Dayım yengemi aldatıyor ne yapacağımm????

en mantıklısı yengene söylemek ... dayınla konuşsan ne olacak tamam bitirdim diyecek,, bekide bitirecek ama ilk fırsatta tekrar yapacak.. ben olsam tercih etmeyeceğim bi yöntem olurdu ama yinede yazayım..kıza mesaj at başka hesaptan ilişkilerini bildiğini söyle.. iş yerinden olduğunuda söyle..kibar bi şekilde uyar.. belki korkar ikiside..

Yengene duyur: gerekirse bir dost gibi gizli olarak
Cunku yuvayi yikip yikmamak onun verecegi bir karardir, onun adina senin vermen dogru degil.

bende şifre meselesine çok takıldım şifresini bilsenizde neden okuyorsunuzki msjlarını ve dayınız bu kadar saf mı bile bile şifre versin size anlayamadım.bence fece konusunda yengenizi uyarabilirsiniz hiç dayımın fecesine girdin mi gibilirden laf arasında bunu sıkıştırıın derim.eşler arasına bu zamanda kimse girmez kimin ne tepki verceğini bilemezsiniz kötü sizde olabilirsiniz çaktırmadan uyarın derim ben.

o faceye bir daha giriyosun hemen hem de msjlar okunacak şekilde resim cekiyosun sonrada dayina söylüyorsun bildiğini inkar ederse tehdit et yengene söylemekle ...bir daha yaparsa da bu msjlri yengene goster

yengen nasıl görmüyor o mesajları?

Alla alla sizin yaptığınızı yengeniz neden yapamamış, madem bu kadar şıp diye facebook adresine girebiliyorsanız...

Dayınla muhakkak konuş...

Facebook ekranın kapanmamış en son sen girdiğin için de, bende benim adresim sandım gördüm de ne bilimmm...

annenize söyleyemiyorsanız mantıklı hareket edecek bi aile büyüğünüze söyleyin onlar kişileri iyi tanıdıkları için dah faydalı akıl verirler

Dayınızla konusun önce.Baktınız anlamıyor anlamayacak yengenizin görmesini sağlayın bir sekilde

Dayınla konuşman bir şey ifade etmez. Olayın üstü kapanır ama yine yapmaya devam eder. Ben bu işe karışmak istemiyorum, adım geçmesin ama yengemin haberdar olması lazım diyorsan o halde yengeni bir şekilde haberdar etmen gerek bir dost namına.

Dayınla konuş uyar

dayına söyle derim inkar etse bile yengenizin öğrenme ihtimali yüzünden kendine gelecektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…