- 3 Şubat 2009
- 9.825
- 16.684
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duvara skor tablosu falan mı çiziyorsunuz karı-koca? "Bu evlilikteki 7. aldatma, at bi çizik daha."
Daha önce boşanma aşamasına geldiyseniz, pekala boşanabiliyorsunuz demek ki, hala neyi bekliyorsunuz ki? Adamın uçkur işlerini bırakıp rahip olması falan uzak ihtimaller.
Bence eşinin sana yaşattıklarından sen ders almamışsın ki,hala devam ediyorsun bu evliliğe.Adam sana bir de pişkin pişkin arkadaşlık muhabbeti diyor.Kizlar sizce ne yapmaliyim.7yillik evliyim.esimde acayip bi ego var.4 yillik evliyken esimle 2yillik bi ayriligimiz oldu.bosanma asamasina geldik ama esim bu durumdan hic ders almamis hala daha sanalda yazisiyor.verdigi cevap arkadaslik muhabbeti.gece ozelden de araniyor sizce ne u ya pmaliyim
Kizlar sizce ne yapmaliyim.7yillik evliyim.esimde acayip bi ego var.4 yillik evliyken esimle 2yillik bi ayriligimiz oldu.bosanma asamasina geldik ama esim bu durumdan hic ders almamis hala daha sanalda yazisiyor.verdigi cevap arkadaslik muhabbeti.gece ozelden de araniyor sizce ne u ya pmaliyim
Ayrılık gibi bi seceneginiz soz konusu degil heralde? Bari bilmiyormus gibi salağa yatin da gurursuz gozukmeyin.
Hepinize tessekkur ederim.aslinda yapilacak tek sey var biliyorum.ama kizim babasini cok seviyor boynumu buken tek mesele bu.esim denen kisi ankara siyasal bitirmis sozde kulturlu bi insan.simdi de istanbul hukuk okuyor.biz ayriligimizda darp raporu almistim ben.o da kaymakam olamamasini benim sikayetime bagladi.halbuki ilk girdiginde 5 inci oldugu halde mulakattan elenmisti.onun kiniyle cok daha acimasiz.onun ailesi bosanma acmama izin vermemisti.ayrilik sebebimiz ailesinin zamaninda esime beni cok sevdigi icin baski yapmasiydi beni onun gozunde sifirladilar.simdi de ayrilik olmaz....canimi cok yaktilar.
Hepinize tessekkur ederim.aslinda yapilacak tek sey var biliyorum.ama kizim babasini cok seviyor boynumu buken tek mesele bu.esim denen kisi ankara siyasal bitirmis sozde kulturlu bi insan.simdi de istanbul hukuk okuyor.biz ayriligimizda darp raporu almistim ben.o da kaymakam olamamasini benim sikayetime bagladi.halbuki ilk girdiginde 5 inci oldugu halde mulakattan elenmisti.onun kiniyle cok daha acimasiz.onun ailesi bosanma acmama izin vermemisti.ayrilik sebebimiz ailesinin zamaninda esime beni cok sevdigi icin baski yapmasiydi beni onun gozunde sifirladilar.simdi de ayrilik olmaz....canimi cok yaktilar.
canım hiç korkmazdım. çünkü alışkanlık olmuş olurdu. nitekimde olmuş.defalarca aldatılsam ve sizin gibi affetsem ve artık eşim pişkince arkadaşlık muhabbeti ya takılma sen dese evet bende korkardım.
ne yapmanız konusunda verilecek cevap belli aslında.
ha şiddette var.Hepinize tessekkur ederim.aslinda yapilacak tek sey var biliyorum.ama kizim babasini cok seviyor boynumu buken tek mesele bu.esim denen kisi ankara siyasal bitirmis sozde kulturlu bi insan.simdi de istanbul hukuk okuyor.biz ayriligimizda darp raporu almistim ben.o da kaymakam olamamasini benim sikayetime bagladi.halbuki ilk girdiginde 5 inci oldugu halde mulakattan elenmisti.onun kiniyle cok daha acimasiz.onun ailesi bosanma acmama izin vermemisti.ayrilik sebebimiz ailesinin zamaninda esime beni cok sevdigi icin baski yapmasiydi beni onun gozunde sifirladilar.simdi de ayrilik olmaz....canimi cok yaktilar.
neden ayrılık olmuyor.