• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerim düşükmü dış gebelikmi yardım!!!!!

canım bu yorumun beni çok rahatlattı bugün bir tahlil daha yaptırcam 4000 lere çıkması lazım hesabıma göre yarın başka dr. a gideceğim İnşallah iyi Sonuçlar elde ederim ...Kaç gündür işime de konsantre olamıyorum beklemek çok kötü her gün elim karnımda sanki şişiyor gibime geliyor normalde zayıfım ve pek göbeğim çıkmaz belki gaz şişmesidir :))aa karnım büyüyor diyorum :))))) ama bugün için en azından rahat çalışacağım çok teşekkür ederim....

bosuna üzme kendini benide dr lar bile üzdü yok dış gebelık olur saglıklı dııl kanaman olacak düşecek dendi kendimi acıbadem profesorunde buldum korkuyla gıttım keseyı gordu artıslr ıcın kesın bısı denmez duusk ıhtmaalın normal gebelere gore bıraz daha fazla sadece ama bekleyıp gorucez dedi bır ay bozulan psıkoljımle kanama oldumu olcakmı bekeldım sonuc gelısmedı kurtaj oldum orası ayrı ama dedıgım gıbı benım ayrı bır sorunum varmıs gobek konusuna gelınce evet 2 aylıktım kurtaj oldugumda ama benmde gobegım şişmişti cok zayıfım heralde ondan herkes daha bısı bellı olmaz desede:)

selam kızlar yeniyim aranızda

ben dün kan testi yaptırdım değerim 65,20 gibi bir şey çıktı 1-2 haftalığa denk geliyor. son adet tarihim 26 haziranda başlangıçtı
doktor buna göre 5 6 hafta çıkması gerekirdi dedi ama çok ilgilenmedi açıksası dış gebelik olabilirmi bu durum
birde vajinal ultrason istedi ısrarla ben baktırmadım sizce durum nedir 2 gün sonra bir daha yaptırcam test

geç döllenmedir canım o mersk etme bişey olmaz ;)

Ben ilk gebelik testi yaptırdığımda değerim 45 falandı....3 gün beklememi ve yine yaptırmamı söyledi doktorum..3. günümde 300 falan olmuştu..Ama doktorum yeterli bulmadı..Sonra 3 ay boyunca ayda 1 kere iğne vuruldum bebeğimin tutunması için.Çok şükür sağlıkla kucağıma aldımda...Darısı size inşallah..

inşallah kötü bişey yoktur canım. hayırlısı. benimde ilk değerim 198 di. kese görünmedi.dr on gün sonrasına gün verdi keseyi görürüz dedi. dün gittim kese yine gözükmedi. kan değerlerine bakalım dedi. sonuç çıktı değerim 84 e düşmüş. düşük yapıyosun dedi :( biz bebeği görmeyi beklerken bu haber bizi çok sarstı. şuan benim kanamam yok ama bebek hala içerde. adet olmayı beklicekmişim adetle düşecekmiş. öyle kötü bi durum ki, şimdi bebeği düşürmeyi bekliyorum. allah kimseye yaşatmasın.

bi de doktor altı ay gebelik tavsiye etmiyoruz dedi. bu çok uzun bi süre değil mi? çevremde 7 aylık ölü doğum yapan biri var. doktor ona bile en fazla 3 ay dedi. o kırkı çıktıktan sonra bi daha hamile kaldı. yani 6 ay bana çok uzun geldi

kızlar benim de durmum papatya24 gibi. hcg değerlerim yavaş artıyor bu yüzden doktorlarda bir şey diyemiyorlar. dedikleri tek şey sağlıkla bir gebelik olma ihtimali çok düşük. değerlerimse;
5 ağustos 98
7 ağustos 127
12 ağustos 397
14 ağustos 556
16 ağustos 950
ya hem artıyor hem de hayırlı bir laf duyamıyorum. şimdi pazartesiyi bekliyorum kızlar. valla iyi veya kötü bana da yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar benim de durmum papatya24 gibi. hcg değerlerim yavaş artıyor bu yüzden doktorlarda bir şey diyemiyorlar. dedikleri tek şey sağlıkla bir gebelik olma ihtimali çok düşük. değerlerimse;
5 ağustos 98
7 ağustos 127
12 ağustos 397
14 ağustos 556
16 ağustos 950
ya hem artıyor hem de hayırlı bir laf duyamıyorum. şimdi pazartesiyi bekliyorum kızlar. valla iyi veya kötü bana da yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOT

bende de aynı durum var adetim 5 gün geçti degerim 22 çıktı dr. geç döllenme yada kimyasal gebelik dedi yarın tekrar test yaptıracam 2 ye katlanır inş bakalım hayırlısı..senin değerlerin çok düşük değil inş artar değerlerin...

bende de aynı durum var adetim 5 gün geçti degerim 22 çıktı dr. geç döllenme yada kimyasal gebelik dedi yarın tekrar test yaptıracam 2 ye katlanır inş bakalım hayırlısı..senin değerlerin çok düşük değil inş artar değerlerin...[/QUOTE]

hadi bakalım inşallah ikiye katlanır; ama sen her sonuca hazırlıklı ol. benim daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu, ama iyi tarafından bakıyorum ve en azından hamile kalabiliyorum diyorum. ve bence mümkünse kimseye duyurma durumunu, ben 2sinde öyle yaptım, sadece eşim biliyordu ve çok strese girmedim; ama şimdiki durumum kulaktan kulağa yayıldı resmen ve telefon kulağıma yapıştı, bunaldım çok fena...

kızlar kese gözüktü cuma günü başka bir dr. a daha gittim değerim zaten artmış kese gözüktü dış gebelik değilmiş dr.geç döllenmedir dedi inş. sağlıkla büyür bebişimiz değerler iki kere iki katına çıkmışssa zaten dış gebelik riski az olur dedi bu arada bu şekilde olan varsa bilgi vermiş olayım... bakalım inşallah kalp atışını da duyarız 2 hafta sonra....

kızlar kese gözüktü cuma günü başka bir dr. a daha gittim değerim zaten artmış kese gözüktü dış gebelik değilmiş dr.geç döllenmedir dedi inş. sağlıkla büyür bebişimiz değerler iki kere iki katına çıkmışssa zaten dış gebelik riski az olur dedi bu arada bu şekilde olan varsa bilgi vermiş olayım... bakalım inşallah kalp atışını da duyarız 2 hafta sonra....
hadi gözün aydın canım inşallah sagsalim kucağına alırsın

Back