- Konu Sahibi lastminute
-
aşırrı iyi niyetli hiç sorma kanatsız bir melek kocan.Geçen sene tvde ünlü biitnin haberi çıkmıştı o zaman yuhlamıştı herkes eminim sizde onlarda birisinizdir ama söz konsuu kendi kocan olunca "iyi niyetli" oluyor.Bence kocan sapık ama seninde sorunların varanliyorum sizi ama esimi taniyorum. inanin benim erkek yegenime bile cevap verir bu sekilde sirf karsisindaki duymak istedigini duysun diye. bu derece iyi niyetli oldugunu biliyorum.
Cok belli malesef ilgi duyuluyo yegenine ilgi duyan yarin kizinada ilgi duyar Allah korusun bence ispatlayip bosanin cok zor bi durum ama ikisininde akli dengesi yerinde degil ar damarlari catlamis resmen hadi baska bi kadin olsa tamam diycemde yegen yani midem kalkti Allah yardimciniz olsun sizin icin cok zor olsa gerek ama asla normal bir konusma degilMerhaba,
farkli bir sorum var. gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var. kimseyi suclamak istemiyorum.
acaba seytan benimlemi ugrasiyor. benmi cok fesatim ve asosyalim bilmek istiyorum.
dayi (40 yasinda) ve bayan yegen (28 yasinda) arasindaki samimiyet hangi boyutta olabilir?
benimde dayim var ama hicbir iletisimim yok. belki ondan dolayi anlamiyorumdur aradaki bagi? olabilir.
benim esimin ablasinin kizi var. gecenlerde esimle whatsapp yazismalarini okudum ve cok tedirgin oldum.
yazismalari esimin baska ablasina gösterdim. ablasida hic normal bulmadi.
ikisinide hicbirseyle suclamiyorum. sadece yegeni ile arasindaki konusmalar bizim aramizda olmaliydi.
birbirlerine sabahattin alinin kiyamadigim siirinin baslangicini göndermisler. bana göre cok romantik bir siir.
yegen dayiya, dayi yegene neden romantik siir gönderir? esim siiri okumadan gönderdim diye yemin ediyor. inaniyorum.
esim cok saftir. ama yegen? önce yegen göndermis. bir zaman sonra esim ona geri göndermis.
ben yillarca kendisine bana romantik sözler söyle, siir gönder diyorum, bana gülüyor!
yazisma su sekilde:
yegenin bir derdi var, önce anlatmak istemiyor, sonra iste söz genel olarak sevgi hakkinda konusmaya geliyor.
sevginin icinde korkuda olmali diyor yegen dayisina.
sonra:
yegen: sen benden korkuyormusun?
dayi: biraz
yegen: korkma yemem seni
dayi: istersen ye. hayat bulurum. bende seni yerim.
yegen: hayat olur. can olur. (birde kalp isareti konulmus)
gercekten yorumlarinizi bekliyorum? cok fena kavga cikarttim. sinir krizi gecirdim, hastanelik oldum. kizi aradim kizdim. ben ilgi duymuyorum dayima, sadece yillardir o benim sirdasim, arkadasim gibi diyor. esimin abisine yazdim. cevap vermedi.
suanda piskolojim bozuk. gercekten bu satirlarda askmi var, benmi hataliyim, hakklimiyim bosanmalimiyim?
esim ailesini cok sever. cok saftir. benden baska herkezi mutlu etmek ister. bu kizinda gecmiste psikolojik sorunlari olmus ve esim ona destek olmus. yine destek olmak icin yapmis olabilir. kizda evli, cocuklari yok. zannedersem olmuyor.
Bende seni yerim diyen bir dayi ve onu masum goren bir kadin.. kemalim yapmaz gibi bir durum sizin ki her iki tarafta hatali ama en buyuk hata kocan olacak subyanci dayi bozuntusunda.. dayi ile samimi olmak boyle olmuyor bu resmen cilvelesme kiza degil kocam dedgnz sahsa gurleyin once.Merhaba,
farkli bir sorum var. gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var. kimseyi suclamak istemiyorum.
acaba seytan benimlemi ugrasiyor. benmi cok fesatim ve asosyalim bilmek istiyorum.
dayi (40 yasinda) ve bayan yegen (28 yasinda) arasindaki samimiyet hangi boyutta olabilir?
benimde dayim var ama hicbir iletisimim yok. belki ondan dolayi anlamiyorumdur aradaki bagi? olabilir.
benim esimin ablasinin kizi var. gecenlerde esimle whatsapp yazismalarini okudum ve cok tedirgin oldum.
yazismalari esimin baska ablasina gösterdim. ablasida hic normal bulmadi.
