- Konu Sahibi lastminute
-
Ayilip bayilan ben degilim. Yegen.
Kiz hadsiz ne konustugunu bilmeyen biriymis. Dün eltimden ögrendim. Kiz kendi dügününde diger dayisina senin oglun büyük olsa onunla evlenirdim, yabanciya gitmezdim demis. Durup duruken neden birini suclayayim?
Kizin annesi kizim istedigi gibi yazar dayisina sen kiskaniyorsun onu kocan seni sevmiyor diyor. Kafayi yemislerse ben tabiki suclarim. Kiz ve annesi normal buluyor ve israrcilar. Yine yazariz diye. Esim okumadan gönderdim diyor hatada israrci degil. Bu durumda elbette kizi suclarim kimse kusuruma bakmazin.
Bu cevapların saflıkla ne ilgisi var Allah aşkına?sevginin icinde korkuda olmali diyor yegen dayisina.
sonra:
yegen: sen benden korkuyormusun?
dayi: biraz
yegen: korkma yemem seni
dayi: istersen ye. hayat bulurum. bende seni yerim.
yegen: hayat olur. can olur. (birde kalp isareti
(Müge Anlı'nın sesiyle okuyun ve kendinize gelin)anliyorum sizi ama esimi taniyorum. inanin benim erkek yegenime bile cevap verir bu sekilde sirf karsisindaki duymak istedigini duysun diye. bu derece iyi niyetli oldugunu biliyorum.
Niye şimdiden telaş yapmıyorsunuz? 16 gayet gelişkin bir yaş. Eşinizin tam kanı kaynadığı dönem. Konu sahibinden çok farklı görmem ben samimi muhabbetleri varsa.Herşey olabilir... Dikkatli olun.
Benim de eşimle yeğeni (ablasının kızı) çok samimiler sürekli mesajlaşıp konuşurlar ama yani, tabi kız 16 eşim 28 yaşında ama ilerde ben de böyle başlık açmam inşallahparonaya oldum şimdi
Ay aklıma kurt düştü şimdi yani eşim çok sever yiğenini çok ilgili ama mesajlarına falan da bakmadım hiçNiye şimdiden telaş yapmıyorsunuz? 16 gayet gelişkin bir yaş. Eşinizin tam kanı kaynadığı dönem.
Düşmez kalkmaz bir Allah. Kimseye sonsuz güvenmemeli. Sadece temkinli olun. Telaş yapmayın. Sizin yetişen bir erkek yeğeninizle samimi muhabbetiniz olsa eşiniz eminim istemez. Konu sahibinin eşi de istemez. Erkekler kendilerine geldi mi kılıf hazır. Sizin söylediğiniz de normal değil. 8-9 yaşlarında yeğeniyle samimi ileride ben de istemem deseniz neyse. O bile normal değil. pe. do. fili diye bir şey var. 16 yaş hamile kalınabilen bir dönem gayet kadınlık başlıyor. Siz hiç küçümsemeyin o yaşı ellerinde telefon ne işler beceriyolar o yaşta. Çaktırmadan sezdirmeden bakın mesajlara. Siliyo mu kalıyor mu ne yazmışlar? Size bahsediyor mu bugun mesajlaştık böyle böyle dedi diye yoksa saklıyor mu?Ay aklıma kurt düştü şimdi yani eşim çok sever yiğenini çok ilgili ama mesajlarına falan da bakmadım hiç
Yok saklamıyor ama çok sık mesajlaşıyorlar açıkçası telefonunda şifre var ben açıp bakamıyorum şifresini de bilmiyorum ama birkaç kez bizzat eşimden "dayısına bukadar düşkün olurmu bi yeğen, resmen aşık" dediğini duydum ve şu an içim içimi yiyor bi yandan da günahlarını almak istemiyorum Allah'ım yardım et banaDüşmez kalkmaz bir Allah. Kimseye sonsuz güvenmemeli. Sadece temkinli olun. Telaş yapmayın. Sizin yetişen bir erkek yeğeninizle samimi muhabbetiniz olsa eşiniz eminim istemez. Konu sahibinin eşi de istemez. Erkekler kendilerine geldi mi kılıf hazır. Sizin söylediğiniz de normal değil. 8-9 yaşlarında yeğeniyle samimi ileride ben de istemem deseniz neyse. O bile normal değil. pe. do. fili diye bir şey var. 16 yaş hamile kalınabilen bir dönem gayet kadınlık başlıyor. Siz hiç küçümsemeyin o yaşı ellerinde telefon ne işler beceriyolar o yaşta. Çaktırmadan sezdirmeden bakın mesajlara. Siliyo mu kalıyor mu ne yazmışlar? Size bahsediyor mu bugun mesajlaştık böyle böyle dedi diye yoksa saklıyor mu?
İnşallah bu gerçek değildir . Bunu hayal etmek bile korkunç☹Allah yardımcınız olsun
Birbirlerinden uzak durmaları daha hayırlıdır
Yok saklamıyor ama çok sık mesajlaşıyorlar açıkçası telefonunda şifre var ben açıp bakamıyorum şifresini de bilmiyorum ama birkaç kez bizzat eşimden "dayısına bukadar düşkün olurmu bi yeğen, resmen aşık" dediğini duydum ve şu an içim içimi yiyor bi yandan da günahlarını almak istemiyorum Allah'ım yardım et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?