Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

Yakıştırmasakta şok olsakta üzülsekte ölüm Allahın emri Allah hayırlı ölümler versin herkeze.sabahtan beri durgunum sabah duyunca çok şaşırdım beklenmedik ölümler daha bir zor geliyor insana.Allah rahmet eylesin ailesine bebegine sabırlar versin:50:Herzaman bu dünyanın yalan oldugunu hatırlayarak yanlışlar yapmaktan kaçınmalıyız bu dünyanın zevki sefasından çok diger tarafıda düşünmeliyiz:31:

Ölüm seçim hakkı tanımıyor.
Vaden ne kadarsa o kadar yaşarsın.
Çok şaşırdım ve üzüldüm.
Allah rahmet eylesin ne diyelim.

ya bu saat oldu hala olanlar şaka olsun demek istiyorum.
defne gibi bir insan yarın toprağın altına girecek gencecik yaşta.

Ölümle Defne aynı cümlede, ne kadar saçma! Sabahtan beri zırt diye bir yerlerden çıkacaksın diye bekledim hep, gittinmi gerçekten? ...

”Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda, bir müddet sonra Defne ile konuşmaya başladık. Bir süre sonra Defne ile dans etmeye başladım. Bu şekilde tanıştık. Defne çok fazla alkol almadı. Ben de iki adet vokta içtim. Yaklaşık 20-30 dakika eğlendikten sonra bardan ben, Defne ve iki arkadaş beraber çıktık.
Bir ticari taksiye bindik. Yol üzerinde iki arkadaşı evlerine bıraktık. Defne ile Göztepe Mahallesi’nde bulunan evime saat 04.00 sıralarında gittik. Bir müddet oturduk. Duygusal anlamda aramızda yakınlaşma oldu. Ancak cinsel ilişki yaşanmadı. Otururken Defne’nin boğazından hırıltı şeklinde sesler gelmeye başladı. Benden yiyecek istedi. Dolabı açıp zeytin ezmesi ve krem peynirden biraz yedikten sonra votka istedi. Kola ile karıştırılmış bir bardak votka verdim. Votkasından bir ya da iki yudum aldıktan sonra masaya bıraktı. Yatak odasına gittik. Aramızda duygusal anlamda yakınlaşma burada da oldu. Ancak yine cinsel ilişki yaşanmadı. Tanıştığımız andan itibaren Defne’nin alkol dışında herhangi bir madde aldığın görmedim. Hasta olup olmadığını da bilmiyordum. Sonra Defne’nin boğazından yine aynı ses geldi. Çok bitkin görüyordu. Soğuk su ile yıkarsam kendine geleceğini düşündüm. Banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadım. Ancak gittikçe kötüleşiyordu. Eve yakın olan Bağdat Caddesi’ndeki Acıbadem Kliniği’ne gittim. Güvenlik görevlisi kimsenin olmadığını söyleyerek İstek Vakfı’na ait kliniğe yönlendirdi. Ancak burada da kimse yoktu.
Sonrasında eve döndüm. Yatakta baygın halde yatıyordu. Ben biraz da alkollü olduğunu düşünüyordum. Durumu düzelmeyince 06.30 sıralarında Back-up’ı aradım. Hangi doktorla görüştüm bilmiyorum. Hatırladığım tek şey acil bir ambulans istediğimdi. Yaklaşık 10-15 dakika içinde ambulans geldi ve doktor hemen ilk müdahaleyi yaptı. Defne’nin ex olduğunu söyledi. Sonra da polise bilgi verdik.”

