Dayinla konus kessin münasebetini yengenede durumu anlatabilcgi hissettrMerhaba kızlar
Hayatımın şokunu yaşıyorum şu an
Dayımla yengem severek evlendiler henüz yaşları genç 30 yaşlarındalar.
2 çocukları var.
Yengemin 2. çocuğu 1 yaşında çocuk doğduktan bu yan çok sinirli bir insan oldu, ama bebekten ötürü.
Anlık sinirler, haliyle arada tartışmalar oluyordu.
Ama yengem yine de her zaman çok temiz titiz eşine çocuklarına düşkün iyi biri.
2. çocuktan sonra dayımın davranışları değişti.
Yengemin giyim tarzına falan laf etmeye, beğenmemeye başladı.
Kendine aşırı bakmaya başladı.
Yengemde şüphelendi ama dayım asla senin üzerine gül koklamam falan diyordu.
Dayımla da yengemle de çok iyi aram. Arkadaş gibiyiz. Hep sorunlarımı anlatırım onlar da bana anlatırlar.
Onlar da yattığım olur çok samimiyiz.
Dayımın biraz önce facebook hesabına girdim.
Bir şeye bakmak için.
İş yerinden bir kadınla konuşuyordu.
Yengemi aldatıyordu.
Yengem asla bunu hak edecek bir insan değil.
İnanamıyorum kızlar
Daha yeni yeni konuşmaya sevgili olmaya başlamışlar gibi.
Akşam beni öpmeden çıktın falan yazıyordu.
Benim mesajları okumam doğru değildi tabi ama sonuç olarak gördüm artık.
Çok üzülüyorum kızlar.
Ne yapacağım? Dayımla konuşmalı mıyım yoksa içime mi atmalıyım bunu?
En mantıklısı bu bence .. Fake bi hesap açıp hallet hatta dayına bile yap bunu sonra ikisini de engelle :-Den mantıklısı yengene söylemek ... dayınla konuşsan ne olacak tamam bitirdim diyecek,, bekide bitirecek ama ilk fırsatta tekrar yapacak.. ben olsam tercih etmeyeceğim bi yöntem olurdu ama yinede yazayım..kıza mesaj at başka hesaptan ilişkilerini bildiğini söyle.. iş yerinden olduğunuda söyle..kibar bi şekilde uyar.. belki korkar ikiside..
En mantıklısı bu bence .. Fake bi hesap açıp hallet hatta dayına bile yap bunu sonra ikisini de engelleEn ça
En mantıklısı bu bence .. Fake bi hesap açıp hallet hatta dayına bile yap bunu sonra ikisini de engelle :-D
Kızlar ben alt üst oldum zaten.
Sınava hazırlanıyorum elime kalem alamadım bugün. Üzülüyorum üzülüyorum, kendime gelemiyorum.
Ben facebook konusunu açıkladım. Dayım bana güveniyor ben şifresini birkaç ay önce değiştirmiştim onun için o da unuttu sanırım bildiğini ya da bilmiyorum ki zaten saf biri ya da ben öyle sanıyormuşum.
Ama mesajları okumamam gerekirdi. katılıyorum ve ben de bu konuda haksız olduğumu söyledim.
Ben bunu her zaman yapan bir insan değilim bu konuşmaları da 10 gün önce yapmışlar ben bugün gördüm.
Neyse sonuca sonuç değil de yaptığıma geleyim.
Diğer dayıma anlattım. Dayı böyle böyle dedim.
Anlattığım dayım da şoka girdi sonra mesajlarını gösterdim rengi attı.
İnanamadı.
O onunla konuşacağını söyledi.
Yengeme söyleme konusuna gelince, kızlar yapamam yengem çok hassas boşanmazlar çünkü yengemin ekonomik özgürlüğü yok şu an ve çocuğu küçük.
Ve ailenin buna izin vereceğini de sanmıyorum.
Tüm gün ben perişan oldum yengem nasıl kaldırabilir.
Ben söyleyemem.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Hakkımız da hayırlısı olsun, Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.
Dayım abisinden korkar, ailemizin vereceği tepkiden de korkar.Dayına söylemişsin peki ama abisinden çekiniyor mu?
Bi daha yapamayacağının garantisi var mı?
Neyse inş hayırlısı neyse o olsun.
Dayım abisinden korkar, ailemizin vereceği tepkiden de korkar.
Bi daha yapmaz diye düşünüyorum.
Ama en güvendiklerimiz bile bunları yapıyorsa hiçbir şeyi bilemem artık.
Kafam allak bullak.
Ben yengemin yerinde olsam diye düşündüm, kendimi yerine koydum.Yengen aldatılıyor neticede kesin fiziksel yada ruhsal bunu yapmasına hakkı yok dayının yengenin bunu bilmesi gerek en azından dayın yolun başındaysa aldatmanın yani buna son verip ders alır yok iş işten geçtiyse de yengen aptal konumuna düşmesin. Yengeniz bakmıyormuş ama Allah öğrensin istemiş ki rast gelmişsiniz bence kendinizi yengeniz yerine koyun.
Düşündüm düşünmedim değil ama dayım geç çıkıyor, 10,11,12,1 gibi.İş çıkışı dayınıza sürpriz yapın yanına gidin bakalım kadını o gün öpecek mi belli ki her gün olmasa da bunu yapıyor
Sürekli geç mi çıkıyor o kadında o saatlere kadar ordaysa hiç hoş değil gerçekten Allah yardımcınız olsunDüşündüm düşünmedim değil ama dayım geç çıkıyor, 10,11,12,1 gibi.
Kadını bilmiyorum ama dayım sürekli bu saatlerde çıkıyor. Ustabaşı aşçı.Sürekli geç mi çıkıyor o kadında o saatlere kadar ordaysa hiç hoş değil gerçekten Allah yardımcınız olsun