• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorumm ;((

18 yaşındasın 4 aylık evlisin acele etme. Önce bedenini tanı, kadınlığını yaşa. Hamile kalabiliyorsun Allah inşallah sağlıklı çocuklar verir. Ben 3. bebeğime hamileydim. İlk ikisi gelişmedi 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, bugün başlayan kanamayla 3. yü de 6. haftada kaybettim.

Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah. En kısa zamanda Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba canım.
bu konu sanırım birazda pıhtılaşmanın mutasyonuna bağlı bir durum bende homozigot 677 tt var.
en başlarda 0,6 lık clexane kullanıyordum fakat dozaj fazla geldi iç kanama geçirdim.sonra 0,4 lük clexane ile yolumuza devam ettik.ayrı olarakta coraspin alıyorum günde 1 kere.yediklerimede dikkat ediyorum.pıhtılaşmayı artırıcı yiyecekleri araştırdım onlardan yememeye çalışıyorum.et ve tavuğu haftada 1 kez tüketiyorum.
bugüne kadar geldik devamıda gelir inşAllah:)

Bende de homozigot ve heterezigot var canim ikinci hamileligimde 0.3kullandim 3. De 0.7ama ikiside olmadi:14: insallah saglikla kucagina alirsin bebisini:emir_bebek::nazar:

18 yaşındasın 4 aylık evlisin acele etme. Önce bedenini tanı, kadınlığını yaşa. Hamile kalabiliyorsun Allah inşallah sağlıklı çocuklar verir. Ben 3. bebeğime hamileydim. İlk ikisi gelişmedi 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, bugün başlayan kanamayla 3. yü de 6. haftada kaybettim.

Allah sabir versin canim bende 3.bebegimi gecen ay kaybettim cok zor :14:

Back