- 24 Ocak 2021
- 11.127
- 24.974
-
- Konu Sahibi izabelyaaa
Azıcık akıl, o adamdan hayır gelmez sana , ateşle oynuyorsun, yapma ...merhaba herkese. Seneler önce 18 yaşında bi adamı sevdim ailem müsade etmedi evlenmemize. Kaçtım evlendim. 1 oğlum oldu. Öyle çok sevdik ki çok fedakarlık yaptım ayağına çorabını bile giydiriyordum eşimin. Kendisi tek cocuk. O yaşlarda tabi fark edemedim neyin ne olduğunu. Evimin hanımı kendisiymiş gibi evimin alışverişini yapan, mobilyalarımı değiştiren, kıyafetlerimi bile kendi seçen, eşimle her şeyimize karışan, her gittiği yere bizi sürükleyen kaynana. Alkolik, küfür eden bir kayınbaba. Babası yanında bana küfür ederken susan bi eş. Sonradan farkına varmaya başladım tabi olayların. 24 yaşında didinip kazandım memur oldum. İşe başladım. Ailesine dur demeyi öğrendim ama yine de onlar yüzünden kavgalar oluyordu. Sonrasında baktım eşim alkolü abartmaya başladı. Restoranda garson zaten. Gece kör kütük eve gelmeler içip sızıp yatağa işemeler kaç gece yatağın ıslaklığına uyandım. Kaç pazar kahvaltısı hazırladım oğlumla da kalkıp bize eşlik etmedi uyudu o ekmek boğazımda düğüm oldu. 3 bebek kaybettim hepsinde o evde uyudu kendim araba sürüp narkoz alıp kürtaj olup eve döndüm. Sorsam çok çalışıyor yorgundu hep. En son asansör önünde sızmış sürükleyerek eve aldım o gece Ya alkol ya ben dedim sen yokken de içiyordum sen gitsen de içerim dedi. evde yokluğu bi şey değiştirmeyecek neden evliyim ki dedim Ertesi gün davamı açtım boşandım. 3 sene oldu boşanalı. Kapımı kapattım oğlumla huzurla yaşıyoruz. Arkadaşların zorlamasıyla bi iki kişiyle konuştum amaçları ya cinsellik Ya evimde gözleri var. Evim var hala kredisini ödüyorum. Böyle kötü insanları gördükçe iyice kendime odaklandım . Arkadaşlarım da fıstık gibi kızsın bakan bi daha bakıyor is yerinde bile görüyoruz boşver kendinle kal dediler . Öyle de yaptım 1 senedir kimseyle konusmadım. Dün gece oğlumun babasından mesaj geldi. Kaç kadınla konuştum hepsi para peşinde bi sen etmediler oğlumuz ergenliğe giriyor bak söz dinlemez gel beraber büyütelim . 1 sene sevgili gibi takılalım deneyelim değişip büyümüşsek sonra nikah yaparız Haklısın sana mal gibi davrandım aileme ezdirdim bigün olsun ilgilenmedim dedi. Hatalarını anladıysa oğlum da sevinir diye düşündüm oğluma söylemedim tabi durumu. Ama 3 senedir oğlumun nafakasını vermeyen cocugu bi markete götürmeyen kendine son model telefon alıp zora düştüğümde cocuguma destek çıkmayan adam neden nafakasını arttırdığım ay benle barışmak istedi 3 senedir aklı neredeydi. 2 şartım var ailenle görüşmem alkolü bırakacaksın dedim tamam ailemle görüşme ama alkol arada senle dışarı çıkarsak falan içerim dedi. Senelerdir azaltacam deyip azaltmayan adam tabi karım çocuğum için alkolü bırakırım diyemedi yine. Bende gerek yok denemeye değişmezsin dedim. Ama elalemin adamları babası gibi olmaz dene cocuk da sevinir diyen de oldu huylu huyundan vazgeçmez denenmişi deneme diyen de. Ya gerçekten değiştiyse Ya çocuğumu boşuna babasından ayırıyorsam? Peki cocuk için bana bunları yaşatan adama dönmeye değer mi? Kalbim istemiyor ama bu kadar kötü erkeğin arasında ki kendi de bana kötülüğü çok oldu. En azından çocuğumun babası. Ama yeniden o cehenneme dönmek kazandığım öz güvenimi öz saygımı yok edecek: kafam çok karışık kızlar bana destek olacağınıza eminim
Ve siz böyle bir adama çocuğu bahane ederek geri dönmek istiyorsunuz öyle mi ? Erkeksiz yaşayamıyor musunuz, ille de hayatınızı mahvetmeniz mi gerekiyor, adamın derdi bedava hizmet , köle bir kadın ve bedavaya cinsellik yaşayıp hiçbir sorumluluk almamak , sizin paranızın peşinde, uyanın!Ben arayıp cocuk seni görmek istiyor demesem aylarca aramaz almaz cocuğu ben tek başıma hem anne hem babalık yapıyorum ondan daha erkek oldum 3 senede
Adam ilgili bir baba değil ki, ne ayırması, hey Allahım yaaa, bu saflık şaka mı...E
ger gerçekten benim oğlumun kıymetini anladıysa düzelecekse cocuğu boşuna babasından ayırıyorsam ?
