Değer mi ?

Azıcık akıl, o adamdan hayır gelmez sana , ateşle oynuyorsun, yapma ...

Ben arayıp cocuk seni görmek istiyor demesem aylarca aramaz almaz cocuğu ben tek başıma hem anne hem babalık yapıyorum ondan daha erkek oldum 3 senede
Ve siz böyle bir adama çocuğu bahane ederek geri dönmek istiyorsunuz öyle mi ? Erkeksiz yaşayamıyor musunuz, ille de hayatınızı mahvetmeniz mi gerekiyor, adamın derdi bedava hizmet , köle bir kadın ve bedavaya cinsellik yaşayıp hiçbir sorumluluk almamak , sizin paranızın peşinde, uyanın!

tek sebep o demeyelim
bedava sekse erişemiyor muhtelemen - tüm kadınlara paracı dediğine göre!
eeee sevgili yapıp gezmek para
evlense kim nikah kıydık tamam bitti diyecek? hem çocuklu boşanmış hem alkolik bi adamı kabul edip hem bi' nikah kıyıp düğün dernek ev bark beklemeden garson adamla evlenecek kadar saf, evlilik delisi bir kız bulması lazım. demek bulamıyor.

Denenmiş olan denenmesi, lütfen dönüp dönüp arkana bakma. O hep çocuğun babası olarak kalacak ama kaç milyar nufuslu dünyada seni hak edecek bir sürü başka insan vardır.

Çocuğum mutlu olsun diye barışmak istiyorum demissiniz de.Adamin amacı çocuğu mutlu etmek olsaydi ederdi zaten.Cocugu mutlu etmek için sizemi ihtiyaci var.Belli ki hayat istediği gibi gitmemiş.baska birini bulamamış.Size dönmeye çalışıyor.Hazir hayatınızı tekrar kurmusken.hic riske atmayın derim

Kaldı mı böyle dürüst adamlar gözlerim yaşardı çok duygulandım. Bahane de çok şık yani çocuk, ergen falan güzel ben beğendim

Benim hayatımda canlı örnek var . Abim eşinden alkol yüzünden boşandı. İkinci kez evlendi gene aynı sorunlar var . Huylu huyundan vazgeçmez sen rahatini bozma. Denenmişi denemek aptallık. I izabelyaaa

Kayinbaban değişti mi ? Yada değişene kadar eşinden neler götürdü?? Boşver oğluna öyle bir rol model baba olmasın kalbinin sesini dinle

yaptıklarınızı tebrık edıyorum adam asla samimi değil 3 yıldır nafakayı bıle odemedı dıyorsunuz kurtulmuşken bidaha başınıza sarmayın uzak durun

İlla bi koca mı olması gerekıyoe. Hayret bişeysınız. Evet sevmek sevılmek çok güzel.Hiç kımse değişmez. Annene sor baban değişmiş mı?

Kalbim hiç istemiyor zaten

O babayla daha zor ergenlik yaşayacak oğlunuz. İkisi çatışacaklar. Haaa illa ki dönmek istiyorum derseniz de lütfen oğlunuzun sırtına yüklemeyin bu çocuğum babasız olmasın yükünü. Çünkü daha kötü şeyler olacak sizin seçiminiz sebebi ile.

ben anlamadım neden çocugumu babasından ayırıyorsam diye düsünüyorsunuz?Ayrılan sizsiniz.Çocuk hala babasıyla görüsebilir ?Dönmek istediğiniz için kendinizce neden arıyorsunuz sanki

Evet barışalım deyişi bile iğrençti. 1 sene sevgili gibi çık benle haaa seks de var bak haaa dedi. Ve bunu dediğinde bile sarhoştu

ben anlamadım neden çocugumu babasından ayırıyorsam diye düsünüyorsunuz?Ayrılan sizsiniz.Çocuk hala babasıyla görüsebilir ?Dönmek istediğiniz için kendinizce neden arıyorsunuz sanki
Hayır dönmek istemiyorum annem kafamı karıştırdı ilerde başkasıyla evlensen babası gibi olamaz elin adamı çocuğuna bağırsa zoruna gitmez ama el adamı bağırsa zoruna gider dedi aklımı karıştırdı ama burda yorumlar sayesinde kararımın doğru olduğunu anladım . Kalbimi dinleyip reddettim onu

Çorabını bile kendi giyemeyen bir gerzek.
Adam olsaydı çocuğundan ayrılmazdı zaten. Ne boşanmış çiftler var, insanlar nasıl güzel ilgileniyor çocuklarıyla.
Oğlunu düşünüyorsa geçmiş zamanı telafi edebilir, siz sakın bulaşmayın. Biraz aklınız varsa tabi.

Kafa karışacak bir durum yok ki.
Adam baktı sensiz bir çöpe dönmüş, sonra döndü sana baktı bahçende çiçekler yetiştirmişsin. İki tatlı sözle gene cehennemime çekeyim demiş.
Gidersen eskisi gibi olacak çok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…