Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dayanıklı Bir Mobilya Markası var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

fasulyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
9
0
36
Ankara
Kızlar ben hangi markayı googlea yazıp yorumlar desem hepsinden dünya kadar şikayet var çöküyo dökülüyo vs...
kafam çok karıştı 4 ay sonra düğünüm var bana gerçekten sağlamlığına güvendiğiniz markaları yazar mısınız lütfen :18:

valla canım mobilya hazır alındığında malesef böyle şeyler olabiliyo ama bu biraz şans işi aslında ii mobilya kendini belli ediyo biliyosundur sende suntalam değilde mdf ürünleri tercih etmeye çalış
birde aldığın yer büyük ürünlerinin arkasında durabileck köklü bi firma olsun ne biliyim örneğin doğtaş pek yardımcı olamadım ama:)

valla biz evde bellona ve istikbalin ürünlerini kullanıyoruz, koltuk takımı, yemek odası. bazalar falan.
o kadar da taşınan bir aileyiz gayet iyi bence.

canım ben mobilyalarımı modoko dan mzf design mağazasından aldım ve deyim yerindeyse taş gibiler =))) biraz pahalı gelebilir belki ama çok iyi ya... ben yemek odamı ve salon takımı 14.000e mal ettim binbir pazarlıkla ama çok memnunum

İstikbal, Bellona, Yataş ve Tepe Home kaliteli:46:
İkea'nın bazı masaları dandik ötesi dikkat etmek lazım.
Ama koltukları kaliteli duruyor :44:

kızlar köşe takımı almayı düşünüyorum acaba aranızda leke tutmayan kumaş hakkında bilgisi olan var mı. mesela hem kaliteli hemde leke tutmayan kumaş hangi marka da vardır.

Kızlar ben hangi markayı googlea yazıp yorumlar desem hepsinden dünya kadar şikayet var çöküyo dökülüyo vs...
kafam çok karıştı 4 ay sonra düğünüm var bana gerçekten sağlamlığına güvendiğiniz markaları yazar mısınız lütfen :18:

önceliğiniz sağlamlıksa merkez fabrikası düzcede olan bazı illerde çok yaygın bazılarında çok şubesine çok raslanmayan EPİKA diye bir marka var
normalde koltuklar çekyatlar ya minder, sünger olur ya da yaylı sistem olur ya bunlar ikisini de kullanıyorlar.
kalite noktasında güvenilir bir marka
google dan bir göz at istersen

Back
X