December90 'nın çeyiz hazırlığı....

İnşallah canımcımBen planlanıma göre almaya çalışıyorum canım çkb takımımın tencere setimin ödemesi bitsin artık elektriklilere başlayacagım inşallah

selam kızlarrr

Bende yeni bir parça daha eklendi

Korkmaz kettle 109 tl 'den 89 TL düşmüş , alayım dedim o da bu eşkilde aradan çıktın istedim dedim

selam kızlarrr

Bende yeni bir parça daha eklendi

Korkmaz kettle 109 tl 'den 89 TL düşmüş , alayım dedim o da bu eşkilde aradan çıktın istedim dedim

Eki Görüntüle 879459

güle güle kullan canım çok şıkmış ben çaycı alacağım onun altını kettle olarak kullanırım herhalde çünkü daha şimdiden benim mutfak kalabalıklaştı:)

güle güle kullan canım çok şıkmış ben çaycı alacağım onun altını kettle olarak kullanırım herhalde çünkü daha şimdiden benim mutfak kalabalıklaştı:)

Sağol canım çok teşekkür ederim

Mutfak aletleri çok fazla olunca mutfakta koyacak yerde olmuyor maalesef ama rengine vurulmuştum ilk zamanlarda baktım kampanya da da olunca alayım dedim

Canım çaycıyı pek önermiyorlar çay soğuyormuş felan dediler bir yorumları oku istersen ona göre al tatlım kafanı karıştırmak istemem ama sonuçta aldığımız herşeye para verip alıyoruz böyle bir duyum alınca sana da söylemek istedim umarım yanlış anlamamışsındır beni :26:

ay canım olur mu niye yanlış anlayayım yardımcı olmak için söylediğini biliyorum:) valla zaten daha hiç araştırmadım evde de kullanmıyoruz nasıl olduğunu bilmiyorum almadan önce bi araştırayım o zaman

Bende almıştım hiç araştırmadan ablama verdi evlenince o da hiç kullanmıyor bir kere kullandı o kadar hep normal çaydanlığı kullanıyor
bilgin olsun tatlım bir araştır sende biz işyerinde kullanıyoruz hep fişte takılı ne bilim ben pek beğenemedim ya

Bugün alıp da eklemeyi unuttuğum heybeli çay bardaklarım 4' lü olarak satıldığndan ben 2 tane alıp 8 bardak olarak tamamladım

mor bıçağım

canım bırde bırseyım yok dıyorsun ben oluyım ozaman vallahı masallah valla aldıkca cogalsın agzınızın tadı hıc bozulmasın mutlulukla askla kullanın burcumm

canım bırde bırseyım yok dıyorsun ben oluyım ozaman vallahı masallah valla aldıkca cogalsın agzınızın tadı hıc bozulmasın mutlulukla askla kullanın burcumm

kuzucum büyük parçaların hiçbiri yok bende , kararsızım hala alamıyorum bir türlü yemek takımı çatal bıçak , kahvaltı takımını ya .

Amin cümlemizin tatlım

Yine anasayfa da güncelleme yapamadım

Bugün kü çeyiz alışverişimmmm tupper hastası oldum resmen ya

Canım çeyizlerin cok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn

Canım güle güle kullan tupperlarını :))

Saol canım teşekkürler artık almamak gerek ama dayanamıyorum 4 koli tupper oldu annem çıldırıyor artık tupper alıp geldiğimde

kızlar yemek takımı çatal bıçak alıyor ben hala tupperware deyim

Tupperlerin hayırlı olsun kuzucum aşk dolu mamalar yap sevdiceğine inşallah

İhmal etmiş olduğum topiğime güzel cicilerimi ekleme zamanı geldi

Bunlar biricik kuzenlerimin bana doğum günü hediyeleri artık doğum günlerinde çeyizlik ürünler alınacak anlaşıldı

Buda teyzemin aldığı ciciler yemek takımı , saklama kabı , 3 lü kavanozlar , gitar şeklinde olan kirli kaşıklık olanı ben banyoda minik renkli kalpli sabunlar koymayı düşünüyorum

Yemek takımı almış beğenmedim aslında ama beğendim dedim kırılmasın diye , büyük ihtimal anneme veririm diye düşünüyorum bakalım

Ablacığımın doğum günü hediyesi Bernardo - sos tenceresi bayıldım canımın içi' nin hediyesine

Anneciğimle gezerken tantitoni aşığı olarak beğendiğim kalıpları kendim alırken ben alıyorum sana onları yeni yıl hediyesi diye pek bir sevindirik oldum

Bunlarda tepe home' dan aldığım sptaula , porland sahan , taç mutfak havlusu

Realden aldığım peçeteler ve mumluk çok beğenerek aldım ki bu cicileri de

Ve her aldıklarımı eklerken olmazsa olmazlarımdan tupperware ekmek kutum pembeli pembeli

Bugünlük bu kadar çeyiz alışverişim

Hepsi çok güzel tatlım mutlu günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…