• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

December90 'nın çeyiz hazırlığı....

tatlım çok çok zevkli şeyler bunlar yahu ? :)

tupperlarına da bayıldım , orada bir servet yatıyor:)

Her şey gönlünce olsun. cici çeyizinin devamını bekliyoruuuz ^^

Ayyy yesinler senii :38:

Her şeyin çok tatlı,, English Home ürünlerini bende beğenirim canım :29:

Güle güle , sevgiyle kullanmayı nasip etsin Rabbiim :16:

çok teşekkür ederim canım amin inşallah ,

daha güzelleri senin olsun :16:

Canım benim aldıkların çok güzel, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşAllah. Ama sana tavsiyem çok fazla çeyiz almak yerine paranı biriktirmeyi dene. Ne zaman yuva kuracağınız henüz belli değil. Bundan 1-2 sene sonra aldıklarını beğenmeyip daha yeni çıkanlarını almak isteyebilirsin. Bende kasımda evlendim. Çeyizimi açtığımda neredeyse yarısını değiştirdim. Yıllarca almış koymuşuz kenara. Hepsi yeni tertemiz ama birçoğu eski modeller insanın hoşuna gitmiyor. Tabi çok özel el işlemeleri, iğne oyaları onların hiçbir zaman modası geçmiyor.

çok teşekkür ederim canım:16:

Ben iğne oyaları ,dantelleri hiç istemiyorum zaten ama annem başka şeyler dikecekmiş havlularıma bakalaım yapmaması nasıl ikna edeceğim bilmiyorum dinlemiyor beni :50:

Canım ben para biriktiremiyorum maalesef ki elime geçtikçe böyle şeyler alıyorum zaten ancak evlenirimmm ancak biter çeyzimde

tatlım çok çok zevkli şeyler bunlar yahu ? :)

tupperlarına da bayıldım , orada bir servet yatıyor:)

Her şey gönlünce olsun. cici çeyizinin devamını bekliyoruuuz ^^

çok teşekkür ederim.

daha ekleyemediğim ürünler var tupperware de canım

valla servet dediğin gibi ki , ben kendime aldıklarımın hepsini ablam evlenince ona verdiydim kendime tekrardan başladım almaya .

1,5 milyar ödedim ve hala da ödüyorum bitmiyorrrr:1:

saol canım ekleyeceğim aldıkça :16:

çok teşekkür ederim özlemcimmmmm:16:

Amin inşallah tatlım :16:

daha bişeyim yok ama benim

Bitanem hepimiz senin gibi başladık bu çeyiz serüvenine

Ben de eylül gibi başlamıştım ve bu yıl eylül gelmeden bitirdim elhamdülillah :31:

İstikrarlı olunca ve ne istediği bilince çabuk bitiyor emin ol,

Önce temel ihtiyaçlarını bitirmeye çalış, mesela nevresimleri ve çelik setlerini, misafir takımlarını hallet ki taksitleri bitince ıvır zıvırları daha bir gönül rahatlığıyla alabilesin

Nacizane tavsiyemdir canım :34:

Çeyizlerin de, topiğin de hayırlı olsuuun:nazar:
Çok güzel başlangıçlar yapmışsın, her şey çok güzel.
Benim bu kadarcık bile yok:1:
Zamanla yapılır inşallah her şey.

Bitanem hepimiz senin gibi başladık bu çeyiz serüvenine

Ben de eylül gibi başlamıştım ve bu yıl eylül gelmeden bitirdim elhamdülillah :31:

İstikrarlı olunca ve ne istediği bilince çabuk bitiyor emin ol,

Önce temel ihtiyaçlarını bitirmeye çalış, mesela nevresimleri ve çelik setlerini, misafir takımlarını hallet ki taksitleri bitince ıvır zıvırları daha bir gönül rahatlığıyla alabilesin

Nacizane tavsiyemdir canım :34:

Canım evet hemen bitirdin maşallah :nazar:

2014 te temel ihtiyaçları alacağım ..şu sıralar pek almak istemiyorum taksitleri azaltmam laızm açıldım baya :1:

saol tatlım :1::16:

Çeyizlerin de, topiğin de hayırlı olsuuun:nazar:
Çok güzel başlangıçlar yapmışsın, her şey çok güzel.
Benim bu kadarcık bile yok:1:
Zamanla yapılır inşallah her şey.

