- Konu Sahibi xsxehrazat35
Bende nohut,fasulye haşlayıp koyuyorum çok pratik oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ecem ah bende sen gibi düşünüyordum elime ne geçerse dondurucudaydı meyvadan tut sebzeye kadar lakin bir tatil sonrası öle bir ders aldım ki şimdi dondurucuya açmaya korkuyorum biz tatildeyken biri şartellerle oynamış ve elektirik kesilmıiş taiki tüm kışlık hazırlığım ziyan olmuş cabası mutfak batmış dondurucuyu doldururken buzdalabının bozulma riskini düşünelim
oturduğunuz yere yakınlarda pide fırınları ya da pişirim fırınları varsa bi tepsiye patlıcanları ve közlenecek gıdalarınızı gönderin.odun ateşinde közlenen gıdalar daha lezzetli oluyo ve kabukları daha kolay soyuluyo.Patlıcanları yağda biraz kızartıp poşetlesem olmazmı canım..
Köz olayını hala yapamıyorum ben..Teflon tavada denedim olmadı..
Fırında denedim olmadı
Öbür türlüde Ocağım batıyor..
Ne önerirsiniz?cokacimcoook
ıyı kı var dondurucular hayatımızı kolaylastırdı,akşam işten gelince yemek yapmak daha bi rahat oldu,bende haşlanmış nohut, fasulye ve mercimeği poşetleyip kullanıyorum,domates biber vişne enginar taze fasulye,hatta bi kere yemek yaparken soğanları fazla rendelemişim artanları poşetleyıp koydum.ama bir daha yapmam sanırım pek sağlıklı değilmiş soğan saklamak.
Arkadaslar yardim lazimmm.
Benim nofrost dolabimda buzdolabi posetinde sakladigim yicekler acinca kokuyo oluyo ve pisince de gitmiyo.bu yil oldu ilk defa. ben sebzeleri yikayip kurulayip ole koydum posetlere attim dondurucuya.
buzlukda koku filan yok.sakladigim yiceklerde var.bole nasil desem is kokusu gibi tuhaf bisey.neden olur bunlar ve de nasil yok edilir bilen var mi
a.s.
evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.. benim buzluğumdan çıkardığım şeyler de bir süredir kokuyor... ve bu yüzden eşim buzluktan çıkardığım kurabiyeleri artık hemen tanıyor ve yemiyor benneyaptımki
lütfen bir an önce birileri cevap versin ...