ALINTI

töwbe töwbe ne dicemi bilemiyorum walla... 3 yaşında arkasında bi sabi sübyan bıraktı diye dün herkes üzülüyodu bugün bambaşka bi hal aldı.. kocası öldüğünemi üzülsün aldatılıyo olmasına mı? dicek bişi yok allah geride kalanlara tekrar tekrar sabır versin...........................

defne joy kokoin alıyormuş kesinlikle doğru
zaten dün bi ara yayınladılar haberi haber buydu

Defnenin Otopsi Sonucu Yayınlanmış;
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI

Makbul Defne Joy Foster otopsisi sonucunda aşırı Kokanyus olarak bildiğimiz uyuşturucu maddesine rastlanmış bunun sonucunda solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

...Operatör Doktor
Ahmet Turanlı

kesinlikle yalan değil ben zaten onun daha öncede kokoin kullandığını duymuştum
ilk kez tanıştığı adamın evinde gece ne işi var ? ve kız fenalaşınca adam neden onu kendi elleriyle acile götümüyor taksiyle
-112 yi aradım diyor ama kayıtlarda aranmadığı tespit ediliyor
çünkü korkudan ne yapıcağını bilemedi foyaları meydana çıkmasın diye doktoru eve getirmeyi tercih etti..
zaten adamda duygusal bi yakınlaşma olduğunu söyledi polislere geceyi evde geçiriceklerdi olmadı..
olan 2 yaşındaki bebeğe oldu dün onu haberlerde gördüm içim parçalandı resmen ağladım :43:
ağzı emzikli daha:2:
olan annesine ve oğluna oldu kocası bizaman sonra evlenir

ölünün arkasından konuşulmaz ama ünlü olunca konuşuluyor malesef
yazık oldu allah günahlarını affetsin

Ölünün arkasından konuşmak çok günah...
Allah ailesine her yönden sabır versin..
Ölen genç bir anne,neden,ne için öldüğü
ya da nerede, kiminle öldüğü bizleri ilgilendirmez diye düşünüyorum...
ve bu tür haberlerin medya dahil yayınlanmaması taraftarıyım..
ailesini ve eşini de düşünmeleri gerekir...

ben bilmiyordum bu haberi annem defne jof foster ölmüş diyince şaka herhalde dedim daha geçen dans ediyodu gülüyodu dedim yok yok şakadır dedim bir açtım tv yi herkes onu konuşuyo neden öldüğünü nasıl öldüğü beni ilgilendirmez sadece çok üzüldüm şok oldum ve düşündüm 2 dk sonra ne olacagı belli değil o yüzden hayatınızı yaşayın ve üzülmeyin .. offffffffffff:43:

Allah rahmet eylesin bu saatten sonra yok böyleydi şöyleydi demek yanlış olur önemli olan gencecik bir kadının bir annenin ölmesi ve geride bir bebek bırakması

Ölünün arkasından konuşmak çok günah...
Allah ailesine her yönden sabır versin..
Ölen genç bir anne,neden,ne için öldüğü
ya da nerede, kiminle öldüğü bizleri ilgilendirmez diye düşünüyorum...
ve bu tür haberlerin medya dahil yayınlanmaması taraftarıyım..
ailesini ve eşini de düşünmeleri gerekir...

kesinlikle katılıyorum bide daha düne kadar arkasından güzel söz söyleyenler ağlayanlar medyanın kesin olmamakla birlikte ve sadece bi sahsın söylemlerine dayanarak tü kaka yapmaları ne ayıp sanki utanmasak iyiki ölmüş haketmiş diyeceğiz fikirlerimiz nasıl değişiyor bilmiyorum o adamın gerçeği söylediğini nasıl bilelim neticede defneciğim ölmüş hayır deme hakklı yok insanların sanki yanındaymış gibi itamlarını ve kesinlikle doğrudur sözlerini doğru bulmuyorum neticede öyle bile olsa gencecik hayat dolu bir insan bi anneydi allah rahmet eylesin defnemi hala çok üzülüyorum hala içim acıyor oğluşunun 3.günü annesiz

Cidden hiç tanımadığımız bir kişi için
bizler bu kadar üzülüyoruz,ailesi nette veya orada burada yazan
seviyesiz ve yalan haberlere nasıl üzülür,ne hale gelirler düşünemiyorum bile...
Defne'nin kesin ölüm nedeni kan ve doku örnekleri alınıp incelendikten sonra,
yani yaklaşık 1.5 ay sonra belli olacakmış..

