Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş..:(

öncelikle şunu yazayım acayip üzgünüm , moralim çok bozuk 2 gündür. çok severdim.hep takip ederdim. rabbim rahmet eylesin, ailesine sabır versin. çocuğuna sabır versin. annesini bilmeden büyüyecek.
bu acayip yorumları yapanların acaba hiç mi evladı , yakını yok. böyle saçmalık olur mu ya ? ölen ölmüş, kime ne ki. bir can gitmiş , anne her şeyden önce. onu yargılamak bize düşmez.bırakın da onun kararını başkası versin.bu yorumum ölümü ile ilgili acayip yorum yazanlaradır. kimse üstüne alınmasın.

tebrik ediyorum arkadaşım....

ve yargılamak kimsenin haddi değil. benim nezdimde en büyük günahlardan bir tanesi ve en büyük kul hakkı...cevap hakkı olmayan, kendini savunamayacak bir insanın arkasından üstelik olayları bilmeyen en dış kapının eennn dış mandalı olan insanların duydukları üç beş şeyle yorum yapmaya kalkması...var mı daha kötü bir şey....Allah olan günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun demekten başka ne düşer bize....

Son düzenleme:
ALLAH rahmet eylesin ailesine sabırlar versin .içim acıdı bebeiyle olan resimlerini görmeye dayanamıyorum artık

Ben de duydugum andan beri soktayım! :53:
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ..
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. Ölüm gercekten cok ani geliyor.. :26:

Onu sevenler için büyük bir şok büyük bir deprem!
Dünden bu güne fikirlerim hayata bakış açım çok değişti ve hayatın çok kısa ölümün ise bir anlık oluşu masaya yumruğunu vurdu Defnenin ölümüyle..
Bunlarla yüz yüze getirdi bizi Defne.
Neden öldü nasıl öldü bunu ailesi araştırabilr ve eleştirebilir.
Allah toprağını bol etsin..

ilk duyduğumda çok üzüldüm fakat bi konuda üzülmüorum ..evet insandır genç yaşta ölmüş olması üzdü...ama evli çocuklu kadın gece barda eğlendi içti onu anladık ama neden barda tanıştığı adamın evine gidio üstelik duygusal yakınlaşmalarıda olmuş..yazık sadece eşine ve çocuğuna üzülüorum

ilk duyduğumda çok üzüldüm fakat bi konuda üzülmüorum ..evet insandır genç yaşta ölmüş olması üzdü...ama evli çocuklu kadın gece barda eğlendi içti onu anladık ama neden barda tanıştığı adamın evine gidio üstelik duygusal yakınlaşmalarıda olmuş..yazık sadece eşine ve çocuğuna üzülüorum

Düşüncene saygı duyuyorum ,haklı da olabilirsin ama .. Ölmüş insanın arkasından konuşmak da bence çok doğru değil .. Gerçekler onunla beraber gitti .. Allah rahmet eylesin .. Yakınlarına sabır versin demekden başka da elden bişey gelmiyor ...:43:

Düşüncene saygı duyuyorum ,haklı da olabilirsin ama .. Ölmüş insanın arkasından konuşmak da bence çok doğru değil .. Gerçekler onunla beraber gitti .. Allah rahmet eylesin .. Yakınlarına sabır versin demekden başka da elden bişey gelmiyor ...:43:

sakın yanlış anlama arkasında konuşma gibi durum yok sadece yapmaması gerek bişi yapmış diyorum..bende üzülüorum hepimizin başına gelebilir..allah rahmet eylesin.. ona bakarsanız gazeteler tv ler de bi sürü şey söylüo arkasından konuşmak olmuo ki bu ..ben sadece yorum yaptım yanlış yapmış keşke gitmemiş olsaymışta ailesinin yanında eşinin yanında ölseymiş eceliyle...üzüldüğüm nokta oğlunu bile göremeden gitmesi ...yazık :5:

sakın yanlış anlama arkasında konuşma gibi durum yok sadece yapmaması gerek bişi yapmış diyorum..bende üzülüorum hepimizin başına gelebilir..allah rahmet eylesin.. ona bakarsanız gazeteler tv ler de bi sürü şey söylüo arkasından konuşmak olmuo ki bu ..ben sadece yorum yaptım yanlış yapmış keşke gitmemiş olsaymışta ailesinin yanında eşinin yanında ölseymiş eceliyle...üzüldüğüm nokta oğlunu bile göremeden gitmesi ...yazık :5:

