Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ayri evlerde yasiyoruz.Biz paristeyiz o da Lyon tarafinda.600km var aramizda. Eski insanlari bilirsiniz.resmi nikah yapmamis zaten annemin dugunu de hep kavgali doguslu annem gelinligiyle agliyomus.dedem olay yapmis istemiyomus evlenmesini. Hatta o yuzden anneannemi dovmus.zaten rahmetli oldu ama anne annemi biz cocukken gozumuzun onunde dovmustu agzi burnu kan icinde kalmisti. Anneannem korkardi ondan.evden bile cikmazdi. Iste o dugun gunu dedemi hastaneye goturmusler. Bayagi olayli bir dugun olmus. Kavga dovus. Severek evlenmisler. Herkes soyler ozamandan kalan arkadaslari.bize anlatmislardi.annem mendile isimlerini yaparmis falan. Ne bileyim nasil bu hale gelebildiler bilmiyorum.ustelik annemin kaynanasi annemin halasi..Annem onla beraber yasamis.cok eziyetler etmis anneme.. ona ragmen babamdan vazgecmemis. Katlanmis. Sadece bu da degil annem bir cok fedakarlik yapti .şu anda ayrı evlerde mi yaşıyorsun babanızla
size gelip gidiyor mu yani
birde annen hiç nikah yaptırmamış anladığım kadarıyla e nasıl evlilik oldu anneannen falan nasıl kabul etti.
severek mi evlenmişler??
Aşmaya calisiyorum korkularimi.Bazen tamam astim diyorum.Ama bir sey oluyor basa donuyorum. Kendimi bir sekilde duzelmeye caliscam.Duzelmek zorundayim.o kisiyle devam etme bence.. psikologa görünebilirsin korkularin icin..
Amin.sagolunAynen öyle. Allah karşınıza istediğiniz gibi birini çıkarır inşAllah.
Tabiki ilk konumu actigim zaman bitirdim ama beni rahat birakmiyor.iki defa kapinin onune geldi annemle konustu. Ben annemle herseyimi paylasirim.Konusmak istedi. Ben konusmadim.Konuscak bisey yoktu.. Bir ara durdu.Gecen karsilastik.Sonra yine basladi. Ben yuzune dahi bakmiyorum. Kabullenmek zorunda . Beni aptal yerine koymanin cezasini cekecek.bir de bitirdin mi ilşkini?
büyüklerimizin vardır bir bildiği işteEvet ayri evlerde yasiyoruz.Biz paristeyiz o da Lyon tarafinda.600km var aramizda. Eski insanlari bilirsiniz.resmi nikah yapmamis zaten annemin dugunu de hep kavgali doguslu annem gelinligiyle agliyomus.dedem olay yapmis istemiyomus evlenmesini. Hatta o yuzden anneannemi dovmus.zaten rahmetli oldu ama anne annemi biz cocukken gozumuzun onunde dovmustu agzi burnu kan icinde kalmisti. Anneannem korkardi ondan.evden bile cikmazdi. Iste o dugun gunu dedemi hastaneye goturmusler. Bayagi olayli bir dugun olmus. Kavga dovus. Severek evlenmisler. Herkes soyler ozamandan kalan arkadaslari.bize anlatmislardi.annem mendile isimlerini yaparmis falan. Ne bileyim nasil bu hale gelebildiler bilmiyorum.ustelik annemin kaynanasi annemin halasi..Annem onla beraber yasamis.cok eziyetler etmis anneme.. ona ragmen babamdan vazgecmemis. Katlanmis. Sadece bu da degil annem bir cok fedakarlik yapti .
sorun face de ki işletme olayı mı?Tabiki ilk konumu actigim zaman bitirdim ama beni rahat birakmiyor.iki defa kapinin onune geldi annemle konustu. Ben annemle herseyimi paylasirim.Konusmak istedi. Ben konusmadim.Konuscak bisey yoktu.. Bir ara durdu.Gecen karsilastik.Sonra yine basladi. Ben yuzune dahi bakmiyorum. Kabullenmek zorunda . Beni aptal yerine koymanin cezasini cekecek.
Kesinlikle Ben uzak duruyorum ama ayni yerde hatta evler ayni bahce icinde. Karsilasiyoruz malesef.O surekli takip halinde.Ama umrumda degil.Bir daha bulasirsa babasiyla konuscam.Yok oyle birsey ya
Kendi kendine guc vermelisin
Unutma
Ne dusunursen o sun
Insallah.Uzak duruyorum zaten.Allah bildigi gibi yapsin. Allahin izniyle bunu da atlatirim.Uzak dur ondan ... İnşallah düzgün hayal ettiğin gibi biri ile karşılaşırsın..
