5 sene olacak evleneli, doğumdan sonra bi süre çalışmadım, 1 sene oldu tekrar çalışmaya başlayalı. Genelde yardım etmiyo benim üzerime atıyo, yardım et diye söylememe tahammülü yok.Peki eşiniz "canı istediğinde kendiliğinden" gelip yardım ediyor mu?
Kaç yıllık evilisiniz? Hep mi böyle huzursuzdunuz, ne olduktan sonra bu şekilde davranmaya başladı?
Kendisine soruyorum sevmediğini hissediyorum cevap olarak 'saçmalama' diyo, sadece başka iş için yanımda bitiyo desemBu adam sizi hiç sevmiyor ya.
Başka bir şey denmez üstüne sanırım.
Öyle yapıcam birazdan alıp kızımı çıkıcam dışarı, zaten çoğu haftasonu küs geçtiği için kendi kahvlatımı ve yemeğimi hazırlıyorum o da kendine hazırlıyoNeden seninle plan yapmayan adamla surekli muhattapsin.Kalk kahvaltini et al kizini istedigin yerde gez alisveris yapin kendi ne yaparsa yapsin.O hayati kacirsin sen kendi hayatini yasa.
Yok hayır fiziksel şiddet yok ama üzerime yürümesinden korktumAcayip şekilde kavga edesim geldi, içim gıcıklandı. Tepiklesene bacım sen bu 'herifi', niye sabrediyorsun? Kızım deme lütfen, asıl onun için ayrılman gerekir.
Fiziksel şiddet var mı peki? Üzerime yürüdü demişsiniz de.
Söylemeden yapsa benimki keşke, bişey yap demeye korkuyorum, mesela şuan bile kahvaltılıkları dolaba kaldırmamışHemen hemen aynı evliyiz. Ben de çocuk yok. Eşim maalesef cep telfonu bilgisayar oynamaktan kafayı kaldıramıyor. Ben de çalışıyorum. Yalvar yakar ev işlerinde yardım ediyor. Bazen ben söylemeden bulaşıkları toplar banyo wc yıkar. Artık takmıyorum kendi haline bıraktım.
Düşüncemi kanıtlamış oluyor,saçmalama demek,haklısın demek.Kendisine soruyorum sevmediğini hissediyorum cevap olarak 'saçmalama' diyo, sadece başka iş için yanımda bitiyo desem
Evet tam bir ruh hastası psikopat. Hiç olumlu bi özelliği yokki. Evet kızım da oyun zannetti, canım acıdı diye babasına bağırdım yavrum kendine anladıKeske tutup yakasindan yemegi doktugu lavaboya sokuverseydin o sapsal kafasini...yoo siddete karsi degilim boylelerine..
Cocugunuzada acidim..annesine saldirmasini istemek ne demek?
Sanki kopege komut veriyor saldir diye..
Ruh hastasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?