arkadaşım sende yanlış anlama çok haklısın belki diorum ya ,bende farklı şeyleri düşünmüyorum ama :6Bişeyler de kader işte .. Çocugunu göremeden gitti birde alkollü ..!! Allah rahmet eylesin ...::43:

arkadaşım sende yanlış anlama çok haklısın belki diorum ya ,bende farklı şeyleri düşünmüyorum ama :6Bişeyler de kader işte .. Çocugunu göremeden gitti birde alkollü ..!! Allah rahmet eylesin ...::43:

işte bende onu diyorum zten :5:

Bir konuda üzülmemek demek ne demek?

İşte bu düşünceye çok kızıyorum.Tamam,haklı olunabilir belki.Ama ne belli olayların böyle geliştiği? Gencecik bir kadın öldü,arkasında bir sürü soru işareti bırakarak.Hayatta değil,kendini savunamayacak bir insan hakkında,bir anne hakkında olmadık yorumlar yapılıyor.Evet insanın aklından binbir türlü şey geçiyor.Ama inanın ben bunu dile getirmekten KORKUYORUM! Olması gereken de bu olmalı diye düşünüyorum...

Bence en büyük ayıbı,erkek olduğunu düşünen o zavallı yaptı.Doğru da olabilir,yalan da.Bu sadece bir iddia olarak kalacak.Ya da 1,5 ay sonra onun aleyhine bir sonuç çıkacak.Her kafadan bir ses çıkıyor,herkes farklı yorum yapıyor.Bilmedikleri halde.

Az önce birkaç sitede yapılan yorumları okudum.Gerçektende herkes farklı bir düşünce atmış ortaya.

Bu adamın yaptığı açıklamaya inanmak istemiyorum ben.İnanmıyorum da diyebilirim hatta.Ölüm gibi bir gerçek bırakıldı,ölenin özel hayatı yargılanmaya başlandı.Çok üzücü...

Bir konuda üzülmemek demek ne demek?

İşte bu düşünceye çok kızıyorum.Tamam,haklı olunabilir belki.Ama ne belli olayların böyle geliştiği? Gencecik bir kadın öldü,arkasında bir sürü soru işareti bırakarak.Hayatta değil,kendini savunamayacak bir insan hakkında,bir anne hakkında olmadık yorumlar yapılıyor.Evet insanın aklından binbir türlü şey geçiyor.Ama inanın ben bunu dile getirmekten KORKUYORUM! Olması gereken de bu olmalı diye düşünüyorum...

Bence en büyük ayıbı,erkek olduğunu düşünen o zavallı yaptı.Doğru da olabilir,yalan da.Bu sadece bir iddia olarak kalacak.Ya da 1,5 ay sonra onun aleyhine bir sonuç çıkacak.Her kafadan bir ses çıkıyor,herkes farklı yorum yapıyor.Bilmedikleri halde.

Az önce birkaç sitede yapılan yorumları okudum.Gerçektende herkes farklı bir düşünce atmış ortaya.

Bu adamın yaptığı açıklamaya inanmak istemiyorum ben.İnanmıyorum da diyebilirim hatta.Ölüm gibi bir gerçek bırakıldı,ölenin özel hayatı yargılanmaya başlandı.Çok üzücü...
[/QUOTE
kesinlikle arkadaşım yazdıklarına katılıyorum.ne biçim ne acımasız yorumlar yapılmış,nasıl bir toplumuz biz yazık günah ya gencecik bir insan evladı ölmüş arkasında gözü yaşlı ailesi ve sevdikleri ağlıyor.sizin yaptığınız mide bulandıran konuşmaları ben kaldıramadım.herkes kendi hayatından sorumlu,acımasız eleştirilerinizi bir kenara bırakın.ne yaşadığını biz bilemeyiz ve kendisini savunamayan,şuan hayatta olmayan bir insan için bu konuşmaları yapmayın lütfen.empati kurun ve ölenin arkasından daha güzel şeyler yazın.

