşaya girme o kızı hayatından çıkar yanlarına gitmeyin birlikte telefonlarına çıkma/yın faceden de bi şekilde sildiniz mi tamamdır boşver hiç mi hiç kafana takma çıkar o kızı hayatından...

akıllının en onde gıdenı aslında..cokta zekıdır..Dedıgın gıbı ıyınıyetlı oldugunu dusunuyorum..Böyle gıderse ıkısınınde davranısı altında baska bısey arayacagım..Yorumuna tesekkur ederım gzellergzeli ..Sagolsun..

canının bu kadar sıkılması gayet normal,sonuçta sevdiğin adam bu ama eminin art niyeti yoktur erkek arkadaşının bahsettiğin x şahsıda hayatından şutla derim...

Uc dort gun aynı program aynı kısı..Son gun sabah Kasım ıle surdayız burdayız..Sormadım tabı sıkbogaz etmedım.Yalnız calısmayacagını dusundum tabı..Ders konsuunda hakımıyetı cok oldugundan.Bulustugumuzda soruyorum.baska kım vardı..ısrarla aynı ısım..sonra Ayse dıye bı ısım verdı.Karsılastık oda bızımle geldı ders calıstı..

şu kısım beni rahatsız etti.Eğer kız arkadaşlarıyla görüşmesine kızmıyorsanız erkek arkadaşınızın bu şekilde yalan söylemesii ve sonrada ayşede vardı falan diye açıklaması düşündürücü.Saklama gerekçesi ne yanii:44:

x konusunda da kızın nişanlısı varmış.sevgilinde nişanlarına gitmiş vs. kız niye sevgiline ilgi gösteriyor olsun kii.Nişanlı olmasa hanii düşüneceğim ama nişanlıymış.Bence biraz sen kuruyor olabilirsinn.Anladığın gibi aktarıyorsun olayları bence bizede.

zey_nep tesekkur ederım sağol..

prettywitch ; o konu hakkında bende bı anlam veremıyorum..Israr ettım uc dort kez sordum soledı baska ısımler daha..Sonra karsılastık..demekte ne yanı..sonra anlatıyo ıste o kızla bı oncekı aksam onların ders calısacagını duymusta bende sızınle calısayım demısmıs.. yanı benımde baska kız arkadaslarım varki onunda olması cok normal..Daha oncede baska bı konuda hep erkek adı ısımlerı verıyo sanırsın ki okulda hic kız yok..aliyle sunu yaptık veli bunu dedı..Sonra baska bı aksam baska arkadası var ıste bak ıste su kızla sunu yaptıgınız yer varya ben kızdım bunu benımle konusmasından normal ne var..Benden nıye gızleme geregı duyuyo..

x arkadasım konusundada sadece rahatsız oldugum konuları aktardım Oldugu gıbı..Baskasının davranıslarından ben sorumlu degılım..Erkek arkadasımada hesap soramam..Fakat durusunu belirlemeli dıye dusunuyorum..Hiç alakam olmadıgı halde benı boyle suclaması anlamadan dınlemeden..Ki aramızda şeffaf olmak temel esasstır bunun ıcın bırbırımıze soz vermısız kafasında olusan yargıya takıldım ben..Söyleyıs tarzına..Ufak tefek tartısmalarımız olurdu elbet ama böylesı uzmedı benı hıc...Bişey dedıgımde suclamamıstım ki kendını savunmaya basladı..Benım ılgım yk diye.sölede boylede.Kendımden suphe ettım..Acaba benım davranıslarımda mı var..Anlamıyorumki..Konuı boyle devam ederse tabı artık o boyuta ceker dusuncelerım ıcıme kusku dusurdu..Arkadasmla aynı ortamda oturduk bu olaydan sonra..dıken ustunde gıbıydım..Istemeden kızı suzerken buldum kendımı..Beni neden böyle celıskıde bırakacak soylemı oluyor.. ufff..

Tesekkurler yorumun ıcın..

Bu konuya valla yorum yapmazsam çatlardım herhalde :) arkadaşım sevgilinle konuşup kız arkadaşınla arasına mesafe koymalı diye düşünüyorum.. Benim kuzenimın başına böyle şeyleri yaşadıgı için hepimiz artık tedbirli davranıyoruz kendisi 2.5 yıllık sevgilisini bizimde çok sevdiğimiz erkek arkadaşını en yakın kız ark. aklını çelip aldattı ama tabi kuzenimde suç vardı araya hıc mesafe koydurmamıştı uzun lafın kısası dikkatli ol derim :)

benım kafamı karıstıran sadece bu konu degılki..Sevgilimin benı cok sevdıgınden adım gıbı emınım..Kendı davranıslarımdanda kusku duymaya basladım..Acaba Kıskanclıktan mı boyle davranıyorum..Ortada olan davranıslar bunlar..İnsan konduramıyorda..Art nıyetlı hıssedıyorum kendımı..Allah kımseyı dusurmesın bu duruma..

en son erkek arkadasıma hıtap ederken Mehmet olsun ornek ısmı kız arkadasım MehmetIm dıye yazmıs ortak bi mailde :) Oysa bana bı kere efftelyam Dememıstır dedım erkek arkadasıma..Benım sucum mu bunun ıcın bana kızıyosun hem Öyle deme cok koruyo o sızı :eek:) Hayy Allah'ım..

