Dayım yengemi aldatıyor ne yapacağımm????

bence önce konuşmaları yedekleyin sonra dayınızla konuşun, inkar edebilir inkar ederse sizi suçlarsa yengenizle de aranız bozulabilir ve ailede yanlış anlaşılırsınız.
Dayımla yan yana gelmek istemiyorum, öyle çok soğudum. İçime atmak istiyorum. Ama yengemi de çok seviyorum.
Adım kadar iyi biliyorum ki ben dayımla konuşsam diyecek ki neden girip okudun, tartışacağız.
Bunlar olsun istemiyorum.
Ama bir gerçeği bilip de susmak ağır geliyor. Bİlmiyorum nasıl olacak.

Annene söyle ağzı sıkı varsın olmasın daha iyi.Kimse kimsenin arkasından böyle iğrençlikler yapmasın.
Bu duruma kadın düşse dillere pelesenk olur.

Bence bir şekilde yengenizin mesajları görmesini sağlayın. Siz karışmayın bence

Dayınla konuş tabıkı,eğer yuzun tutmuyorsa karşı tarafla kadla konuş..Gekırse tehdıt et
Dayımla yan yana gelmek istemiyorum, öyle çok soğudum. İçime atmak istiyorum. Ama yengemi de çok seviyorum.
Adım kadar iyi biliyorum ki ben dayımla konuşsam diyecek ki neden girip okudun, tartışacağız.
Bunlar olsun istemiyorum.
Ama bir gerçeği bilip de susmak ağır geliyor. Bİlmiyorum nasıl olacak.
Canım haklısın tabıkı..Bende buna benzer bı vakıa yasadım.Direk karsı tarafla kızla konustum iyi bı uslubla koustuk sonra hafıf şantajvarı oldu..Sende karşı tarafla konuşablrsn.

Bir insanın bütün şifrelerini bilseniz de aldatmasına engel olamazsınız. Aldatacak insan her türlü imkanı yaratır merak etmeyin.

Eşler arası özel hayata saygı, arkadaşlarına karışmamak, hesaplarını kurcalamamak, yalnız ya da başkalarıyla zaman geçirmesine izin vermek vb. şekillerde olur. Bunları yapmak aldatılmaya davetiye çıkarmak değildir. Karşındaki insana ya da kendine güven duygusuyla alakalıdır. Evliliğine, ilişkisine saygısı olan insan aldatmayı aklının ucundan geçirmez zaten.

Bende bundan bahsediyorum zaten, elbette... :)))
Anlamadigim şimdi eşim benim Şifremi bilse nolur?

Bende bundan bahsediyorum zaten, elbette... :)))
Anlamadigim şimdi eşim benim Şifremi bilse nolur?

Bilmem n'olur? :KK66:

İsterse verir miyim bilmiyorum aramızda öyle şeyler geçmedi hiç. Ama benim annemle, ablamla konuştuğum şeyleri bilsin istemem, kuzenimin bana anlattığı derdini öğrenmesini, arkadaşımın erkek arkadaşıyla arasında geçenleri okumasını istemem. Bunlar benim özelim, saygı duymasını tercih ederim.

dayına söyle tabiki durduğun kabahat..ama gördüğün mesajları kaydet muhakkak..

hayret! dayının sevgilisine hiç tepki gelmemiş :KK49:
konu sahibi mesajların fotoğrafını çek ve yapılması gerekeni yap
kimse aptal yerine konmayı hak etmez
yengen bilmek isterdi

bence yengesi bilmek isterse zaten bilirdi ya da belki de zaten biliyor
aldatılmak kötü baskasından duymak daha kötü dayına bir çıtlat ama senin yapabilecğin hiç bir şey yok
en güzeli karışmaman en azından kendi iyiliğin için sonuçta bir bakmışsın sen kötü çıkmışsın

Bilmem n'olur? :KK66:

İsterse verir miyim bilmiyorum aramızda öyle şeyler geçmedi hiç. Ama benim annemle, ablamla konuştuğum şeyleri bilsin istemem, kuzenimin bana anlattığı derdini öğrenmesini, arkadaşımın erkek arkadaşıyla arasında geçenleri okumasını istemem. Bunlar benim özelim, saygı duymasını tercih ederim.

Emin olun bende :)
Evlilikte arkadaş gibi olmak önemlidir. Eşlerin kendine özel yaşam alanı şart.
Eşim bütün şifrelerimi bilir. Bunu saygısızlık olarak görmem.

iyi ya o zaman kesin annene söyle..duyulmaması için sebep kalmaz..yengende cesaretliyse tekmeyi basar dayına yoksa öyle böyle devam ederler zaten..

Bencede annene söylemelisin . Sonucta kardeşi . Sen üzerinde bu yükü taşıma zaten . psikolojisini bozar insanın . Annen bence ne yapacağını bilir.

Annemin ağzında laf durmaz, yayılır diye korkuyorum anneme söyleyemem.
annene söyleme faysten direk resim cek konusmaları dayına söyle ayrılsın ayrılmazsan yengeme bu msjları hem okudur hemde veririrö bosanma davasındna deliil olur bütün paranı verirsin de

Annenlerle konuş. Çıkarsa onlardan çıksın. En azından onlar büyük. ay Allahım yarabbim ya. Elin o.. na bak evli adama dediği lafa bak. Evli adamın yaptığına bak. Kusura bakma arkadaşım ama kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Bir de şu eşler arası özel hayata saygı nasıl oluyor? Biri bana açıklayabilir mi?

Alenen yazışıyor.
Al sana özel hayata saygı o zaman. Benim bildiğim özel hayata saygı bu değil.
Özel hayata saygı olmasaydı kadın adamın şifresini bilseydi de, adam bu defa 2. bir Facebook hesabı alıp oradan yapacaktı zamparalıklarını. :)

kızlar aklıma bir fikir geldi. ben bu konuyu onun yaşıtı olan başka bir dayımla konuşsam nasıl olur?
Diğer dayıma açsam o konuşsa nasıl olur?

X