Daha pazar günü izledik Defne'yi tv de dans ederken gülüp eğlenirken..Ne kadar neşeli olduğunu,ağzının ne kadar iyi laf yaptığını düşünürdüm hep.. Mizah yeteneğine bayılırdım.

Ölümüne şok oldum,resmen şok oldum..Belki hiç tanımadığım bi insandı,hatta yaşamaya devam etse bile ömrümün sonuna dek tanımıycağım bi insandı ama "insan"dı işte, gencecik bi insan.. Kendine tıpatıp benzeyen dünyalar tatlısı çocuğa sahip bi insan.. Gidene mi daha çok yanılır,geride kalana mı daha çok yanılır bilemedim,ama o çocuğu düşündükçe kahroluyorum. Allah o çocuğun kaderini de böyle yazmış gerçi, madem böyle yazmış o bilir ne yapıcağını da ne kadar üzülsek boşa..

Öldüğü zaman alkollü olması, ya da evli olduğu halde yeni tanıştığı bir insanın evine gidip onunla duygusal bişeyler yaşaması falanı filanı beni zerrece ilgilendirmez. Herkesin günahı sevabı kendine.. O zaten hepimizin asıl hesabımızı vericeğimiz yere gitti.. Geride kalanlar ölen bir insanın arkasından atıp tutup günaha batıcaklarına,ölümün ne kadar yakın ve ani olduğunu düşünerek kendilerine çeki düzen verseler iyi olacak.

Herkes yorum yaparken bir şeyi atlıyor; bu adam polise bu şekilde ifade vermiş. Basına polis ifadesi sızdırılıyor, çünkü polis inciğine cıncığına kadar sorar. Herkes gibi neden önce 112 yi aramadın diye sormuşlardır. Nereden tanıyorsun senin evinde ne işi vardı diye sorgulama yapılmıştır, skandal çıkmasın, bence gazetelere haber olmasınlar diye hemen 112 yi aramadı, ama değdi mi? keşke skandal olsaydı da ihmal olmasaydı, vicdanı rahat bırakmaz insanın. Sonra ifadesinde votka verdiğini söylemiş, kendini kötü hisseden birine hiç votka verilir mi? ama adam da da alkol var ve tahmin edememiştir öleceğini, bayılıp ayılacağını düşündü belki de. İnsanın öyle anlarda basireti de bağlanabiliyor, skandal çıkmasın diye ortalığı ayağa kaldırmak istememiştir.
Adama inanmak istemem ama yeni tanıştığı birine neden iftira atmaya çalışsın. Neden yalan söylesin duygusal yakınlaşma oldu diye. Benimde Defne nin böyle şeylere kalkışacağına inanasım gelmiyor. Ama insanoğlu şaşar beşer demişler. Benimde aklıma gelen düşünceler bunlar.

Sonuç itibari ile günahı sevabıyla gencecik, hayat dolu bir anne öldü, geride öksüz bir yavru kaldı. O yüzden özeline detayına fazla girmeden Allah rahmet eylesin deyip geçmemiz lazım. Özelini detayını araştıracak ve öğrenecek olan tek merci adalet sistemi. Basının buna dikkat etmesi bizlerin de böyle haberleri yorumlarken hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Çünkü ölünün arkasından konuşulmaz, artık kendini savunamaz. Ve kimseyi zan altında bırakıp suçlamamak kul hakkına girmemek lazım. Şimdi herkes adamı suçluyor, dün Uğur Dündar da söyledi, kimseyi suçlamamak lazım diye.

Allah rahmet eglesin diyip konu cirkinlesmeden kapamak istiyorum.

Not : cirkinligi yaratan yapilan yorumlar degil bu yorumlara izin veren, bunun uzerinden rant saglayan medyadir. Ortami yaratirsan dogru veya yanlis herkes fikrini yazacaktir. Herkesin kendine gore dogrulari vardir ama bu dogrularin yeri bu site degildir vefat etmis birinin arkasindan bu site boyle konulara rant izni vermemektedir.

Nesesini kiskanirdim, hazir cevapliciligi benim kadar iyi degildi ....

Allah rahmet eglesin ....

Back