Bu değer düşük veya kimyasal olacağı anlamına mı geliyor

Kızlar konu hakkında sıfır bilgiledeyim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. En son 21 Ağustos regl oldum adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım 2 kez negatif çıktı. Kan verdim dahiliyede beta böyle çıktı, doktor 2 güne bir kan testi ver dedi sadece bu kadar… bir kaç kişide değer düşük kimyasal düşük riski var falan dedi işin doğrusu ne bilmek istiyorum
Eki Görüntüle 3481155
Merhaba sonucunuz ne oldu .ben kimyasal gebelik yaşadım. Degerim 32 ile başladı ilişki yaşayınca kanamam oldu doktora gittik ve iki gün sonra 51 di .4 gün sonra 163 oldu ve 4 gün sonra tamamen kanamam geldi 50 ye kadar dustu .iki güne bir kontrol ettirin ve yüzde 66 yada daha fazla olması gerekiyor.

Yani tahriş olursa hafif bi lekelenme olur da siz baya kanama diyorsunuz
İ
Merhaba sonucunuz ne oldu .ben kimyasal gebelik yaşadım. Degerim 32 ile başladı ilişki yaşayınca kanamam oldu doktora gittik ve iki gün sonra 51 di .4 gün sonra 163 oldu ve 4 gün sonra tamamen kanamam geldi 50 ye kadar dustu .iki güne bir kontrol ettirin ve yüzde 66 yada daha fazla olması gerekiyor.
Vallahi daha bilmiyorum yarın 11de tahlil vericem. Hayırlısı olsun benim için beklemediğim bir gebelikti

X