Ne oluyor acill bakın ??

Tuba Afra 21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
44
5
1
19
Arkadaşlar hayırlı sahurlar 🥰Maalesef ben sahura kalkıp hiç bişey yiyemedim anlam veremedim birden baya bir fazla mide yanması ve kusma ile uyandım .Halen şuan biraz midem bulanıyor,iftarda öyle çok aşırı ağır yemekler de yemedim neyden olabilir diye kalakaldım öyle neyse biraz iyi olurum fikriyle bir Parol aldım .Şimdi şöyle ben 9 Mart gece belirtim olarak regl oldum sadece 2 gün sürdü ve bu süre boyunca kanamam kesik kesik bazen de afedersiniz böyle su gibi bazen de kahverengimsi oldu .13 martta ben kan testi baktırdım sonuç negatif ama şimdi böyle olunca endişelenmiyor değilim ya da böyle düşünmelimiyim bilmiyorum ,geçen gün sanki böyle idrar yoluma birşeyi batırıp çıkarırsınız gibi ağrılar oldu ve aynı şekilde kramplar oluyor bazen ama hafif yani diyebilirim şuan midem çok yanıyor size 13 marta yaptığım kan tahıllı sonucunu da bıraktım lütfen fikir verirmisiniz ne yapayım kafam çok karışık ??

Arkadaşlar hayırlı sahurlar 🥰Maalesef ben sahura kalkıp hiç bişey yiyemedim anlam veremedim birden baya bir fazla mide yanması ve kusma ile uyandım .Halen şuan biraz midem bulanıyor,iftarda öyle çok aşırı ağır yemekler de yemedim neyden olabilir diye kalakaldım öyle neyse biraz iyi olurum fikriyle bir Parol aldım .Şimdi şöyle ben 9 Mart gece belirtim olarak regl oldum sadece 2 gün sürdü ve bu süre boyunca kanamam kesik kesik bazen de afedersiniz böyle su gibi bazen de kahverengimsi oldu .13 martta ben kan testi baktırdım sonuç negatif ama şimdi böyle olunca endişelenmiyor değilim ya da böyle düşünmelimiyim bilmiyorum ,geçen gün sanki böyle idrar yoluma birşeyi batırıp çıkarırsınız gibi ağrılar oldu ve aynı şekilde kramplar oluyor bazen ama hafif yani diyebilirim şuan midem çok yanıyor size 13 marta yaptığım kan tahıllı sonucunu da bıraktım lütfen fikir verirmisiniz ne yapayım kafam çok karışık hem test negatif ben gebelik olduğunu hiç düşünmedim

yerleşme kanaması desem beta negatif bence bi test daha verin ama gebelik olduğunu düşünmüyorum

Bence gebelik yok ama olma ihtimali şu şekilde var , burada 7 haftalıkken hamileliği betaya yeni geçenler de gördük bence her ihtimale karşı kan verin ona göre davranırsınız

Back
X