canım bu yorumun beni çok rahatlattı bugün bir tahlil daha yaptırcam 4000 lere çıkması lazım hesabıma göre yarın başka dr. a gideceğim İnşallah iyi Sonuçlar elde ederim ...Kaç gündür işime de konsantre olamıyorum beklemek çok kötü her gün elim karnımda sanki şişiyor gibime geliyor normalde zayıfım ve pek göbeğim çıkmaz belki gaz şişmesidir :))aa karnım büyüyor diyorum :))))) ama bugün için en azından rahat çalışacağım çok teşekkür ederim....
bosuna üzme kendini benide dr lar bile üzdü yok dış gebelık olur saglıklı dııl kanaman olacak düşecek dendi kendimi acıbadem profesorunde buldum korkuyla gıttım keseyı gordu artıslr ıcın kesın bısı denmez duusk ıhtmaalın normal gebelere gore bıraz daha fazla sadece ama bekleyıp gorucez dedi bır ay bozulan psıkoljımle kanama oldumu olcakmı bekeldım sonuc gelısmedı kurtaj oldum orası ayrı ama dedıgım gıbı benım ayrı bır sorunum varmıs gobek konusuna gelınce evet 2 aylıktım kurtaj oldugumda ama benmde gobegım şişmişti cok zayıfım heralde ondan herkes daha bısı bellı olmaz desede:)