• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

Net değil ama Astım Hastasıymış çantasından astım ilacı çıkmış sanırsam solunum yetmezliğinden :( böylesi çok daha kötü çok genç yaşta Allah rahmet eylesin. Böylesine hayat dolu insana enerji yükleyen insanların bu kadar erken hayata veda etmesiş gerçekten kötü sadece kendi değil dünyadan iyi olan birşeyleride söküp götürüyor. eksik kalıyoruz gibi geliyor. tıpkı kıvırcık Alide olduğu gibi ooof of

resmen sok oldum yaa:43:inanamadim tv de görünce en güvenilir haberler burda hemen buraya baktim dogruymus.Hayat dolu bir insan ufacik bebegi var allah onun ömrünu ogluna versin mekani cennet olsun kizlar hayat cok kisa sevdiklerinizle dolu dolu yasayin ölüm her an ensemizde

31 yaşında ruhen fiziken sağlıklı bi insan, ölüm gelecekse geliyo işte, kızgınlıklar üzüntüler ne kadar önemsiz görünüyo böyle haberlerde
bebeğine çok üzüldüm ya

ben şımarık halleri yüzünden yarışmada antipati duymaya başlamıştım ...
Sabah okuyunca gerçekten çok üzüldüm, çok genç ve çok enerjikti... Özellikle anne olması çok üzdü beni.. bebeği düşündüm ilk önce..
geçen hafta atlayıp zıplayan kız bu hafta vefat ediyor.. hayat gerçekten çok kısa.. yarına ne olacağı belli değil.. o yüzden hiçbirşeyi dert etmememiz gerekiyor..

bendee,o yarısmada kı hallerıne o kadar cok sey saydım kı

Ebru Sallı dedı ılk once Defne'ye cok üzüldüm fılan anlamadım kım ,sonra Muge 'de ögrendım alt yazıda yazıyordu..

hemen esıme dedım o da sasırdı ben hala soktayım..

ölüm ne kadar yakın..

Allah rahmet eylesın ,bebegı cok kucuk ya :5:

Bende çok üzüldüm.Minicik yavru annesiz kaldı.İlk bunu düşündüm.Allah günahlarını affetsin hayat dolu biriydi severdim kendisini.Annesine doyamadı yavrucuk kader işte.:43:

İnanamıyorum.Kıvırcık Ali'den sonra 2. şok oldu.
Yaşam ve ölüm arasında ne kadar ince bir çizgi var.İnanılması güç.Allah rahmet eylesin demek bile zor geliyor.Toprağı bol olsun...

Artık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım

neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona

birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok

acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah

Off o kadar çok üzüldümki ilk duyduğumda inş. şakadır dedim kimsenin böyle bir şaka yapamayacağını bile bilee :5:
çocuğuda var küçücük ..
Allah rahmet eylesinn

şaka mı bu gerçek mi ay inanmıyorum ciddi misiniz yaaa

Artık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım

neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona

birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok

acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah

bende şoktayım çok üzüldüm.müge anlıya bende sinir olmaya başladım herkesi bu kadar acımasız eleştiriyo kendi hayatını çok merak ediyorum

Back