tek sebep o demeyelimÇok rezil bir herifmiş, midem bulandı. Sen kendin yazmışsın, nafaka artacak diye afedersin adamın g.tü tutuşmuş, tek sebep bu.
Boşanalı kaç yıl geçmiş, ne güzel bir düzen kurmuşsun. Bu rezil adamın bu düzenin içine etmesine asla izin verme.
Yaşın daha genç. İlla ki kafana uyacak birini bulursun. Ha bulamazsan da dünyanın sonu değil. 2. bir rezil adam çekme yeter.
Kaldı mı böyle dürüst adamlar gözlerim yaşardı çok duygulandım. Bahane de çok şık yani çocuk, ergen falan güzel ben beğendimmerhaba herkese. Seneler önce 18 yaşında bi adamı sevdim ailem müsade etmedi evlenmemize. Kaçtım evlendim. 1 oğlum oldu. Öyle çok sevdik ki çok fedakarlık yaptım ayağına çorabını bile giydiriyordum eşimin. Kendisi tek cocuk. O yaşlarda tabi fark edemedim neyin ne olduğunu. Evimin hanımı kendisiymiş gibi evimin alışverişini yapan, mobilyalarımı değiştiren, kıyafetlerimi bile kendi seçen, eşimle her şeyimize karışan, her gittiği yere bizi sürükleyen kaynana. Alkolik, küfür eden bir kayınbaba. Babası yanında bana küfür ederken susan bi eş. Sonradan farkına varmaya başladım tabi olayların. 24 yaşında didinip kazandım memur oldum. İşe başladım. Ailesine dur demeyi öğrendim ama yine de onlar yüzünden kavgalar oluyordu. Sonrasında baktım eşim alkolü abartmaya başladı. Restoranda garson zaten. Gece kör kütük eve gelmeler içip sızıp yatağa işemeler kaç gece yatağın ıslaklığına uyandım. Kaç pazar kahvaltısı hazırladım oğlumla da kalkıp bize eşlik etmedi uyudu o ekmek boğazımda düğüm oldu. 3 bebek kaybettim hepsinde o evde uyudu kendim araba sürüp narkoz alıp kürtaj olup eve döndüm. Sorsam çok çalışıyor yorgundu hep. En son asansör önünde sızmış sürükleyerek eve aldım o gece Ya alkol ya ben dedim sen yokken de içiyordum sen gitsen de içerim dedi. evde yokluğu bi şey değiştirmeyecek neden evliyim ki dedim Ertesi gün davamı açtım boşandım. 3 sene oldu boşanalı. Kapımı kapattım oğlumla huzurla yaşıyoruz. Arkadaşların zorlamasıyla bi iki kişiyle konuştum amaçları ya cinsellik Ya evimde gözleri var. Evim var hala kredisini ödüyorum. Böyle kötü insanları gördükçe iyice kendime odaklandım . Arkadaşlarım da fıstık gibi kızsın bakan bi daha bakıyor is yerinde bile görüyoruz boşver kendinle kal dediler . Öyle de yaptım 1 senedir kimseyle konusmadım. Dün gece oğlumun babasından mesaj geldi. Kaç kadınla konuştum hepsi para peşinde bi sen etmediler oğlumuz ergenliğe giriyor bak söz dinlemez gel beraber büyütelim . 1 sene sevgili gibi takılalım deneyelim değişip büyümüşsek sonra nikah yaparız Haklısın sana mal gibi davrandım aileme ezdirdim bigün olsun ilgilenmedim dedi. Hatalarını anladıysa oğlum da sevinir diye düşündüm oğluma söylemedim tabi durumu. Ama 3 senedir oğlumun nafakasını vermeyen cocugu bi markete götürmeyen kendine son model telefon alıp zora düştüğümde cocuguma destek çıkmayan adam neden nafakasını arttırdığım ay benle barışmak istedi 3 senedir aklı neredeydi. 