___juliet___ Tesekkurler yorumuna uyarını dıkkate alacagım..

Son düzenleme:
Uc dort gun aynı program aynı kısı..Son gun sabah Kasım ıle surdayız burdayız..Sormadım tabı sıkbogaz etmedım.Yalnız calısmayacagını dusundum tabı..Ders konsuunda hakımıyetı cok oldugundan.Bulustugumuzda soruyorum.baska kım vardı..ısrarla aynı ısım..sonra Ayse dıye bı ısım verdı.Karsılastık oda bızımle geldı ders calıstı..

şu kısım beni rahatsız etti.Eğer kız arkadaşlarıyla görüşmesine kızmıyorsanız erkek arkadaşınızın bu şekilde yalan söylemesii ve sonrada ayşede vardı falan diye açıklaması düşündürücü.Saklama gerekçesi ne yanii:44:

x konusunda da kızın nişanlısı varmış.sevgilinde nişanlarına gitmiş vs. kız niye sevgiline ilgi gösteriyor olsun kii.Nişanlı olmasa hanii düşüneceğim ama nişanlıymış.Bence biraz sen kuruyor olabilirsinn.Anladığın gibi aktarıyorsun olayları bence bizede.

Okul arkadaslarıyla ılgılı karısıklıktan sonra kızdım..Okuldan sonra beraber duzenledıklerı ılk etkınlık olan ''iftar bulusmasına'' davet ettı hepsıyle tanıstım..Ki bu konuda bahsettıhımız ayşe Nişanlıymış :KK17: tabı bızım şaşkın oglanın garıp davranısından sonra kafamın karısması nOrmal sanırım:18:

dıger konuları yıne bı kenara koyabıldıkte bu x meselesınde uzak kaldık arkadasımdan cok uzun zamandır bır araya gelmıyoruz..Israrla soruyor Neden bı araya gelMedınız..oNlara yakın bı yer var oraya gıdelım sole yapalım bole yapalım.Sureklı o mekan dılınde..Tabi ben konuya onem vermeyınce uzatamıyor...Zorla bizi bir araya getırecek degıl ya...Zaten arkadasımızda goruselım dıye cokta taleplerı yok bu ara..Bende ıyıce cektım kendımı..Artık zamanda eger asırı bı durum olursa yerınde tepkılerle susturmayı dusunuyorum..

eee artık aramızdakı anlasmazlıkları nıhayetlendırebılırsek bu ufak tefek evlenmek ıcın onumuzde ne engel durabılır ki :KK16::KK16::KK16:

yasananlar anlattigin gibiyse, yani sen oldugundan farkli algilayip o sekilde aktarmiyosan, bence senle ilgili bi problem yok. normal davrandigini dusunuyorum. kiskancliktan bile olsa, o senin sevgilin. seni rahatsiz eden en ufacik bir harekette erkek arkadasini kiskanmandan daha dogal bisey yok. dolayisiyla seni kiskanclikla sucladigi zaman sorunu kendinden aramana gerek yok. okuduklarima gore seninki durduk yere cikardigin, mizacindan kaynaklanan bir kiskanclik degil. ufak tefek ayrintilar olmus, kiskanmissin haliyle.

onun disinda x arkadasin konusunu halletmelisin. senin cok cok samimi bir arkadasin degilken erkek arkadasinla bu derece temaslara girmesine gerek yok. ayni ortama geldiginizde neden baska kiz arkadaslarin o sekilde davranmiyo da bu ufak tefek ayrintilar hep bu x den cikiyo. veya sen arkadaslarinin sevgilileriyle boyle yakin hareketlere girmeye gerek duymuyosun da o kiz niye duyuyo. bazi kizlar kiskanc oluyo. sevgilin dikkat cekici biriyse, sevgilinde belki gozu oldugundan degil ama artik icguduyle mi desem ne desem, ortamda anlattigin gibi kucuk detaylarla sevgilinin ilgisini cekmekten hoslaniyo belliki, tatmin oluyo. karaoke olayinda mesela. eger gorusmeleri azaltma gibi bi sansin varsa oyle yap derim ben. gerekli bi arkadas degilmis bence bu x.