Gercekten de oyle.Kafama cok iyi dank etti. Her zaman dua ediyorum.Allah yine de sabir vermis. Atlatmaya calisiyorum.Toparlanmaliyim. Cunku etrafimdaki insanlarla dialogumu bile kestim.icime kapandim . Kardesimin dugunu iyi gelicek belki de. Kacamam sonsuza kadar. Yuzlesmem gerekecek.büyüklerimizin vardır bir bildiği işte
neyse olan olmuş biten bitmiş
artık sende hayatına bak olumsuzlukları çağırma kendine
başlıkta ki gibi bir şeyde yok batıl inanç
sen kötüyü çağırma yeter
Facedeki olay yalanlari 3 farkli telefon hatti kullanmasi. Sorumsuzlugu basli basina. Sozunun eri degil.Facedeki olay son damla olmustu. Cunku beni bana kotuledi. Kiz arkadasim yok dedi.acaipti ogun ya. Kafamdan asagi kaynar sular dokuldu.Yapmam gereken birseydi ama resmen suphelendim. Sonra ogrendimki onlarin kafelerinde kiz onla da konusmus. Benleyken de baska biri varmis. Bir kac taneyi ayni anda idare etmeye calisti anlayacaginiz.3 numarasi ni bosuna almamistir.. Aldatildim.ve ben ondan hicbiseyimi saklamadim.hassas oldugum konulari biliyordu.bile bile yapti iste.sevmemis demekki. Evet fransada dogmus buyumus.sorun face de ki işletme olayı mı?
ben en son onu okudum canım
ne diyerek ayrıldın??
bencede boşver
o da yurtdışında değil mi?
onların kafelerinde ki kız kim ben o kısmı bilmiyorumFacedeki olay yalanlari 3 farkli telefon hatti kullanmasi. Sorumsuzlugu basli basina. Sozunun eri degil.Facedeki olay son damla olmustu. Cunku beni bana kotuledi. Kiz arkadasim yok dedi.acaipti ogun ya. Kafamdan asagi kaynar sular dokuldu.Yapmam gereken birseydi ama resmen suphelendim. Sonra ogrendimki onlarin kafelerinde kiz onla da konusmus. Benleyken de baska biri varmis. Bir kac taneyi ayni anda idare etmeye calisti anlayacaginiz.3 numarasi ni bosuna almamistir.. Aldatildim.ve ben ondan hicbiseyimi saklamadim.hassas oldugum konulari biliyordu.bile bile yapti iste.sevmemis demekki. Evet fransada dogmus buyumus.
Gercekten konusmalariniz icimi rahatlatti.Hatta kendimi daha guclenmis hissediyorum. Allahin izniyle atlatirim.Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis. Bayagi bir zamanimi alicak sadece .. Allah razi olsun.Merhaba Allah gonlunuzu genisletsin. Cok zor Tecrubeler edonmissiniz. Ama sunu kafanizdan atin: Annem boyle ben de boyle olacagim. Boyle bir sey yok. Bol.bol dua edip kendinize guveninizi kuvvetlendirin. Gorustugunuz kisiylede ayrilin.Belki bana yazmak kolay diyeceksini, ama evlilik basit bisey degil zaten sizde bunun farkindasiniz. Yazim tarzinizdan akli basinda bri oldugunuz belli. Siz dua edin kendinize guvenin zaten karsiniza er gec cikar birileri. İntihar etmej de oyle kolay degil. İntihar edecek bi adam olsa siz onu denediginizde guveninizi sarsmazdi.boyle seylerlw vakit kaybetmeyin. En azinda. Anneniz yNinizda kardesiniz evleniyormus bakin yalniz degilsiniz. Bu aileyi siz toparlayip sahip cikip kendi hayatinizida kuracaksiniz.gonlunuzu ferah tutun dualarin pesini birakmayin :)
Kafeleri var.orda calisan bir kiz. Yabanci. Onlada munasebeti olmus. Annesi kizarken duydum.onların kafelerinde ki kız kim ben o kısmı bilmiyorum
annesi senin yanında mı kızdı nasıl?Kafeleri var.orda calisan bir kiz. Yabanci. Onlada munasebeti olmus. Annesi kizarken duydum.
Evimiz ayni bahce icinde. Bagirtilari geliyordu zaten.kizi soyledi. O da annesiyle tartisiyordu.yok kiz kimsesizmis falan.Bir defa telde de konusurken bir dakika dedi arama var dedi.konustu. sonra kim dedim.bu arada gecenin 1i. Dedi arayan iscimiz. Ne diyor dedim. Bisey demiyor oylesine aramis. Gecenin 1inde kim oylesine arar.ve bayagi da konustu. O zaman bile takilmadim.ama kafelerinde kiza takilan biri olmus. Adami dovmus. Cok fazla seyi var.inanin dusundukce ne kadar aptalmisim guvenmeye calismakla.. Tek tesellim hem gercek yuzunu gordum hem de onun icin harcadigim zaman cok uzun bir sure degil.annesi senin yanında mı kızdı nasıl?
Kesinlikle .Guvenemedigim bie insanla da hayatta yapamam hem kendime hem de ona hayati zehir ederim.Supheyle yasayamam cunku. Halen ugrasiyor ama yabanci gibi gecip gidiyorum. Benim icin hayirli olan bu.içinde en ufak bir şüphe varsa güvenle ilgili, arkana bakmadan kaç derim ben yol yakınken.