• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorumm ;((

hayatta en çok neyi istersek onunla sınanırmışız...
merak etme arkadaşım,yalnız değilsin bu yolda...

2 düşüğüm var benimde.. Biri 2012 mayısta,diğeri 2013 haziranda..tam 1 sene arayla,aynı 2 acı.. Nasıl istiyoruz nasıl özeniyoruz anlatamam sana.. Çekilen acılara mı yanarsın kurduğun hayallerin uçup gitmesine ertelenmesine mi?? Ama bak şunu asla unutma.. Ne yaşarsan yaşa,emin ol senden çok daha kötüleride var,çaresiz olanlardan tut asla hamile kalamayacak olanlara dek..Allah korusun,şükret.. Şükret ki en azından hamile kalabiliyoruz.. Allah'ın hayırlı gördüğü bi zamanda olucak inan buna.. Ve düşen bebek daima sağlıksız olduğu için düşer bunuda unutma,bu bile Allah'ın verdiği bi nimet insanoğluna..

duanı eksik etme ve daima sağlıklısını hayırlısını dile..
inş Allah sanada banada isteyen herkesede nasip eder
:nazar:
Allahim sanada bol bol sabrını versin daha beterinden sakinsin inşallah bi daha aynı acıyı yaşatmasin. Bebislerimizi Allahın izniyle kucağımıza alalım ve hic bizden gitmesinler hayırlı sağlıklı evlat olsun. Birbirimize ettiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş. Dualarimizi eksik etmeyelim inşallah:)

benimde başıma gelse mutlaka bende çok çok uzulurum ama daha çok yeni evlisin bak ne güzel hamile de kalabiliyosun bunlara şükret
geçen yıl kuzenimde bebeğini kaybetti 4 ay sonra yine hamile kaldı 2 ay sonra doğum yapıcak
doktoru da ilk bebeğini kaybetmiş ve 3 çocuğu varmış şimdi
mutlaka kolay bişey değil ama veren de Allah alan da Allah herşeyde bir hayır vardır

benimde başıma gelse mutlaka bende çok çok uzulurum ama daha çok yeni evlisin bak ne güzel hamile de kalabiliyosun bunlara şükret
geçen yıl kuzenimde bebeğini kaybetti 4 ay sonra yine hamile kaldı 2 ay sonra doğum yapıcak
doktoru da ilk bebeğini kaybetmiş ve 3 çocuğu varmış şimdi
mutlaka kolay bişey değil ama veren de Allah alan da Allah herşeyde bir hayır vardır

Allah kimseye yaşatmasin canım. Inşallah bende kuzenin gibi olurum. Allahim tum isteyenlere versin.

Allah razı olsun canım inşallah 2. Sağlıklı sıhhatli doğar senin gibi olurum inşallah. Sende bebisini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah...

inşallah cnm hiç canını sıkma..arka arkaya olur inşallah sonra neyle korunsam diye düşünürsün.sabırlı ol..allah hayırlısını nasip etsin cümlemize:16:

ilk bebeğimi bende kaybettim kalp atışı olmadığı için 9.haftada kürtaj oldum.. neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... ama hamile kalabiliyorsun strese girme hiç korunma süren bitince yeniden çalışmalara başlarsın ben aralıkta kaybettim 2 ay korunduk,, 2. deneme de nisan da yine hamile kaldım.. ve şükür Allah'a 15. haftaya başladık........Rabbim bi daha ne bana ne başkasına bu acıyı yaşatmasın sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.....canını hiç sıkma en kısa zamanda güzel haberlerini yaazz..

ilk bebeğimi bende kaybettim kalp atışı olmadığı için 9.haftada kürtaj oldum.. neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... ama hamile kalabiliyorsun strese girme hiç korunma süren bitince yeniden çalışmalara başlarsın ben aralıkta kaybettim 2 ay korunduk,, 2. deneme de nisan da yine hamile kaldım.. ve şükür Allah'a 15. haftaya başladık........Rabbim bi daha ne bana ne başkasına bu acıyı yaşatmasın sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.....canını hiç sıkma en kısa zamanda güzel haberlerini yaazz..
Inşallah canım inşallahh. Dualarını esirgeme lütfen. Bende senin gibi olurum inşallah. Sende sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah:)

Inşallah canım inşallahh. Dualarını esirgeme lütfen. Bende senin gibi olurum inşallah. Sende sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah:)

etmem mi daha konunu okur okumaz dua ettim hep de ederim inan...strese girme yeter Rabbim büyük en kısa zamanda yüzünü güldürecek inşallah... sende bize dua et =):16:

etmem mi daha konunu okur okumaz dua ettim hep de ederim inan...strese girme yeter Rabbim büyük en kısa zamanda yüzünü güldürecek inşallah... sende bize dua et =):16:

