Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

dün sabahtan beri sürekli aklımda :50:
gerçekten çok üzüldüm sesi kulağıma geliyor resmen
allah rahmet eylesin yavrusunu düşündükçe içim dahada parçalanıyo
o da annesinin nasıl hayat dolu bir insan olduğunu görmesini çok isterdim gerçekten :43:
allah sabır versin ailesine

Ya herşey ne kadar boş,her gün yaşadığımız olaylar,burda yaptığımız boş tartışmalar,

Ailemizi eşimizi boş yere ufacık sebeplerden üzmemiz,kırmamız,

Hepsi boş yaaa,ölüm her an kapımızda,her an tetikte olmamız gerekirken,biz başıboş amaçsız laylaylom

yaşıyoruz işte,ama bu dünyanın bi de öbür tarafı var,hazırlığımız yoksa vay halimize...

ALLAH rahmet eylesin.diyecek başka bişey yok...
:50::58:

Allah annesi ve eşine sabır versin. Canlarının gittiğine mi yanacaklar arkasından konuşulanların ağırlığına mı? Çok acı çok..

ya gerçekten çok ağır konuşuluyo demin bir haber sitesinde gördüm adamın yorumu (boşuna üzülmüşüm ne işi var başka adamın evinde demiş.. biride ben bayan halimle eşinin yerinde olsam cenazesine bile gitmezdim başkasının yatağında öldüğü için demiş:53: abuk sabuk yorumlar var böyle çok yazık gerçekten..:14:

Son düzenleme:
Off çok kötü çook.. Ölceği resmen doğmuş içine çoğu videolarında ölümden bahsediyo.. Allah' eşine o küçücük çocuğuna sabır versin biz bu denli şoktayken onlar ne durumda Allah bilir..

çok üzgünüm...
gerçekten hala inanamıyorum..
ölümü konduramadığım insanlardan biri..
Allah ailesine,eşine,minicik yavrusuna sabır versin..

Ölüm bazı insanlara çok erken geliyor.Defne de o insanlardan birisiydi.. Ardında ailesini,sevenlerini ve de küçücük bir çocuğunu bıraktı.Allahım tüm sevdiklerine özellikle de ailesine sabırlar versin..Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun....

2 gündür elim ayağım tutmuyor.. hala inanamıyorum beynim önce olamaz yaa diyor sonra herşeyin boş ve her canlının ölümlü olduğunu hatırlatıyor
capcanlı , hayatdolu bir insan ...
ölüm ne kadar ani.

ya sürekli bu konuyu okuyor bişeyler yazıyorum ama içim hala acıyor napim gömüldü gitti sürekli ağlıyorum o bebeciği aklıma gelince oğluyla resimlerini görünce rabbim yardımcısı olsun ..mekanı cennet olsun çok zor

cok uzuldum yazik. Rabbim kendi acisin.

yanliz ende babasini merak ediyorum.cenazeye de katilmadi galiba.

flaşh tv de dinledim şimdi otopsi ön raporuna göre solunum krizinden ölmüş ve kanında yüksek derecede alkol çılmış uyuştırucu değil nasık olduğu ne farkeder ki zaten gencecik daha allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun

ya gerçekten çok ağır konuşuluyo demin bir haber sitesinde gördüm adamın yorumu (boşuna üzülmüşüm ne işi var başka adamın evinde demiş.. biride ben bayan halimle eşinin yerinde olsam cenazesine bile gitmezdim başkasının yatağında öldüğü için demiş:53: abuk sabuk yorumlar var böyle çok yazık gerçekten..:14:

Katılıyorum canım.Bir insanın arkasında bu kadar çok konuşulmaz çok ayıp ve üzücü şeyler bunlar.Ben ölümünden çok bunlara üzüldüm.Sonuçta o insanın bir çocuğu ve eşi var.Çocuğu büyüdüğünde bunları okuyup görmeyecek mi ? Tek söyleyebileceğim genç bir kadının ölümünden bile malzeme çıkarabilen insanların suratına tükürmek lazım.Hayır hiç birşey bilmiyorsun görgü, ahlak vs.ölünün arkasından konuşmamayı da bilmiyorsun.

öncelikle şunu yazayım acayip üzgünüm , moralim çok bozuk 2 gündür. çok severdim.hep takip ederdim. rabbim rahmet eylesin, ailesine sabır versin. çocuğuna sabır versin. annesini bilmeden büyüyecek.
bu acayip yorumları yapanların acaba hiç mi evladı , yakını yok. böyle saçmalık olur mu ya ? ölen ölmüş, kime ne ki. bir can gitmiş , anne her şeyden önce. onu yargılamak bize düşmez.bırakın da onun kararını başkası versin.bu yorumum ölümü ile ilgili acayip yorum yazanlaradır. kimse üstüne alınmasın.

Son düzenleme:
çocugum son 1 haftadır hep ağlıyor demiş bana bişi olcak sanırım deyip gülmüş defne:43:

çok çok üzüldüm hala inanamıyorum bebeği vardı kıyamam ya,ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...:43:

Back