Dayım yengemi aldatıyor ne yapacağımm????

Bence karisma kotu olan sen olursun sonra aralarina girme. Ama sende su konudan yengene destek olabilirsin cocukla biraz sen ilgilenip kuafore falan gitmeye bakim yapmaya tesvik edebilirsin cocuklara sen bakip onlara disari cikip gezin falan gibisinden. Bakim yapmaya giyinmek icin alisveris yapmaya ic camasir falan

Dayına söyle. Nasıl mesajlarımı okursun felan derse de kuşkulandım ki okudum yengem okumuyor da ne oluyor kadını aldatıyorsun özel hayat eşini kandırmak, iş arkadaşınla fingirdeşmekse evlenmeseydin hayatın hep kendine özel kalsaydı, kendini savunacağın yer burası değil felan dersin. Ama söylemen gerek yani. Ben olsam o konuşmaların çıktılarını alırım inkar yoluna giderse gösteririm. Silkelemek gerekiyordur belki aklı başına gelir. Yoksa zaten er geç kokusunu alır yengen, tabi özel hayat diye diye seneleri çürütmez umarım :)

Kızlar yine moralimi günümü alt üst etti dayım.
Girdim yine dayımın Facebook hesabına, kadına bir şeyler yazmış.
Dayım seviyorum seni falan demiş.
Kadın da evli. Kadın dün gece eşiyle evlilik yıl dönümünü facebook a fotolar falan atmış kutlamış.
bu ne şimdi Allah aşkına ya? Madem eşinle aran böyle iyi dayımla ne işin var?
Dayım diyor ki mesajında bana dolapta sarıldın ya nasıl mutlu oldum neler hissettim bilemezsin gibisinden şeyler yazmış.
Allah'ım bu ne ya? midem kaldırmıyor artık.
Çok üzülüyorum, yengem hep gözümün önünde.
Büyük dayıma söylemiştim uyarması için, o da daha konuşmamış sanırım, çünkü hala facebooktan yazabiliyor.
Çok üzülüyorum ya ne olacak bu işin sonu?
Bütün güvenimi bitirdi dayım.
Ona annemin facebook hesabından ben olduğumu belirterek uzun bir mesaj yazayım mı?
Kendine gel dayı gibisinden, tepkimi ortaya koyayım mı?
Bir de artık benim senin gibi bir dayım yok görüşmek istemiyorum beni hayatından sil desem ağır mı olur?
Arayamıyorum ya da görüşmek istemiyorum, dayıma çok kırgın ve kızgınım yüzünü görmek istemiyorum.
Ne yapayım?
Bir de kadını dayımın hesabından engelleyeyim mi?
Ya ben böyle bir insan değildim, benim düştüğüm durumlara bakın, yengem ortada olmasa karışmam ama böyle de olmuyor of.

Bence Facebook üzerinden diğer kadınla iletişim kur. Hemen bugün bu ilişkiyi bitireceksin bitirmezsen kocanın haberi olur de. Annenin hesabından da dayında konuşma madem annen bilmesin istiyorsun. Konuşmaların kaydını al sakla mutlaka.

Dolapta bana sarıldın ne demek bunu anlamadım ben

Konuşmaların ekran görüntüsünü aldım.
Benim facebook hesabım yok o yüzden annemden yazıp sonra mesajları silmeyi düşündüm.
Büyük dayımı şimdi aradım bunlar işleri ilerletmiş gibisinden o da bugün konuşacakmış işten fırsat bulamamış.
Biraz daha bekleyeyim bakalım büyük dayım konuşsun ondan sonra ne yapacağımı düşünürüm.
Ve inşallah benlik bir durum kalmaz.

Çok değişikler ya.
Hiç anlamak istemiyorum açıkçası zaten sapıkça bir şey yazacaklar diye korka korka okudum mesajları
Dolapta sarılmak nasıl oluyor ya,yok bi de çekmecede sarılsaymış ..Sapıkca şeyler vardır canım bence ikisi de evli başka sevgilileri var bundan mı çekincekler.

Dolapta sarılmak nasıl oluyor ya,yok bi de çekmecede sarılsaymış ..Sapıkca şeyler vardır canım bence ikisi de evli başka sevgilileri var bundan mı çekincekler.
Haklısınız daha girmeyeceğim facebook hesabına.
Ben elimden geleni yaptım, büyük olan güvenilir dayıma söyledim.
İnşallah o aklını başına getirir.
Ben derslerimi çalışmaya çalışacağım.
Size de çok teşekkür ederim..

Hatasız kul olmaz. Önce sakin ol.

Dayin bir konuşsun dayınla...
Bir şey yapacaksan da o kadına ulaşıp, mesajların kopyasını bi şekilde görmesini sağla. Annenin facesinden değil. Gerekirse bi hesap aç.

Güzelim sen ilişkiyi öğrendin daha ne girip okuyosun allahtan dolapta sarılmayla sınırlı kalmış fantezileri ama daha fazlası da olabilirdi yani. Konussuz abisi. Bence daha senin yapabileceğin birşey yok.

Ablalarım, kardeşlerimmm
Biraz önce büyük dayım aradı, içime su serpildi biraz..
Büyük dayım konuşmuş, bizim ailede böyle şeyler olmayacağını söyleyip, sert bir şekilde uyarmış dayımı.
Bir daha böyle şeylere kalkışmaz dedi. Epeyce korkuttuğunu söyledi.
Nasıl mutlu oldum anlatamam, günlerden sonra rahat rahat uyuyacağım.
Tabi bu yaptığı şeyin üstünü kapatmıyor ama yine de biraz olsun büyük dayımın sözleriyle rahatladım.
Umuyorum ki akıllanmıştır ve yine umuyorum ki bunu bir daha tekrarlamaz.

Hepinize çok teşekkür ederim.
Bu şarkıyı da sizlere ve bu güzel habere ithaf ediyorum
You win you lose,
It's a hard life.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…