• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

Allah rahmet eylesin hayat dolu bir insandı öldüğüne halen inanamıyorum allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin:14:

images

allah rahmet eylesın...oğluna saglık versın inş...

şaka gibi ya çok üzüldüm dünya ne kadar yalan gerçekten şok oldum daha pazar günü canlı canlı izlemiştim ya dünya işte bugün var yarın yoksun lafının gerçek bir örneği ya hala inanamıyorum şok oldum bebeği de ne kadar tatlıymış allahım sevenlerine sabır versin çok zor çok

Artık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım

neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona

birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok

acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah
gazeteci olduğundan dolayı her şeye karışmak istiyor ama bunu sorgulamak onun hakkı değil.. hem olay çok yeni Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey düşmez.. Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin.. ailesine sabır versin Allah'ım

Duyduğum andan beri tüylerim diken diken oldu.çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine sabır versin.

gerçek değilmiş gibi...inanamıyorum....

çok üzüldüm yaaaaa....

işte hayat malesef bu kadar kısa...

allah rahmet eylesin...çocuğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum..:5::5:

insan ölümü bazen unutuyor sanki yaşlanınca öte tarafa gidecekmişiz gibi geliyor ama böyle zamanlarda tüyleri diken diken oluyor değilmi anlıyorsunuzki zaman belli değil saniyeler sonra belkide ayrılacağız bu dünyadan Allah hepimizin yardmcısı olsun geride kalanlara sağlık sabırlar versin giden gidiyorda geride kalanlar rabbime emanet

hayatın ne kadar adi olduğunu bir kere daha anladım, saçma sapan şeyleri kendimize dert ederek harcadığımız yaşamın aslında ne kadar kısa olduğunu da....
elim bir işe gitmiyor... sanki bir yakınımı kaybettim...
bu kadar pozitif, zıpır zıpır kısaca delidolu bir kişi bile ansızın çekip gidebiliyorken, biz hayatımızın kıymetini bilmeyi bir kere daha hatırlıyorken müge gibi bir takım kişilerse nelerin peşinde...... onlara ve onun gibilerine diyecek bir şey bulamıyorum......insan o küçücük çocuğunu düşünürek ağzından dökülen kelimelere dikkat etmeli..çok kızdım müge anlıya ve doktora çoookkk...

hoşçakal defne.... ekranlarda bizi eğlendirdiğin için tekrar teşekkürler. :43:

her zmn son lafı iyi eğlenceler olurdu

bu sefer eğlendirmedin be defne

üzüldüm hmde çok hem gençliği ötesi küçücük bir yavrunun anasız kalışı

ölüm bizler için

"her canlı ölümü tadacaktır"

Yeni duydum araştırdım cenazesinin çıkarılmasını çekmişler hala şoktayım !
Çooook üzüldüm yaa :59: çok hayat dolu birisiydi çok hareketli.
ölüm herkes için işte :50: ben ölümlere inanamayan biriyimdir.
Çok soyut gelir belkide sonsuzluğa çok inandığım içindir :58:
Allah rahmet eylesin oğlunada uzun ömür sağlık versin :59:

Sabah annem söylediğinde çok şaşırdım ve üzüldüm,çok tatlı kıpır kıpır birisiydi.Allah rahmet eylesin. Çocuğu da küçük yaa...:43:

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
inanılır gibi değil iki gün önce izlediğimiz kıpır kıpır gencecik insan bugün yok
dünyanın faniliğini ve ölümün her an olabileceğini,genci,yaşlısı olmadığını bir kez daha anladım.
hayat çok ama çok kısa...

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...şok oldum duyunca...
dün geceki videolarını yayınlamışlardı kahkahalar atıo saatler sonra öleceğini bilmeden...hayatta heran herşey olabiliyor malesef...

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, arkadaşı Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın, "Solunum yetmezliği" ve "kalp krizi" sonucu öldüğü sanılıyor.
Allah rahnümet eylesin üzüldüm ve şaşırdım.Çok genç.

Artık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım

neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona

birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok

acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah

hiç sevmiyorum müge anlıyı hiç samimi değil olsaydı bugün bu sözleri sarfetmezdi ...insanların acısı daha tazeyken ayıp yani...

acayip içim acıdı canım yandı çok üzüldüm sanat dünyasında en üzüldüğüm ölümlerden biri oldu..hele o masum oğluşunu düşününce allah mekanı cennet olsun şuan starda dizisi oynuyor o ekranların gülen yüzüydü erken soldu çok acı off:(((

ufffffffffffffff sabah uyandım uyanalı sokdayım kanal kanal gezıorum bakıorum saka gıbı ya :( sankı kendımden bırını kaybetmıs gıbı oldum gordukce aglıyasım gelıyor kendıme okadar cok benzetıordumkı defne senı hayat doluydun mekanın cennet olsun melekler bebegınle olsun

Back