2 şartım var ailenle görüşmem alkolü bırakacaksın dedim tamam ailemle görüşme ama alkol arada senle dışarı çıkarsak falan içerim dedi. Senelerdir azaltacam deyip azaltmayan adam tabi karım çocuğum için alkolü bırakırım diyemedi yine. Bende gerek yok denemeye değişmezsin dedim. Ama elalemin adamları babası gibi olmaz dene cocuk da sevinir diyen de oldu huylu huyundan vazgeçmez denenmişi deneme diyen de. Ya gerçekten değiştiyse Ya çocuğumu boşuna babasından ayırıyorsam? Peki cocuk için bana bunları yaşatan adama dönmeye değer mi? Kalbim istemiyor ama bu kadar kötü erkeğin arasında ki kendi de bana kötülüğü çok oldu. En azından çocuğumun babası. Ama yeniden o cehenneme dönmek kazandığım öz güvenimi öz saygımı yok edecek: kafam çok karışık kızlar bana destek olacağınıza eminim
İlla bi koca mı olması gerekıyoe. Hayret bişeysınız. Evet sevmek sevılmek çok güzel.Hiç kımse değişmez. Annene sor baban değişmiş mı?merhaba herkese. Seneler önce 18 yaşında bi adamı sevdim ailem müsade etmedi evlenmemize. Kaçtım evlendim. 1 oğlum oldu. Öyle çok sevdik ki çok fedakarlık yaptım ayağına çorabını bile giydiriyordum eşimin. Kendisi tek cocuk. O yaşlarda tabi fark edemedim neyin ne olduğunu. Evimin hanımı kendisiymiş gibi evimin alışverişini yapan, mobilyalarımı değiştiren, kıyafetlerimi bile kendi seçen, eşimle her şeyimize karışan, her gittiği yere bizi sürükleyen kaynana. Alkolik, küfür eden bir kayınbaba. Babası yanında bana küfür ederken susan bi eş. Sonradan farkına varmaya başladım tabi olayların. 24 yaşında didinip kazandım memur oldum. İşe başladım. Ailesine dur demeyi öğrendim ama yine de onlar yüzünden kavgalar oluyordu. Sonrasında baktım eşim alkolü abartmaya başladı. Restoranda garson zaten. Gece kör kütük eve gelmeler içip sızıp yatağa işemeler kaç gece yatağın ıslaklığına uyandım. Kaç pazar kahvaltısı hazırladım oğlumla da kalkıp bize eşlik etmedi uyudu o ekmek boğazımda düğüm oldu. 3 bebek kaybettim hepsinde o evde uyudu kendim araba sürüp narkoz alıp kürtaj olup eve döndüm. Sorsam çok çalışıyor yorgundu hep. En son asansör önünde sızmış sürükleyerek eve aldım o gece Ya alkol ya ben dedim sen yokken de içiyordum sen gitsen de içerim dedi. evde yokluğu bi şey değiştirmeyecek neden evliyim ki dedim Ertesi gün davamı açtım boşandım. 3 sene oldu boşanalı. Kapımı kapattım oğlumla huzurla yaşıyoruz. Arkadaşların zorlamasıyla bi iki kişiyle konuştum amaçları ya cinsellik Ya evimde gözleri var. Evim var hala kredisini ödüyorum. Böyle kötü insanları gördükçe iyice kendime odaklandım . Arkadaşlarım da fıstık gibi kızsın bakan bi daha bakıyor is yerinde bile görüyoruz boşver kendinle kal dediler . Öyle de yaptım 1 senedir kimseyle konusmadım. Dün gece oğlumun babasından mesaj geldi. Kaç kadınla konuştum hepsi para peşinde bi sen etmediler oğlumuz ergenliğe giriyor bak söz dinlemez gel beraber büyütelim . 