Allah razı olsun tatlım . Ediyorum tabi ki önce tüm ümmeti Muhammede sonra kendime dua ediyorum zaten :)

İsyan etmeyeyim diyorum Rabbime bol bol dua ediyorum ama çok zor durumdayım.. ilk bebeğimi kaybetmem beni çok kötü etkiledi gücüm kalmadı. teselliye ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım üstesinden gelemiyorum.Bebeğim olsun cok istiyorumm. Lütfen DUA edin lütfennnn ;((

Merhaba Canım,

Bende yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum. 9. haftamdayken bebeğimin kalp atışları durdu, gelişimide yavaştı ve bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk bebek, ilk heyecan ve ilk kayıp. Neler yaşadığını neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Kürtaj sonrası kontrole gittim bu defa da yumurtalıklarımda kist oluştuğunu bu nedenle hamile kalmamam gerektiğini öğrendim. Ama çok şükür ki bugün ki kontrolümde kistleriminde küçülmeye gittiğini gördüm. Bazen çok iyi hissediyorsun kendini. Dualara ve Rabbime sığınıyorsun. Mutlu oluyorsun. Bazen öyle anlar oluyorki sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecekmiş gibi sürekli bunalımlara giriyorsun. Bende çok üzdüm kendimi. Çok ağladım saatlerce ama geçiyor yavaş yavaş hayırlısıyla. Söyleyecek söz yok, tesellisi yok. Herkes aynı şeyleri söylüyor, yine olur, yine olur. Evet olur elbet Rabbimin izniyle ama olana kadar geçen süreç bizi fazlasıyla yıpratıyor. Rabbim tez zamanda bizim, forumdakilerin ve tüm herkesin yüzünü güldürsün inşAllah. Biz her zaman burda sırdaş olduk, dertlerimizi paylaştık. Yeri geldik ben diğerleri için üzüldüm. Yeri geldi onlar benimle üzüldüler. Birlikte atlatıcaz inşAllah bu zor günleri. Yanındayız, Yanlız değilsin unutma...

merhaba canım;

bende senin gibi ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.pataloji sonucum temiz çıktı doktor 3 ay sonra yeniden gebe kalabileceğimi söyledi.3 ay korunduk.sonra yine gebe kaldım...sonra 10. haftada yine kalbi durdu...kürtaja alındım...sonra yine patoloji sonucum temiz çıktı.ama ben uzunca bir süre tekrardan hamilelik denemedim...hayallerim yıkılmıştı çünkü,eşimin ailesi sürekli baskı yapıyordu bu nedenle eşime boşanmayı bile teklif ettim Allah razı olsun her daim korudu beni.
sonra forumda takılırken bir arkadaş yardımcı oldu bana Allah ondanda razı olsun.kalp durması sonucu sonlanan gebeliklerin %90 ı ne yazıkki kan pıhtılaşmasından dolayı oluyor arkadaşım.
sana bir kardeş tavsiyesi yaşadıklarımı yaşama.doktorundan trombofoli testi istediğini söyle.ve kesinlikle yaptır..
pataloji sonucunda çıkmıyor ne yazıkki kan pıhtılaşması varsa.kendini yıpratma boş yere 1 kez kaybedince evet üzülüyorsun ama tekrar olupta bidaha kaybedince...Allah yaşatmasın...şimdi yine hamileyim,bebeğim o test olmasa yine aynı sonu paylaşacaktı...dualarım seninle,Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Nurdancim mrb.gecmis olsun canim simdi hamile olmana sevindim. Bendede pihtilasma sorunu var ve 3 düsuk yaptim ilk ikisinde bilmiyodum ücüncüde hergün igne oldum ama yine olmadi bur ay önce düsük yaptim sen ne kullaniyosun canim bilgi verebilirmisin

Merhaba Canım,

Bende yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum. 9. haftamdayken bebeğimin kalp atışları durdu, gelişimide yavaştı ve bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk bebek, ilk heyecan ve ilk kayıp. Neler yaşadığını neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Kürtaj sonrası kontrole gittim bu defa da yumurtalıklarımda kist oluştuğunu bu nedenle hamile kalmamam gerektiğini öğrendim. Ama çok şükür ki bugün ki kontrolümde kistleriminde küçülmeye gittiğini gördüm. Bazen çok iyi hissediyorsun kendini. Dualara ve Rabbime sığınıyorsun. Mutlu oluyorsun. Bazen öyle anlar oluyorki sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecekmiş gibi sürekli bunalımlara giriyorsun. Bende çok üzdüm kendimi. Çok ağladım saatlerce ama geçiyor yavaş yavaş hayırlısıyla. Söyleyecek söz yok, tesellisi yok. Herkes aynı şeyleri söylüyor, yine olur, yine olur. Evet olur elbet Rabbimin izniyle ama olana kadar geçen süreç bizi fazlasıyla yıpratıyor. Rabbim tez zamanda bizim, forumdakilerin ve tüm herkesin yüzünü güldürsün inşAllah. Biz her zaman burda sırdaş olduk, dertlerimizi paylaştık. Yeri geldik ben diğerleri için üzüldüm. Yeri geldi onlar benimle üzüldüler. Birlikte atlatıcaz inşAllah bu zor günleri. Yanındayız, Yanlız değilsin unutma...

