C Core2Duo Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 2 0 86 Diğer 14 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Core2Duo #1 Selamlar, Geçen gün defne yaprağı aldım. Aliminyum folyoda çipura yaptım ve balıkların içine, sebzelerin arasına yerleştirdim. Ama sanırım biraz fazla almışım defne yapraklarını benneyaptımki Siz hangi yemeklerde kullanıyorsunuz, yada kullanıyor musunuz?sengözlerimebaksanab
Selamlar, Geçen gün defne yaprağı aldım. Aliminyum folyoda çipura yaptım ve balıkların içine, sebzelerin arasına yerleştirdim. Ama sanırım biraz fazla almışım defne yapraklarını benneyaptımki Siz hangi yemeklerde kullanıyorsunuz, yada kullanıyor musunuz?sengözlerimebaksanab
tatu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2008 342 6 96 Kocaeli 15 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Core2Duo #2 canım her türlü et yemeğinde kullanabilirsin...ayrıca hemen bozulan bişey değil ki bu. koy bir kavanoza istediğin zaman çıkar koy yemeğine....
canım her türlü et yemeğinde kullanabilirsin...ayrıca hemen bozulan bişey değil ki bu. koy bir kavanoza istediğin zaman çıkar koy yemeğine....
BenLiLa Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 4.200 30 683 Diğer 18 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Core2Duo #3 ooo pilavimda hiç eksik etmem.. muhakkak kullanırım.. pilava harika bir aroma katıyor...