gazeteci olduğundan dolayı her şeye karışmak istiyor ama bunu sorgulamak onun hakkı değil.. hem olay çok yeni Allah rahmet eylesin demekten başka bir şey düşmez.. Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin.. ailesine sabır versin Allah'ımArtık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım
neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona
birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok
acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah
bende şoktayım çok üzüldüm.müge anlıya bende sinir olmaya başladım herkesi bu kadar acımasız eleştiriyo kendi hayatını çok merak ediyorum
Artık bu müge anlıdan iyice nefret etmeye başladım
neden başkasının evindeymiş neden evine gitmemiş eşi çanakkaledeymiş o niye başka adamın evindeymiş diye sinsi sinsi sokuşturdu laflarııı arif verimlide katıldı ona
birincisi ölünün arkkasından konuşulmaz
herkesin hayatı kendine bilip bilmeden konuşamayız
herkes tutucu bir hayat tarzı yaşamak zorunda deil
kimseninde kimseyi helede bu kadar acı bir olayın arkasından eleştirme hakkı yok
acaba sen bu kadar güçlü bir gazeteci olmasaydın senin nelerin çıkardı eski eşini çıkardığı kitabı nasıl örtbas ettin neden kimse bu kadına bişi soramıorda bu ALLAH mı ki herkese laf sokuşturuor birde sinsice yapıor bunu ay delirdim sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?