ikisinide hicbirseyle suclamiyorum. sadece yegeni ile arasindaki konusmalar bizim aramizda olmaliydi.
birbirlerine sabahattin alinin kiyamadigim siirinin baslangicini göndermisler. bana göre cok romantik bir siir.
yegen dayiya, dayi yegene neden romantik siir gönderir? esim siiri okumadan gönderdim diye yemin ediyor. inaniyorum.
esim cok saftir. ama yegen? önce yegen göndermis. bir zaman sonra esim ona geri göndermis.
ben yillarca kendisine bana romantik sözler söyle, siir gönder diyorum, bana gülüyor!
yazisma su sekilde:
yegenin bir derdi var, önce anlatmak istemiyor, sonra iste söz genel olarak sevgi hakkinda konusmaya geliyor.
sevginin icinde korkuda olmali diyor yegen dayisina.
sonra:
yegen: sen benden korkuyormusun?
dayi: biraz
yegen: korkma yemem seni
dayi: istersen ye. hayat bulurum. bende seni yerim.
yegen: hayat olur. can olur. (birde kalp isareti konulmus)
gercekten yorumlarinizi bekliyorum? cok fena kavga cikarttim. sinir krizi gecirdim, hastanelik oldum. kizi aradim kizdim. ben ilgi duymuyorum dayima, sadece yillardir o benim sirdasim, arkadasim gibi diyor. esimin abisine yazdim. cevap vermedi.
suanda piskolojim bozuk. gercekten bu satirlarda askmi var, benmi hataliyim, hakklimiyim bosanmalimiyim?
esim ailesini cok sever. cok saftir. benden baska herkezi mutlu etmek ister. bu kizinda gecmiste psikolojik sorunlari olmus ve esim ona destek olmus. yine destek olmak icin yapmis olabilir. kizda evli, cocuklari yok. zannedersem olmuyor.
Bi silkelen kendine gel ya. Nasil da kendini bu kadar kolay kandiriyorsun. Esinle yegenin yaptigi birebir ayni! Hatta esininki cok daha serefsizce, malum hem yasi buyuk hem psikolojisi normal hem de dayi!Durum söyle. Bu siirin hepsi degil ilk misrasini kiz kitaptan foto cekip kiz dayisina göndermis. Dayisi ona geri göndermis.edebiyat paylasiyorlarmis. Ay ne güzel siir falan diye. Ama ilk misrasini. Hepsini degil. Ortada kiz tarafindan dayinin ablasina olan sevgisi dolayindan kizi mutlu etme istegi var. Gercekten fark etmemistir. Biliyorum ben. Kizin normal olmadiginin farkindayim.
Ikisinede haddini bildirdim. Kiz su anda ona sen ne bicim seyler yaziyorsun dedigim icin panik atak geciriyormus. Esimede dedim. Esim onunla görüsmeyi asgariye indirme sözü verdi. Kizin annesi bana hakaret etti sen ne diyorsun kizim dayisini sadece cok seviyor, sende dayi yegen sevgisini anlamazsin kizimi kiskaniyorsun diye bagirdi. Sen ne diyorsun bir koynuna girmedigin kaldi demisim. Halbuki sadece koynuna giremedigim diye siir gönderemezsin, zavallisin ve normal degilsin dedim. Tabi kiz oyuncagi elinden alinmis cocuk gibi panik ataklar geciriyormus bana ne diyor bana iftira atiyor diye.biliyor artik dayisina birdaha yazamaz. Hayir bana hala yazarim, kötü niyetim yok biz sakalasiyorduk diye israr etmeze ve tamam yenge sen beni yanlis anladin ama birdaha yazmam dese bu noktaya gelmeyecektik. Saplanti haline getirmism Durum bu. Esimden eminim. Tanimadiginiz icin anlayamazsiniz. Kizimizin sagliksizligi. Kiz hasta. Sadece bir defa yazilmis birsey, diger konusmalar normal yani süphelenecek bisey yok. Daha yeni kiz düsük yapmis. Kafasi iyi degil. Dayisina böyle seyler göndermis. Ilgi alaka ariyor yanlis sekilde.
Kız ilgi budalasi ok ama eşiniz kusursuz değil.uzgunum eşinize tuzak kurulmuş diyemicem.bunu düsünmemim sebebi bu kiz evlendiginde bana: "esim ne kadarda dayima benziyor degilmi" diye agzi acik bir sekilde seviniyor olmaziydi. ben kizin dayisina ilgi duyabilecegini düsünüyorum bundan dolayi.
kiz ilgi budalasi oldugu ailecek biliniyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?