1 sene sevgili gibi takılalım deneyelim değişip büyümüşsek sonra nikah yaparız Haklısın sana mal gibi davrandım aileme ezdirdim bigün olsun ilgilenmedim dedi. Hatalarını anladıysa oğlum da sevinir diye düşündüm oğluma söylemedim tabi durumu. Ama 3 senedir oğlumun nafakasını vermeyen cocugu bi markete götürmeyen kendine son model telefon alıp zora düştüğümde cocuguma destek çıkmayan adam neden nafakasını arttırdığım ay benle barışmak istedi 3 senedir aklı neredeydi. 2 şartım var ailenle görüşmem alkolü bırakacaksın dedim tamam ailemle görüşme ama alkol arada senle dışarı çıkarsak falan içerim dedi. Senelerdir azaltacam deyip azaltmayan adam tabi karım çocuğum için alkolü bırakırım diyemedi yine. Bende gerek yok denemeye değişmezsin dedim. Ama elalemin adamları babası gibi olmaz dene cocuk da sevinir diyen de oldu huylu huyundan vazgeçmez denenmişi deneme diyen de. Ya gerçekten değiştiyse Ya çocuğumu boşuna babasından ayırıyorsam? Peki cocuk için bana bunları yaşatan adama dönmeye değer mi? Kalbim istemiyor ama bu kadar kötü erkeğin arasında ki kendi de bana kötülüğü çok oldu. En azından çocuğumun babası. Ama yeniden o cehenneme dönmek kazandığım öz güvenimi öz saygımı yok edecek: kafam çok karışık kızlar bana destek olacağınıza eminim
Kalbim hiç istemiyor zaten
10 canımOğlun kaç yaşında?
Evet barışalım deyişi bile iğrençti. 1 sene sevgili gibi çık benle haaa seks de var bak haaa dedi. Ve bunu dediğinde bile sarhoştutek sebep o demeyelim
bedava sekse erişemiyor muhtelemen - tüm kadınlara paracı dediğine göre!
eeee sevgili yapıp gezmek para
evlense kim nikah kıydık tamam bitti diyecek? hem çocuklu boşanmış hem alkolik bi adamı kabul edip hem bi' nikah kıyıp düğün dernek ev bark beklemeden garson adamla evlenecek kadar saf, evlilik delisi bir kız bulması lazım. demek bulamıyor.
Hayır dönmek istemiyorum annem kafamı karıştırdı ilerde başkasıyla evlensen babası gibi olamaz elin adamı çocuğuna bağırsa zoruna gitmez ama el adamı bağırsa zoruna gider dedi aklımı karıştırdı ama burda yorumlar sayesinde kararımın doğru olduğunu anladım . Kalbimi dinleyip reddettim onuben anlamadım neden çocugumu babasından ayırıyorsam diye düsünüyorsunuz?Ayrılan sizsiniz.Çocuk hala babasıyla görüsebilir ?Dönmek istediğiniz için kendinizce neden arıyorsunuz sanki
ASLA DÖNME. 3 AY GİBİ KISA BİR SÜRE İYİ BABA EŞ ROLÜ SONRA ESKİSİNDEN DAHA DA CIVITMIŞ BİR ADAM OLACAKA. sAKIN DÖNME O ADAMAE
ger gerçekten benim oğlumun kıymetini anladıysa düzelecekse cocuğu boşuna babasından ayırıyorsam ?
