• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dede Evi Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil hiçbirinde ayar yazmıyor hususi baktım. İncik boncuk aldığım için sıralı yazdım oraya zaten ama kamyon getirmem lazımmış 3 düğme 3 metal yüzük ve seccade için öyle buyurdular.
O evde beraber yaşadığı biri yokmuş dedenizin evi de miras olarak babana bırakmışlar bavannenin sağlık durumu nasıl konuda tek merak ettiğim babannen kedicanim kedicanim

Burada fark ettiğim bir diğer noktada da hep bu mesaj prototipini kullanmanız. Forum üyelik sözleşmesinde mi yazıyor bu? Ben yanlış yaptım ve ezildim diye yazdım dimi bakınız ilk sayfada ne yapmalıyım halamları mı arayayım da yazmıştım. Beklediğim evet ya da hayır cevabı. Bilmediğiniz ayrıntılar ve aile ilişkileri ile YARGILAMANIZ değil hanım efendi iyi geceler lütfen iletişimi keselim mümkünse engelleyin beni.

Bağırmanıza gerek yok, küçük harf ile yazdığınızda da okuyabiliyorum. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmasaydınız. Aile ilişkilerinizin nasıl olduğu bu konuyu zerre etkileyecek bir detay değil. Babaanneniz sağken babanızın diğer kardeşlerine danışmadan kafanıza göre gidip eşya seçip almanız yanlış. Aile ilişkileriniz nasıl olursa olsun, aldıklarınız ne olursa olsun. Konuyu eksik açmasaydınız madem bilmediğimiz ayrıntıları da bilseydik ona göre yazsaydık. Benim sizinle bir husumetim yok, sizin varsa siz beni engelleyebilirsiniz.

konu nasıl okunur biliyorum ve okudum zaten.

lafları çarpıtmayın. YANLIŞSINIZ
Haber vermeniz gerekirdi almadan önce
Eminim ilk sayfada bununla alakalı da bir şeyler yazmıştım allah sizi inandırsın. Çarpıtıyorum ya :)

Neden beğenmediğiniz "umutsuz ev kadınları"na akıl danışmak için konu açtınız?
Hata ettiğimi de yazmıştım selametle sonsuza kadar gidiyorum bu siteden +40 yaş üstü güzel konu çıktı size de komşularınızla çekirdek çitleyerek tartışırsınız müge anlı karşısında

Bana gayet normal geldi. Maddi değeri olan şeyler değil bunlar, hatıra olsun diye aldığınız çok belli. Biz ve kuzenlerim anneanne evinden bu tip eşyalar aldık.

Hata ettiğimi de yazmıştım selametle sonsuza kadar gidiyorum bu siteden +40 yaş üstü güzel konu çıktı size de komşularınızla çekirdek çitleyerek tartışırsınız müge anlı karşısında
Kedi hanım haklısınız biraz sivri dilli olabiliyor burdaki hanımlar ama sizin hakarete varan cümlelerinizle daha da yükseldi insanlar. Bence olaya bir de karşıdan bakın.

Neden kendinizi sinir stres sahibi yapıyorsunuz ki? Fikir almak için açtınız ve aldınız. Hatalı da olabilirsiniz. Hatasız kul olmaz ki. Bu kadar içselleştirmeyin.

Anlayabiliyorum insan bir anda çok fazla olumsuz yorum alınca etkilenebiliyor ama biraz sakin olun bence

Kk ahalisi yine neye yüklendi anlayamadım. kedicanim kedicanim herkesin aile akrabalık ilişkileri aynı değil, bu sebepten hırsızlık gibi düşünmüş olabilirler. Birçok kişinin ilişkileri fazlasıyla mesafeli ve yabancı

Beğenmediğiniz bu kitle sandığınız kadar boş ve eğitmsiz değil... ki sizde böyle düşünmüş olmalısınız ki danışma ihtiyacı hissetmişsiniz. Sizin gibi düşünmüyoruz diye işitmediğimiz laf kalmadı bu tahammülsüzlük bünyeye zarar bilginiz olsun... ha bu arada tv kullanmayan biri olarak size kadın kuşağı programlarında iyi keyifler diliyorum bence tam sizlik...

Neden bu kadar çok şey aldınız? Bir seczade, bir yüzük yeter hatıra için. Sonuçta babaanne sağ, halalar var. Babanız tek çocuk değil. Yaptığınız hoş bir dvaranış değil. Ayıp olmuş akrabalarınıza karşı. Onlarla aranız kötü bile olsa, bu eşyalat onların babasının hatıraları. Seczadeleri, yüzükleri, bu kadar fazla almanız doğru değil. Babanızın da yaptığı yanlış, yani ailecek yanlış yapmışsınız.

Bencede. Bazilari hersey oldugu gibi kalsin hatira olarak diye evden birsey almıyor. Kimse köy evlerinde yasamiyor belki, ama ara sira yine gidiyorlar bizimkile4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back