Arkadaşlar merhaba biraz endişeliyim kendimi iyi hissetmiyorum benimle benzer durumu yaşayan varsa bilgi verirse sevinirim. son adet tarihim 22 kasım, yani bugün itibariyle 5 hafta oldu adetim 4-5 gün gecikti dün sabah test yaptım çift çizgi çıktı akşama doğru kan verdim değerim 31.5 çıktı. Acildeki doktor sağolsun! Öğrenir öğrenmez heyecanımı kursağımda bıraktı “bu değer çok düşük heveslenme, kimyasal veya dış gebelik olabilir tarzında negatif durumlarla ilgili herşeyI söyledi. Neye uğradığımı şaşırdım. Evet bu durumlar olabilir ama daha yeni öğrenen birine biraz daha yumuşak anlatılabilir sonuçta ben 2 gündür stres yapıyorum. Bu da gebeliğe zararlı. Neyse, Dünden bu yana belirtilerim arttı, göğüs hassasiyeti halsizlik vs. Şimdi merak Ettiğim şey şu; benim gibi 5 gün gecikmeyle böyle düşük bir değerle gebeliğini öğrenip devamında sağlıklı ilerleyen oldu mu? Genelde 5. Haftada herkes yüksek değerlerden bahsetmiş burada. Maalesef kendiminkiyle kıyaslayınca çok üzülüp stres oluyorum. Yarın bir kez daha kan vereceğim gelişme var mı bakacağım. Bu arada geç döllenme ihtimali de düşük bence çünkü hesap ettiğim ve değerlendirdiğim tahmini yumurtlama günlerimden sonra eşimle pek değerlendiremedik. Kafam çok karışık umarım umut olacak cevaplar alırım