değerim düşükmü dış gebelikmi yardım!!!!!

papatya24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
62
8
96
39
İstanbul
selam kızlar yeniyim aranızda

ben dün kan testi yaptırdım değerim 65,20 gibi bir şey çıktı 1-2 haftalığa denk geliyor. son adet tarihim 26 haziranda başlangıçtı
doktor buna göre 5 6 hafta çıkması gerekirdi dedi ama çok ilgilenmedi açıksası dış gebelik olabilirmi bu durum
birde vajinal ultrason istedi ısrarla ben baktırmadım sizce durum nedir 2 gün sonra bir daha yaptırcam test

Hoşgeldin arkadaşım
Canım konunu görünce cvp yazmak istedim dua etmek istedim açıkçası hiçbir bilgim yok bu konuyla ama inşallah değildir anne olacağını öğrenip böyle bi korku olması kötü bişey umarım değildir öyle birşey yoktur. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese, bizlerede.

dış gebelik olsa bile değerler düşmez ki,sonuçta hamilelik var...ama ben zamanına göre küçük gelen,daha sonra doktor yardımıyla tabii ki,normal gebelik geçiren insanlar tanıyorum,sen tekrar kontrole git,test yaptır,vaginal ultrasondan da korkma,gebeliyin 3 ayına kadar yapılabilir,senin durumunda da en kesin sonuç verecek olan vaginal usg.inşallah herşey yolunda gider,iyi haberlerini bekliycez...

geç döllenmedir . aklına kötğ birşey getirme , benimde kan değerim 67 çıkmıştı doktor geç döllenme demişti. sonu hüsran oldu.

değerlerim 65,156,438,953 olarak artış gösterdi

bugün muayene oldum alt ultrasondan çıkmadı hala dr. önce haftaya gel tekrar test yaptr değerlerin iyi aslında dedi
sonrada kesin emin olmak ve riske girmemek için renkli ultrason istedi daha yaptırmadım 1 2 güne yaptırcam off çok mutsuzum inş.dış gebelik değildir. bu şekilde olan varmıdır acaba değerler ne durumda size göre

amin canım çok teşekkürler

canim dis gebelik olsa,simdiye kadar kendini belli ederdi,mesele boruda hamilelik 5 haftadan fazla devam edemez.insallah gec dollenmedir de,bir an once kavusursun bebisine.her seye kadir olan,herseyi goren,bilen rabbim sana da yardimci olacaktir insallah,sen yeter ki,allahla ol,hersey yoluna girer insallah.senin icin dua edicem.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah öyledir tek temennim bu

papatya slm, ben de aynı durumdayım, oysa bu durum sırf benim başıma gelmiş gibi neden ben diye söylenmeye başlamıştım :) 5 ağustos değerim 98, 7 ağustos 128 ve bayram tatili nedeniyle 5 günlük aradan sonra bugünkü değerim 397. doktor dış gebelik riski yüksek dedi, çarşamba tekrardan kan testi istedi. çok korkuyorum yaa... bir de benim 12 gündür bitmeyen kahverengi lekelenmelerim var

inşallah değildir bende lekelenme yok birde doktor katlanarak artması gerektiğini söyledi bir artış var ama belirsizlik insanı bitirıyor... Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok dua ediyorum ...

Merhaba bende doktora 3 hafta önce gitmiştim ve doktor alttan baktı ve bana kürtaj olacan dedi kese bozuk dedi, miyomun var dedi ve kanaman var dedi ben progestan kullandım. Herkesin tavsiyesi üzerine başka doktora gittim bana kese normal dedi hatta ssk doktoruna bile gittim oda normal dedi kalp atışlarını duymamız cok erken dedi ve bana biraz daha beklememi söylediler ve allahıma şükürler olsun yine alttan muayene ile kalp atışımı duydum. Size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayın ve biraz daha bekleyin ve dua edin. değerler artış gösterdiyse inşallah iyi haberler alırsınız.

Son düzenleme:
bence degerin cok güzel katlanmışadet döngü n uzunsa eğer ondan deger doktora düşük gelmiştirkac günde bir regl oluyosun

geç döllenme olsaydı artık görünürdü, değerler düzenli artmış ve en son 900 lerde çıkmış..
Eğer doktorun gözünden kaçmadıysa (%100 emin olamam elbet ama) dış gebelik gibi görünüyo bu canım üzgünüm

belki böyle olanlar ama sonradan bebeği görenlerde vardır bilmiyorum.. Hiç duymadım görmedim ama kese görünmeliydi 900'lerde değerin baksana..

bence artısların gayet guzel canım adetin duzensızse yumurtlama zamanını bılmıosan olur böyle seyler gec dollenme olabılır 900lu degerlerde benımde gorunmemstı kesem dıs gebelkten benıde korkuttular ama 1000-1500 lerde gornuo ancak bıraz daha bekle ben kesemı gormustum ama benım degerlerm ıkıye katlanmıoyordu kesede cok yavas gelıstı ve durdu pıhtılasma sorunum varmıs farklı bı durumum vardı yani bence acele etme uzme kendını cok daha dusuk degerle gebelıgını ogrenip yolunda gıdenleri okudum ben üzme kendini iyi haberler veririsin ınsallah

canım bu yorumun beni çok rahatlattı bugün bir tahlil daha yaptırcam 4000 lere çıkması lazım hesabıma göre yarın başka dr. a gideceğim İnşallah iyi Sonuçlar elde ederim ...Kaç gündür işime de konsantre olamıyorum beklemek çok kötü her gün elim karnımda sanki şişiyor gibime geliyor normalde zayıfım ve pek göbeğim çıkmaz belki gaz şişmesidir :))aa karnım büyüyor diyorum :))))) ama bugün için en azından rahat çalışacağım çok teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…