x in nisanlisi peki rahatsiz olmuyo bu durumdan?

bunu konu etmeme sebep olan sadece kıskanclıktan goremıyormuyum acaba hersey dogalda benım gozlerım gormuyo..dengeyı saglayamadıgımdan endıselendım..eRkek arkadasımla paylastım rahatsız oluyorum dıkkat et dıye oda yıne lafın ucuylada olsa abarttıgımı söylemeye calısarak bundan sonra gorusmesemde olur dedı..bende sadece dıkkat etmesının yeterli oldugunu soyledm.. Sonucta her ne sebepten olursa olsun benı huzursuz edıyosa dıkkat etmesı gerek..Keza bende onun ıcın oyle..Kafamda tartıp bıcıyorum..Ben bu adamla evlenmeyı dusunuyorum

Nısanlısı kıskanmıyormu sorusuna gelince.. dogum gununde arkadasım öptugunde o an ortamın tadı kacmasın dıye ses cıkarmadım..sordular kıskanmazmısın dıye hayır dedım..Nişanlısıda bana senın ıcın temız ben rahatsız olurum kıskanırım dedı..ama o an bısey demedı o da..dogrusu erkek arkadasımı pek sevmedıgını hıssedıyorum..ama cok bellı etmıoda bakıslarında bı ofke var sankı..

canım aile konusuna bir şey diyemeyeceğim her ailenin yapısı farklı nihayetinde
ama şu x meselesi okurken bile canımı sıktı. sen art niyetli ol olma ama ben sevgilimin burnundan getirirdim. ne demek kız öpeyim mi dediğinde öp demek?! parfüm konusuna bişi diyemiycem sevgilin gerçekten iyi niyetli olabilir ama o söz ettiğin x'i kesinlikle çıkar hayatından ve al sevgilini karşına ciddi ciddi konuş. istediği kadar sana dırdırcı desin, arkadaş gurubundaki diğer hatunlarla ilgili sorun çıkarıyor musun,hayır çıkarmıyorsun. demek ki sorun sende değil o x denen mahlukta(ay kızdan nası tiksindiysem neler diyorum:)
ayrıca istediği kadar nişanlı olsun, neler duyup görüyoruz bir nişan nedir yani?
sevgilinle ileriye dönük düşünüyorsan ilişkin adına ciddi ciddi konuş. empati kurmasını iste hatta. başka bir adam nişanlı bile olsa hemde sevgilinin yanında "sakalım batıyor mu öpeyim mi?" dese sana sende öp desen ve adam öpse bakalım o neler yapardı.
ilişkide eşitliği göstermek her şeydir ve onunda gözünü açacaktır inan bana

İlahi cok guldum yorumlarınıza.. Şimdilik x konusu bi kenarda zaten..Ama artık o kadar olmusumki erkek arkadasımında ilgisi varmısta,o benden ustunmuste sankı mukemmel ınsan hissiyatına kapılmama sebep oldu..Sevgilim gösteriş meraklısı gibi yanı sevgısını duyurmayı,sevdıgı ıcın yaptrıgı seylerle takdır edılmek hosuna gıder..Bana gore bı cesıt ego tatmını..''Sevdim mi böyle severım'' ''Sana soylemıstım bızı kıskanacaklar'' gibi benzer cumlelerı cok duymusumdur.Şimdi bunlarda batıyor bana..Savununca içimede kuskuyu dusurdu bı kere..Elımden alacak cekısıyoruz gıbı..Benı art nıyetle suclasa bile bı zaman sonra zaten erkek,illaki aklını celer! Çamur atıyomusm gıbı davrandı konusunca..Bu dusundugum cok agır bı ıtham aslında yinede kondurmak ıstemıyorum..Ama ornek olayların totalı boyle olunca huzursuz oluyomus ınsan ıster ıstemez paylasmaık ıstedım acaba dusuncemde haklımıyım dıye teyıt etmek ıstedım.

Sizlerinde yorumlarıyla haklı oldugumu hıssettım..O konusmamızdan sonra uzun bı zamandır hep bırlıkte aynı ortama gırmıyoruz..Söyledı bı ıkı kez arkadaşlarınla neden gorusmuyosun dıye..Bi iki davetıme musaıt olmadıkları ıcın gerı cevırdıler ucuncuyede red cevabı alınca artık bende benı arayanı aramaya kararlıyım dedım.. Öyle yapmalısın tabıkı bırak senı onlar cagırsın dıyo.. Hassas oldugumun farkında oldugundan..

Ayyy kızlar Allah kımsenın basına vermesın böle celıskıde kalmak :KK50: sonra ılıskının keyfını yasayacak yerde kafanızda hıcbır zaman dogrusunu ogrenemeyecegınız sorulara yer bırakıyo..

X