Dayim Basima Bela Oldu !

aklın yolu bir

gerçekten tiksintirici ve igrenç ötesi, bu konunun doğru oldugu düşünürsek sen bu dayının yaptıklarının karşısında gayet sessiz kalmışsın..senin ortalıgı birbirine katman gerekiyodu o seni öpmeye fln kakkınca..bi kere karısınaaaaa oturupp tek tek anlatman gerekiyodu...ne dünyays kaldık ya..bu nasıl bir aile, nasıl bi sülalee, Allahım sen koru ya !!!!!!!

Son düzenleme:

söylediklerinize aynen kaılıyorum

bzim midemiz bulanırken,aklımız şaşarken konu sahibi kıs kıs gülerek yazdıklarımızı mı okuyor acaba ??????

gerçek mi bu
pembe dizi çeviriyor sanırım konu sahibi,okuyunca direk aklıma bu geldi

ben inanmıyorum bu konunun gerçek olduğunu

bir konunuzda gelin beni kıskanıyor mu,diğer konunuzda şok oldum diye açtığınız gelininizin sizi kıskanması ve giyiminize karışması ve bu konuda ise dayınız böyle yapması .

hep bu tarz şeylerle gelip konu açıyorsunuz cidden ben inanmıyorum.kendi egonuzu mu tatmin etmeye çalışıyosunuz ben anlamadım açıkcası?

Gonu sabisi kuvvetle muhtemeldir ki konuyu okuyup kıs kıs gülüyor aferin günü topiğini atmayı başardın !!!

yarın sırada ne var ?

a ) komşu kocası
b ) babanızın amcasının oğlu
c ) pargalı ibraaam
d) muhteşem sülüman
e ) hepsi
f ) hiçbiri

KONU SAHIBI HUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ; asadan bizi izliyorsun görüyoruz, diyecek birseyin yokmu??

gicik oldum burdaaaa yaaa hem konu aciyorsun hem cevap vermiyorsun, cevaplar agirmi geldi????

madem yorumlari kaldiramiyacaksin sende ozaman konu acivermeseydin !

e) hepsi

akrabalar ile devam cavap b

Olayın olduğunda 18 yaşındaymışsın aradan koskoca 15 yıl geçmiş ne büyük bir aşkmış dayındaki hayret bişi yani..

Hayal dünyası bu kadar geniş olurda, bu konudaki gibi olamaz yani....

:))))))))))))))))))))
bacım haklısın valla :))))))))))))))))))

d) sülümannnnnnnnnnn amaaa konu sahibimiz lütfen hürrem sultana dikkat ettttt

ohaaaa yuhhhh çüssss envayi çeşit nekadar bunun gibi kelime varsaaaa hepsi.....
ne bu kardeşim yeşilçam mı? dallas mı? kimin eli kimin cebinde belli değil .... hadi yenge kıskanırda böylede kıskanmaz kardeşimmm hoppp hepimiz bigün yenge olcaz.. dayı dedinmi babayla bile yatamazsında dayının koynuna girer yatarsin okadar yakın yani babadan kardeşden bile siz bence ne dediğininizin farkında değilsiniz.. tedavi şart....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…