• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

:43: Mekanı cennet olsun,allh rahmet eylesin.Çok üzüldüm :59: bugün birkez daha anladım ki hayatta hiçbişey için üzülmeye değmez çok kısa çünkü...

çok canım sıkıldı daha pazar Akşamı izledik kızı o şenşakrak gülülüyle azra akınla dansını kız içine doğmuş gibi zirvede bırakıcam demişti sanki içine doğmuş mekanı cennet olsun Ailesinede sabırlar versin Rabbim

ya kizlar insan ilk duydugundaki soku yavas yavas atlatir kabullenir bense gittikce yeni idraak ediyorum sanki aglamaktan yuzum gözüm sisti sanki ailemden yada tanidigim biriymis gibi kücücük bebegini düsündükce mahfoluyorum benimde 1 yasinda bi bebegim var allah bizi yavrularimiza yavrularimizida bize bagislasin insallah kimse böyle aci tatmasin her ölüm kötü ama böylesi gencecik cok zor mekani cennet olsun:43:

hayat dolu neşeli izlemekten keyif aldıgım biriydi saka gibi geliyo insana allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 1,5 yasındaki oglu annesiz kaldı tanıyamadı onu çok üzücü :(

twitır a da yazmış ki birine boşver birgün olucez zaten ya kalpten ya başka bişiyden..tarzında bişiler yazmış...çok tuhaf yaa...bide oktay ustanın programında demiştiki bebeğim sürekli ağlıo durup dururken falan acaba bizemi bişe olcak yaa falan demişti canım yaa allah rahmet eğlesin hala inanamıyorum:43:

allah rahmet eylesin, eşine ve bebeğine çok üzüldüm. gencecik yaşta hayat dolu bi insan... bu haberi duyunca bugün hayatımızı ne kadar boşa geçirdiğimizi anladım. nazar mı değdi bu kıza noldu böyle durduk yere? çok acı çok:43:

çok üzüldüm...hele bebeği düşündükçe daha kötü oluyorum ...mekanı cennet olsun...

halen inanamıyorum okadar hayat dolu cıvıl cıvıldı ki ölüm ona hiç uğramıycakmış gibi....sanki yakın tanıdığım birisi ölmüş gibi...Allah rahmet eylesin eşine ailesine sabır versin...hepimizin başı sağolsun...

Allah rahmet eylesin,bende çok şaşırdım,ama işte hayatın gerçekleri de bunlar,Rabbim geride kalanlarına sabırlar versin.....

Ölüm kimseye yakıştıramayacağımız kadar soğuk ama bir o kadarda hayatımızın gerçeği malesef:50:
Defne'nin ölüm haberini kızım verdi bu sabah,inanamadım,şakadır internetten araştırdın mı,haberlerde çıktı mı diye sordum,araştırdım anne Defne Joy gerçekten ölmüş dediğinde şok oldum,inanamadım:50:

1,5-2 yaşında oğlu var,en çok onun annesiz kalışına içim acıdı,Rabbim ailesine,sevenlerine sabır versin,Allah gani gani rahmet eylesin:59:

Gencecik yaşında ölmen hepimizi şok etti,mekanın cennet olsun Defne:43:

allah rahmet eylesin böylesi hayat dolu bi kızın ölümü...inanamıyor insan allah ailesine sabır versin ne denir ki sözün bittiği yerler...çok acı çok!!

Ölüm kimseye yakıştıramayacağımız kadar soğuk ama bir o kadarda hayatımızın gerçeği malesef:50:
Defne'nin ölüm haberini kızım verdi bu sabah,inanamadım,şakadır internetten araştırdın mı,haberlerde çıktı mı diye sordum,araştırdım anne Defne Joy gerçekten ölmüş dediğinde şok oldum,inanamadım:50:

1,5-2 yaşında oğlu var,en çok onun annesiz kalışına içim acıdı,Rabbim ailesine,sevenlerine sabır versin,Allah gani gani rahmet eylesin:59:

:2::2:aynen katiliyorum

aynen hele oğlunu gördüm televizyonda herseyden habersiz bir başkasının kucağında içim hala acıyor off çok zor yetim kalmak canım nasıl yanıyor ailemden biri ölmüş gibi ağladım allahım o miniciğini meleklerin korusun.....

ah o bebecik annesiz kaldı,gencecik fidan soldu,hangibirine üzüleyim bilemedim.
bebeği o kadar minik ki daha,annesiz kalmak için çok küçük..
of defne of içimi yaktın,allah rahmet eylesin:43:

hala şoku atlatamadım.
bu kadar hayat dolu bir insana ölüm kapıyı çalıyorsa!
kötülere birşey olmaz diye boşa dememişler sanırım.

Back