Saol canım :16:

Bende birden açtım ,normalde açmayı düşünmüyordum ama bir anda aklıma esti:1:

Olur canım olur seninde

İinşallah kendimizi sıkmadan rahatlıkla herşeyimizi alırız

Aaaaaa Canımmm topikçik açmış ve ben yeni görüyorummmm :22:

Hayırlı olsun canım benimmm :9:
Hepsine bayıldım kiiii özellikle mutfakk ve nevresim takımlarınaaaa güle güle aşklaaa sevgiyle bir ömür kullanın sevdiceğileee :nazar::nazar::nazar:

Aaaaaa Canımmm topikçik açmış ve ben yeni görüyorummmm :22:

Hayırlı olsun canım benimmm :9:
Hepsine bayıldım kiiii özellikle mutfakk ve nevresim takımlarınaaaa güle güle aşklaaa sevgiyle bir ömür kullanın sevdiceğileee :nazar::nazar::nazar:

Canım sana söylemedim dimi ben o ara sen girmiyor muydun acaba ya :26:

Saol tatlım :16:

amin canım hepimiz kullanalım inşallah :16:

senden de bir açılış bekliyorummmmm :1:

Canım sana söylemedim dimi ben o ara sen girmiyor muydun acaba ya :26:

Saol tatlım :16:

amin canım hepimiz kullanalım inşallah :16:

senden de bir açılış bekliyorummmmm :1:

Aaa haberim olsa hemen gelirdim kuzum :9:
Olsun ama bldum kiiiii :16:
Ayy tatlımmm resimleri bulucamda açıcam :9:
Ama söz senin için yapıcam bu hafta :16:

Aaa haberim olsa hemen gelirdim kuzum :9:
Olsun ama bldum kiiiii :16:
Ayy tatlımmm resimleri bulucamda açıcam :9:
Ama söz senin için yapıcam bu hafta :16:

evet buldun güzel yorumlarını yaptın fıstığım :16:
Ccanım aç da içimiz gönlümüz açılsın ne de güzel cicilerin vardır seninde eminim :16:

Çeyizime 2 parça daha ürün eklenmiştir :16:

kapaklı şekerlik çok hoşuma gitti top top çikolata soslardan yapılıp koymaya , badem şekeri koymaya çok güzel bir şey :1:

$imagesCATWCYLX.jpg $PASABAHCE-BORCAM-DIKDORTGEN-TEPSI-59124__50856554_0.jpg

havlular , kurulama bezleri ve nette bulamadığım nevresim takımın çektim :)
her ne kadar beğenmesemdee kimi havluları annem aldığı için kullanmak zorundayım :(

$IMG_20130828_233950.jpg $IMG_20130828_234239.jpg $IMG_20130828_234550.jpg $IMG_20130828_234616.jpg $IMG_20130828_234646.jpg $IMG_20130828_234739.jpg $IMG_20130829_000458.jpg $IMG_20130829_000550.jpg $IMG_20130829_000647.jpg $IMG_20130829_001019.jpg $IMG_20130829_001235.jpg

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim mutfak havlularını pek beğenmesemde maalesef alacağım annecik almış :(

beğenmene sevindim saol canım :16:

canım bende aynıyım fazla ılgı alanıma gırmıyo ama mecbur dedıgın gıbı bende englısh home da begenıp almıstım ındırımden 4 5 de bska yerden aldm suan 7 8 tane var yeterlı dıye dusunuyorum :1:

canım bende aynıyım fazla ılgı alanıma gırmıyo ama mecbur dedıgın gıbı bende englısh home da begenıp almıstım ındırımden 4 5 de bska yerden aldm suan 7 8 tane var yeterlı dıye dusunuyorum :1:

mutfak havluları çok iyi oluyor aslında tencereni yıkayıp biraz beklettikten sonra kurulamak için ben bu resimdekileri pek beğenmiyorum birkaç tane de englıshome dan almak istiyrum ,o indiirmde kaçırdım havluları:50:

yeterli canım ama sana tavsiyem taç markasının kurulama bezleri var ya onlardan sakın alma ,hiç mi hiç kurulamıyor ben aldıklarımı ablama vermiştim evleniyor diye. hiç beğenmedi kurulamıyor boş yere alma dediydi.

canım anasayfamda ben bu aldıklarımı nasıl ekliyebilirm biliyor musun eklemeye çalışıyorum hata veriyor:50:

Back