- 17 Aralık 2024
- 30
- 14
- 30
-
- Konu Sahibi izabelyaaa
Kalbim hiç istemiyor zatenDönme sakın. Kurtulmuşsun sakın öyle bir şey yapma.
Kalbini dinle. Ergenlik her şekilde zor. O babayla çocuğun daha kolay büyümez inan bana.Kalbim hiç istemiyor zaten
Teşekkür ederim iyi ki varsınızKalbini dinle. Ergenlik her şekilde zor. O babayla çocuğun daha kolay büyümez inan bana.
ger gerçekten benim oğlumun kıymetini anladıysa düzelecekse cocuğu boşuna babasından ayırıyorsam ?Ne konuda kafan karışık? Oğluna örnek olacak bir erkek mi sence bu adam?
Sadece danıştım kalbim zaten istemiyor ama düzelme ihtimali olabilir mi hani ikimci evlilik yapanlar varsa fikir verir diye neden böyle sert tepkiler anlamadımNiye hayatında illa bir erkeğe ihtiyaç duymak zorundasin anlamadım. Kendinden bu kadar mı nefret ediyorsun ki bir şans vermekten bahsediyosun? Asıl bir şans verirsen oğlunu kaybedersin. Rol model alacağı adama bak istersen. Oğlunu kocan gibi bir adama dönüştürmek istiyorsan, buyur devam et.
12 yıldır böyle değil mi?E
ger gerçekten benim oğlumun kıymetini anladıysa düzelecekse cocuğu boşuna babasından ayırıyorsam ?
Ben arayıp cocuk seni görmek istiyor demesem aylarca aramaz almaz cocuğu ben tek başıma hem anne hem babalık yapıyorum ondan daha erkek oldum 3 senedeMemur olmuşsunuz evınızı almışsınız.
Eskı eşiniz kaldığınız yerden devam ediyor.
Kımse de suratına bakmamıs.
Ortada kalmış.
Çocukla boşandıgınız günden beri gorusuyor mu?
Babalık yapmak istiyorsa yapsın.
Tekrar evlenilecek adam gıbı gelmedı bana.
Evet12 yıldır böyle değil mi?
Sert tepki vermedim aslında. Sadece hemcinslerimin böyle şeyler yaşamasını kendine eziyet etmesine dayanamıyorum.Sadece danıştım kalbim zaten istemiyor ama düzelme ihtimali olabilir mi hani ikimci evlilik yapanlar varsa fikir verir diye neden böyle sert tepkiler anlamadım
Amacı sızın paranızı yemek.Ben arayıp cocuk seni görmek istiyor demesem aylarca aramaz almaz cocuğu ben tek başıma hem anne hem babalık yapıyorum ondan daha erkek oldum 3 senede
12 yıl ömrünün yarısı farkındaysan. Kendisinin başında da saygın bir baba yok zaten, bildiği gördüğü kadarını yapabilir. Senin hayatın yolundayken onu yük etmene değmez.
Çok haklısınız aslında oğlum boşanma sürecini atlattı keyfi çok yerinde bi de kedi sahiplendik İnan o adam varken cocuk daha huzursuzduSert tepki vermedim aslında. Sadece hemcinslerimin böyle şeyler yaşamasını eziyet etmesine dayanamıyorum.
Çok teşekkür ederimAmacı sızın paranızı yemek.
Değmez şu bulduğun huzuru kaybetme.