Değer mi ?

İmzayı attığı an yine aynı olucak. Boşuna çocuğunuzun psikolojisiyle oynamayın. Sevgili gibi takılıp evlenmezseniz de boşuna heveslenmiş olucak her iki durumda da olan çocuğa olucak. Ben olsam kendim istesem bile çocuğum için yapmazdım. Belli bir düzen oturttuktan sonra sizin ayrılmanızı kabullendikten sonra sil baltan yapmaya gerek yok

Zaten oğlum hafta sonu gitmek istememeye başladı artık bu hafta gitmesem diye diye bi aydır gitmedi her şeyin farkına varıyor

Çok haklısınız çok teşekkür ederim

Çünkü adam çöp.
Çocukla ilgilenme yok.
Sıze karsı merhameti insanlığı olmamış.
Yani elde tutulacak bır yanı yok.
Aıle de öyle.
Hala içme derdinde.
Oğlunu büyütmüşsun bu yasa getirmişsin.
O hazır sermayeye konacak.
Nıye çünkü hıcbır kadın böyle adama selam vermez.
Baktı sızın saflığınızdan yararlanmak istiyor.
Başınızda bır aile büyüğü yok mu?
18 yaşında yaptığınız cahilliğin bedelını çekmişsinız hala bu ısrar neden?

Nafaka ödemeyen çocuğunu görmeyen bir adammış zaten, babalık yapmamış ki. Böyle bir adamla niye barışacaksınız?
Bir adamla niye evlenilir? İşine bakarsın, düzenli geliri var mı bakarsın. Sizinkinde o yok. Kötü alışkanlığı var mı ona bakarsın, ailesiyle ilişkisine bakarsın, iyi baba olur mu merhametli mi bakarsın. Adam alkolik, ailesi zaten belli, babalık da yapmamış.
Şimdi bu adamın ne artısı var? Öyle büyük bir aşk, sevgi de yok; olanı zaten kendi bitirmiş.
Şu saatten sonra geçerli hiçbir sebep göremedim ben.

Çok sağolun

Bence asla ama asla barismayin bazi insanlarin yoklugu varligindan cok cok daha iyidir bu tam olarak boyle bi adam yoklugu sizin icin iyi oldugu gibi kendi evladi icin bile yoklugu iyi gibi duruyor , siz cabalamissiniz didinmissiniz kendi hayatinizi kurmussunuz o ayni noktada dolasmis durmus birakin sizsiz dolassin cunku o noktadan ayrilamaz, kurtulmusken tekrar bulasmayin derim ben ilki hataysa ikinicisi aptallik olur demisler

Bugün iş yerinde en yakın arkadaşıma da söyledim. Yani kısaca senim gibi enayisini bulamadım demek istemiş dedi haklı da

Derdi çocuğu mu saniyorsun gerçekten? Yani gerçekten bunu düşünüyorsan eski yasattiklarini bir daha düşün. Ergen oğluna bunca zaman bakmışsın bundan sonra da bakarsın.

sacma salak konusmus
allah askina para pesinde olan garsonla neden ciksin? ismarladigi cok cok bir iskender kebaptir , kadin adamin aile evine gelmek yerine otelde bulusmak istemistir, ona paraci demistir.
kisi kendinden bilir işi. aslinda "cok kadinla görüştüm kimse senin gibi parasini yedirmedi" demek istemis

Az kuş kadar aklın varsa barışmazsın. Bir psikoloğa git

O kadar haklısınız ki kalben istemiyordum acabalar vardı buradaki güzel arkadaşlar fikir verir de beni kendime getirir diye düşündüm

Ayy ben çocuğum mutlu olsun diye acaba değişti mi pişman mı dünden beri kendimi yiyordum çok sağolun kızlarrrr Allah razı olsun sizi çok seviyorum böyle zor zamanda hep birlik oluyorsunuz

Ayy ben çocuğum mutlu olsun diye acaba değişti mi pişman mı dünden beri kendimi yiyordum çok sağolun kızlarrrr Allah razı olsun sizi çok seviyorum böyle zor zamanda hep birlik oluyorsunuz
pisman olan, cocugunu yaninda isteyen insan cocuguna ozen gosterir. bu pislik ailesinin evinde ergen odasinda hergun azar isitmekten, gecim derdinden bikmis, pismanlgi baslamistir. yoksa baba olmak istese ne bosanmis babalar var cocugunun basinda dag gibi baba
madem ergenliginden endise ediyor oglunun cocugun da istedigi bir spora faaln yazdirsin kendi gununde alsin gitsin vs cocukla aktivite yapsin bag kursun.

Ergenlikte söz dinlemez çocuk diyor ya. Ergenlikte çocugun ağzına edecek evlenirsiniz. Bu cümle de bunun habercisi bu arada. Kendiniz için değil çocuk için uzak durun engelleyin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…