hemen bir kısım insanlar senaryo yazdı kendilerine göre...
Ben dünden beri aynı şeyi söylüyorum,
neden,nasıl olduğu önemli değil,
sonuçta giden bir insan,bir anne...

bende çok üzüldüm ölümüne:5:bu haberleride yapmamalılar çok günah ölenin arkasından bu şekilde konuşmaları insanları etkiliyorlar bu şekilde ben bile bir an ne işi var o saatte çocuğunun yanında olmalıydı diye düşündüm:50:

seviyesiz ve yalan haberlere nasıl üzülür,ne hale gelirler düşünemiyorum bile...

internette hemen yalan yanlış otopsi sonucu yayınlandı diye haberler çıkmış,adli tıp öle sağlık ocağı gbi zırt diye rapor vermez bi kaç ay geçmesi lazım,bi de kokanyus diye bişi uydurmuşlar uydurma olduğu bariz yani goglee bakiim dedim neymiş diye hiç bi tanımı falan bişeyi yok hep defneyle ilgili haberlerde adı geçiyo sadece
ölmüş bi insanın arkasından böle konuşmak çok yanlış gerçekten ailesi bide bu haberlere ayrı üzülür yazık:50:

neden ne sekılde olursa olsun dogru veya yanlıs arkasında bu tarz soylemlerın cıkması kucuk bebesı ıcın ne kadar acı

Allah rahmet eylesin.severek ,eğlenerek kendisini izlerdim çok şaşırdım markette kasiyer kız söyledi o an çok değişik bir ruh haline büründüm tam da oğlumun kreşine gidiyordum eti puf almıştım o an onun cocuğuda aklıma geldi gidene kadar gözlerim doldu.bilmiyorum rabbim imanlı şekilde ölmeyi nasip etsin herkese.fani dünya işte giden gidiyor geride kalanlar kalıyor :30:

kesinlikle katılıyorum bide daha düne kadar arkasından güzel söz söyleyenler ağlayanlar medyanın kesin olmamakla birlikte ve sadece bi sahsın söylemlerine dayanarak tü kaka yapmaları ne ayıp sanki utanmasak iyiki ölmüş haketmiş diyeceğiz fikirlerimiz nasıl değişiyor bilmiyorum o adamın gerçeği söylediğini nasıl bilelim neticede defneciğim ölmüş hayır deme hakklı yok insanların sanki yanındaymış gibi itamlarını ve kesinlikle doğrudur sözlerini doğru bulmuyorum neticede öyle bile olsa gencecik hayat dolu bir insan bi anneydi allah rahmet eylesin defnemi hala çok üzülüyorum hala içim acıyor oğluşunun 3.günü annesiz

Defnenin ölümüne çok üzüldüm, oğlunun annesiz kaldığını düşündükçe darmaduman oluyorum içim paramparça oluyor.Yavrum herşeyden habersiz belkide annem gelecek diye bekliyor.Boğazım düğümlendi yine

Yazdıklarınıza katılıyorum. Burda bir kaç yorumu görünce benim bile içim acımışken yakınlarını düşünemiyorum........

elbette bir kadının özellikle bir annenin eğlence çıkışı bebeğine gitmekten önce, gece yarısı o gece tanıştığı birinin evine gitmesi çokta normal olmayan birşey.. ama bizi ilgilendiren bir konuda değil.. bu konu sadece eşini ve kendi ailesini ilgilendirir.. kimbilir içinde ne sorunlar vardı ailesel.. şu anda kendini savunacak durumda da değil maalesef...

arkasından onca şeyler yazılması en azından hakkın rahmetine kavuşmuş bir insan için saygısızlıktır.. bilmeden, konuşmadan,dinlemeden suçlamak nasıl günahsa bu dahada günah ve saygısızlıktır diye düşünüyorum...

önemli ve üzücü olan gencecik kıpır kıpır, delidolu bir kadının hayattan erken ayrılması ve geride kalan bebeğinin annesiz büyüyecek olması...

Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden..

Back