Mrb Kizlar .. Nerden Basliyacagimi bilmiyorum , ama biraz uzun olabilir , okuyup yorum yaparsaniz mutlu olurum ..
Ben ailemle Hollandada yasiyorum , burda dogdum buyudum , ama anneannem dayilarim falan akrabalar TR dedir ..
Ilk defa 18 yasimda TR ye gittim Tatil amacli , O zamanlar dayim yeni evlenmisti , hergun gezip egleniyorduk , dayim cok ustume dusuyordu , seni buraya gotureyim , suraya gotureyim , hergun geziyorduk . karisi bu durumdan memnun degildi , cunku dayim gercekten bana cok yakin davraniyordu , kiskaniyordu dayimi , hep kavga ediyorlardi benim yuzumden , Bende artik anneminde uyarisiyla dayimla gezmedim , bir gun dayim geldi bana dedi , ben senin icin herseye raziyim , bosanirim , benimle evlen , benide gotur Hollandaya ,, aslinda tek derdi buydu bence , Hollandaya gelmek , onun icin yakinlik gosterdigini Anladim O gün ..
sacmalama dedim , evlisin , cocugunuz olacak , ben boyle bir sey yapmam , yapamam ..
dayimin Karisi , Gitmemize Bir Hafta Kala Büyk Bir kavga Cikardi , sen benim kocami elimden alamazsin falan dedi , butun aile gordu kavgayi ,
senin cantanda dogum kontrol haplari buldum , bu yasta ne B*K oldugun belli dedi ..
dayim tokat atti karisina , hic bir sey bilmiyorsun , konusma dedi ..
hakliydi karisi , bende olsam kiskanirdim , kavga cikarirdim .. ertesi sabah yola ciktik , daha fazla kalamazdim orda ..
o tatilden sonra ilk defa 2 sene once kardesimin Dugunu Icin Gittim TR ye ..
Dayimdan uzak duruyordum , dügün günü bana seninle konusmamiz lazim dedi , gel ondan sonra rahatsiz etmicem dedi ,
gelin odasina gittik , evet dedim ne konusucaz , tuttu kolumdan duvara yapistirdi , opmeye kalkti , ustumdekini cikarmaya calisiyodu , niyeti kotuydu , ittim butun gucumle ciktim .. 2 gun sonrada geri dondum ..
olay kapandi derken , dün mektup gelmis dayimdan ,
o geceyi unutamadim , cok guzel dakikalardi , seni seviyorum askim .. falan yazmis , sanki beraber olmusuz gibi yansitmis ..
mektubu okurken kapi caldi , korktum bi an heycanlandim , koltugun arasina sikistirdim , gelen kardesim ve karisiydi ,
onlar gittikden sonra mektuba baktim yoktu , kardesim alsa hemen orda okur , goturmezdi .. kesin karisi aldi ,
zaten beni sevmiyor , simdi cok kotu oldu bu durum , ne yapacagimi bilmiyorum
kardesime soyluyecek , esim ogrenecek , herkez duyucak yani .. herseyi yazip rahatlamak istedim , olumlu olumsuz yorumlariniz icin tesekkurler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?