• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEĞERİMİ KAYBEDİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugchanel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
89
40
3
28
Kızlar gerçekten değersizleştiğimi hissediyorum eşimin cümleleri aşağılayıcı gelmeye başladı durmadan söylemek için birşeyler söylüyor bazen büyütmemek için karşılık vermiyorum bazen ondan daha agır şeyler söylüyorum mutlu değilim neden böyle olduk bilmiyorum kendime verdiğim değeri yitiriyorum aklıma devamlı kavgalarımız bana söylediği kötü sözler kırıcı anlarımız geliyor engel olamıyorum devamlı kafamda bir ayrılık konuşması senaryosu kuruyorum sanırım sonumu hazırlıyorum ama onu çok seviyorum inanılmaz çıkmazdaym

e seni yerip duran adamla daha gecen ay bebek yapmissin. ne diyelim?
iyi yapmışsın. en azindan simdi rahatca "ben olsam ceker miyim bu adami ama bebegim babasiz kalmasin. sirf onun icin katlaniyorum" diyebilirsin. bir mantik gelmis evli olmana
Kızlar sanırım hormonsal sabah bir ağlama geldi söylediğim şeyler büyük şeyler değil ufak tefek tartısmalar gözğmde cok büyüyor demek istemiştim neyse ki konuştum eşimle elhamdülillah hallettim o hassasiyetimi anladı bebişle alakalo olduğunu düşünüyorum zaten

Hayır öyle değik normal sıradan tartısmalar olmaz mı ev içinde onları büyütüp duruyordum aklımda iki gündür kendimi çok kötü hissediyordum
Evin ıcınde normal tartışmayı nie buraya taşıyorsunuz o zaman yani mantıklı mı bu yaptığınız . O zaman herkes konu açsın

Ne söylüyor mesela? Şimdiye kadar bir sorun yoktu da şimdi mi canınız sıkıldı? Hormonlardan dolayı abartıyor olabilir misiniz? İnşallah öyledir çünkü bebek olmuş bir de aranız kötüyse çok yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back