Kafa karışacak bir durum yok ki.merhaba herkese. Seneler önce 18 yaşında bi adamı sevdim ailem müsade etmedi evlenmemize. Kaçtım evlendim. 1 oğlum oldu. Öyle çok sevdik ki çok fedakarlık yaptım ayağına çorabını bile giydiriyordum eşimin. Kendisi tek cocuk. O yaşlarda tabi fark edemedim neyin ne olduğunu. Evimin hanımı kendisiymiş gibi evimin alışverişini yapan, mobilyalarımı değiştiren, kıyafetlerimi bile kendi seçen, eşimle her şeyimize karışan, her gittiği yere bizi sürükleyen kaynana. Alkolik, küfür eden bir kayınbaba. Babası yanında bana küfür ederken susan bi eş. Sonradan farkına varmaya başladım tabi olayların. 24 yaşında didinip kazandım memur oldum. İşe başladım. Ailesine dur demeyi öğrendim ama yine de onlar yüzünden kavgalar oluyordu. Sonrasında baktım eşim alkolü abartmaya başladı. Restoranda garson zaten. Gece kör kütük eve gelmeler içip sızıp yatağa işemeler kaç gece yatağın ıslaklığına uyandım. Kaç pazar kahvaltısı hazırladım oğlumla da kalkıp bize eşlik etmedi uyudu o ekmek boğazımda düğüm oldu. 3 bebek kaybettim hepsinde o evde uyudu kendim araba sürüp narkoz alıp kürtaj olup eve döndüm. Sorsam çok çalışıyor yorgundu hep. En son asansör önünde sızmış sürükleyerek eve aldım o gece Ya alkol ya ben dedim sen yokken de içiyordum sen gitsen de içerim dedi. evde yokluğu bi şey değiştirmeyecek neden evliyim ki dedim Ertesi gün davamı açtım boşandım. 3 sene oldu boşanalı. Kapımı kapattım oğlumla huzurla yaşıyoruz. Arkadaşların zorlamasıyla bi iki kişiyle konuştum amaçları ya cinsellik Ya evimde gözleri var. Evim var hala kredisini ödüyorum. Böyle kötü insanları gördükçe iyice kendime odaklandım . Arkadaşlarım da fıstık gibi kızsın bakan bi daha bakıyor is yerinde bile görüyoruz boşver kendinle kal dediler . Öyle de yaptım 1 senedir kimseyle konusmadım. Dün gece oğlumun babasından mesaj geldi. Kaç kadınla konuştum hepsi para peşinde bi sen etmediler oğlumuz ergenliğe giriyor bak söz dinlemez gel beraber büyütelim . 1 sene sevgili gibi takılalım deneyelim değişip büyümüşsek sonra nikah yaparız Haklısın sana mal gibi davrandım aileme ezdirdim bigün olsun ilgilenmedim dedi. Hatalarını anladıysa oğlum da sevinir diye düşündüm oğluma söylemedim tabi durumu. Ama 3 senedir oğlumun nafakasını vermeyen cocugu bi markete götürmeyen kendine son model telefon alıp zora düştüğümde cocuguma destek çıkmayan adam neden nafakasını arttırdığım ay benle barışmak istedi 3 senedir aklı neredeydi. 2 şartım var ailenle görüşmem alkolü bırakacaksın dedim tamam ailemle görüşme ama alkol arada senle dışarı çıkarsak falan içerim dedi. Senelerdir azaltacam deyip azaltmayan adam tabi karım çocuğum için alkolü bırakırım diyemedi yine. Bende gerek yok denemeye değişmezsin dedim. Ama elalemin adamları babası gibi olmaz dene cocuk da sevinir diyen de oldu huylu huyundan vazgeçmez denenmişi deneme diyen de. Ya gerçekten değiştiyse Ya çocuğumu boşuna babasından ayırıyorsam? Peki cocuk için bana bunları yaşatan adama dönmeye değer mi? Kalbim istemiyor ama bu kadar kötü erkeğin arasında ki kendi de bana kötülüğü çok oldu. En azından çocuğumun babası. Ama yeniden o cehenneme dönmek kazandığım öz güvenimi öz saygımı yok edecek: kafam çok karışık kızlar bana destek olacağınıza eminim