Dedem öldü babaannem terör estiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sffs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sffs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
42
16
88
İstanbul
Dayanamıyorum artık dedem vefat etti babamdan cok severdim.Dedemin vefatıyla babannemin kimle nerede kalacagı sorunu başladı .kendi evinde hiçbir eşyasını ellettirmez .bizde onun evine 3 senedir uzak bi yerde oturuyoruz .halalarım yakın oturuyor .kuzenlerim siz taşıncaksınız gibi cümleler sarf ettiler .babama gizlice dediğimde onlar kim dedi.babaannem akıl saglığı raporlu.onu zapteden dedemdi.şuan bizde kalıyor ve kavganın en büyüğü bu gece oldu dayanamadım artık bizdemi böyle bi insan var yoksa herkesin başında dedikoducu hiçbişiyinden anlamayan uyduran birimi var .dil bu ya dil bütün kin nefret cehenneme götürcek dil .emeklisini alsın diye. babam bütün gün uğraştı kartı onun evin adresine gelecek halamın numarasını verdi halamla git cek fln onu arasınlar vs o oda babam parayı alacak gibi bişiy uydurdu kısacası olay cıksın dedemin maaşını alacak.Kendi sigortasına 4 ay var onuda babam ödeyecek diye takip numarası kagıdını istedi babamda o bende kalsın dediki bu ayı ödeyeyim bütün evrakları babaannme verdi senmisin o kagıdı vermeyen yerlere yattı bağırdı cagırdı bütün kin öfkesini kustu .babam iki kere özürdiledi anlattı anne bak yanlış anladın bu takip numarası bununla cekilmiyor vsvs camdan atıcam kendimi komşular komşular bütün odanın camlarının önüne ağır şeyler koyduk kapıları kilitledik zavallı dedem yapardı .allahtan babam onun agzına güvenmeyeli baya sene gecti beni dinler annemi bile dinlemez babaannemle baş edemiyoruz herşeyi herkese yetiştiriyor ve az öncede babannemin başında beklerken defol git senin babaannen yok dedi bir dediğini iki etmeyiz halamları daha cok tutuyor oysa kuzenlerimdende fayda yok mevyesini dilim dilim cafe üsülü sekilli bile getiriyorum 1,5 haftadr dışarı bile cıkmadım bir kere aramadılar ama biz aramasak yedi sülalem duyar iki gözüm önüme aksınki ütüsü temizliği bende yemekler annemden yazın hep birlikteyiz kışında hafta sonları ama yine yaranamıyoruz ....Maddi durumumuz iyi mirasta var ama babaannemin yaptıkları dayanamıyorum artık babam hem gülüyor hem babam yerime ben öleyim diyor babama öfke kin kustu bir sebepte gösteremiyor niye kağıdı vermemiş sonra oda değil dedi babam onca şey var anne hepsi senin anne şöyle böyle derken babam sen bize eziyet etmek icin böyle yapıyosun dedi olay krize döndü dedemi arıyorum ve onu çok özlüyorum umarım ilahi adalet yerini bulur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…