Dayım yengemi aldatıyor ne yapacağımm????

gorustugu kadini uyar bence.
al bi sahte hesap ekle kadini,durumdan haberdar oldugunu,gorusmeye devam ederse cumle aleme onu rezil rusva edecegini soyle.
yazik o iki yavruya.

Anlamadığım şu.. Tamam bilgisayarı aldınız bir şeye bakmak için.. Face e girdiniz. Baktınız dayınızın hesabı açık.. Ve mesaj kutusunda bildirim var ya da yok farketmez, neden açıp da okudunuz? Size bu hakkı kim veriyor? Direkt çıkış yapabilirdiniz.

Dayinla konus kessin münasebetini yengenede durumu anlatabilcgi hissettr

En ça En mantıklısı bu bence .. Fake bi hesap açıp hallet hatta dayına bile yap bunu sonra ikisini de engelle :-D

Aman içine at bir yuva daha yıkılmasın böyle yalan dolanla yengeniz de mutlu olduğunu sansın, dayınızın çocukları da babalarını annelerini seven dürüst biri sansın,hele aileler dayınla yengeni hepten mutlu sansınlar kimse aralarındaki sorunu duymasın yoksa sonra elalem ne deeeer?

Siz sustukça o aile daha çok yıpranacak, yengenize söyleme yolunu bulun.

Benim komigime gidiyor bu sifreleri esime vermem esimin özel hayatima saygisi olsun diyenleri..
Facebook vs kendisi özel hayatiniza saygisi yok zaten..o yazilanlar kimlerin eline düsüyor bilseniz keske
Özel konusmak isteyen yüz yüze veya telefonda görüssün daha iyi bence..
Hem esinin özel hayata saygisi sifreleri bilse bile olur..öyle yazdiginiz herseyi okumaz güvendikten sonra gerek duymaz..

Neyse
Bu aldatma durumunu ne yaparsin artik bilemem
ama yengenin bilmesi iyi olur..kimse kandirilmayi hak etmiyor cunku

Bence susmamalısın veya bunu kendi içinde saklamamalısın dayının da çocukları var sen sustukça ve böyle bişeyi görmezden geldikçe o masum çocukların belkide bi yalana inanmasına izin vericeksin onun haricinde eşiyle severek evlendiler dedin bi insanı en çok sevdiği insan üzer böyle bişeyi hem sevdiği adam hem de çocuklarının babasına yakıştıramaz belki ama bi yalana da inanmasına izin vermemiş olursun şuan ne kadar üzücü bişey olarak düşünsen de aslında bunu yengenin öğrenmesi belki herşey için hayırlısı olur

Kızlar ben alt üst oldum zaten.
Sınava hazırlanıyorum elime kalem alamadım bugün. Üzülüyorum üzülüyorum, kendime gelemiyorum.
Ben facebook konusunu açıkladım. Dayım bana güveniyor ben şifresini birkaç ay önce değiştirmiştim onun için o da unuttu sanırım bildiğini ya da bilmiyorum ki zaten saf biri ya da ben öyle sanıyormuşum.
Ama mesajları okumamam gerekirdi. katılıyorum ve ben de bu konuda haksız olduğumu söyledim.
Ben bunu her zaman yapan bir insan değilim bu konuşmaları da 10 gün önce yapmışlar ben bugün gördüm.

Neyse sonuca sonuç değil de yaptığıma geleyim.
Diğer dayıma anlattım. Dayı böyle böyle dedim.
Anlattığım dayım da şoka girdi sonra mesajlarını gösterdim rengi attı.
İnanamadı.
O onunla konuşacağını söyledi.

Yengeme söyleme konusuna gelince, kızlar yapamam yengem çok hassas boşanmazlar çünkü yengemin ekonomik özgürlüğü yok şu an ve çocuğu küçük.
Ve ailenin buna izin vereceğini de sanmıyorum.
Tüm gün ben perişan oldum yengem nasıl kaldırabilir.
Ben söyleyemem.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Hakkımız da hayırlısı olsun, Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.

Yengen aldatılıyor neticede kesin fiziksel yada ruhsal bunu yapmasına hakkı yok dayının yengenin bunu bilmesi gerek en azından dayın yolun başındaysa aldatmanın yani buna son verip ders alır yok iş işten geçtiyse de yengen aptal konumuna düşmesin. Yengeniz bakmıyormuş ama Allah öğrensin istemiş ki rast gelmişsiniz bence kendinizi yengeniz yerine koyun.

Dayına söylemişsin peki ama abisinden çekiniyor mu?
Bi daha yapamayacağının garantisi var mı?

Neyse inş hayırlısı neyse o olsun.

Dayına söylemişsin peki ama abisinden çekiniyor mu?
Bi daha yapamayacağının garantisi var mı?

Neyse inş hayırlısı neyse o olsun.
Dayım abisinden korkar, ailemizin vereceği tepkiden de korkar.
Bi daha yapmaz diye düşünüyorum.
Ama en güvendiklerimiz bile bunları yapıyorsa hiçbir şeyi bilemem artık.
Kafam allak bullak.

Dayım abisinden korkar, ailemizin vereceği tepkiden de korkar.
Bi daha yapmaz diye düşünüyorum.
Ama en güvendiklerimiz bile bunları yapıyorsa hiçbir şeyi bilemem artık.
Kafam allak bullak.

Hadi bakalım inş. Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Karakter meselesi canım benim.
Allah korkusu olmayınca...

İş çıkışı dayınıza sürpriz yapın yanına gidin bakalım kadını o gün öpecek mi belli ki her gün olmasa da bunu yapıyor

Ben yengemin yerinde olsam diye düşündüm, kendimi yerine koydum.
Ben gerçeğin bana söylenmesini isterdim. Ama ben güçlü biriyim. Yengemle aynı şartlarda değiliz yengem çok hassas bunu göz önünde bulundurdum o yüzden yengeme söyleyemem..

bu dayılara yengelere ne oluynr bilemedm bu kaçinci ayni konu sayamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…