Allah razı olsun yokluğunuzu göstermesin. Hepiniz iyi ki varsınız. Dertlerimi paylastikça azaltıyosunuz.duygularıma olduğu gibi tercüman olmuşsn. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bana doktor kürtaj günün adet günün dedi ve 8 gün geçti normal mi canım sende nasıl oldu?

Allah razı olsun yokluğunuzu göstermesin. Hepiniz iyi ki varsınız. Dertlerimi paylastikça azaltıyosunuz.duygularıma olduğu gibi tercüman olmuşsn. Rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Bana doktor kürtaj günün adet günün dedi ve 8 gün geçti normal mi canım sende nasıl oldu?

Ben 31 mayısta kürtaj oldum. Kürtajdan dolayı kanamam oldu bi kaç gün. 30 Haziranda yani tam bir ay sonra adet oldum. Doktorum 4 hafta ile 6 hafta arasında adet olursun demişti. Bence geç değil olursun bu hafta diye düşünüyorum canım.

Nurdancim mrb.gecmis olsun canim simdi hamile olmana sevindim. Bendede pihtilasma sorunu var ve 3 düsuk yaptim ilk ikisinde bilmiyodum ücüncüde hergün igne oldum ama yine olmadi bur ay önce düsük yaptim sen ne kullaniyosun canim bilgi verebilirmisin

merhaba canım.
bu konu sanırım birazda pıhtılaşmanın mutasyonuna bağlı bir durum bende homozigot 677 tt var.
en başlarda 0,6 lık clexane kullanıyordum fakat dozaj fazla geldi iç kanama geçirdim.sonra 0,4 lük clexane ile yolumuza devam ettik.ayrı olarakta coraspin alıyorum günde 1 kere.yediklerimede dikkat ediyorum.pıhtılaşmayı artırıcı yiyecekleri araştırdım onlardan yememeye çalışıyorum.et ve tavuğu haftada 1 kez tüketiyorum.
bugüne kadar geldik devamıda gelir inşAllah:)

Ben 31 mayısta kürtaj oldum. Kürtajdan dolayı kanamam oldu bi kaç gün. 30 Haziranda yani tam bir ay sonra adet oldum. Doktorum 4 hafta ile 6 hafta arasında adet olursun demişti. Bence geç değil olursun bu hafta diye düşünüyorum canım.

Kafayı yicem ya bugün sabah akıntıyla beraber çok az kan gelmiş ama şimdi tık yok. Hamileyim desem göğüslerimde hic ağrı yok. Off korkmaya başladım Allahm yardımcımız olsun :(

Kafayı yicem ya bugün sabah akıntıyla beraber çok az kan gelmiş ama şimdi tık yok. Hamileyim desem göğüslerimde hic ağrı yok. Off korkmaya başladım Allahm yardımcımız olsun :(

Canım benim merak etme. Stres yaptıkça kendi kendinede adetini geciktirirsin. Beklentileri de umursama. Ben bazen adet olduğumu bile anlamıyorum hiç ağrısız geliyo bir anda. Hamile kaldığım ay hiçbir belirtim yoktu. Ne kasık ağrısı, ne göğüs ağrısı gayet normaldim. Öylesine test aldım çıkmaz bişey dedim çift çizgiyi gördüm.

Canım benim merak etme. Stres yaptıkça kendi kendinede adetini geciktirirsin. Beklentileri de umursama. Ben bazen adet olduğumu bile anlamıyorum hiç ağrısız geliyo bir anda. Hamile kaldığım ay hiçbir belirtim yoktu. Ne kasık ağrısı, ne göğüs ağrısı gayet normaldim. Öylesine test aldım çıkmaz bişey dedim çift çizgiyi gördüm.

Inşallah öyle bişey olur canım ya sanırım fazla kafama takıyorum yaşımın küçüklügünden heralde korkuyorum belki de . çok güzel teselli veriyosun Allah razı olsun bebeklerimiz tez zamanda kucağımızda olsun :)

Inşallah öyle bişey olur canım ya sanırım fazla kafama takıyorum yaşımın küçüklügünden heralde korkuyorum belki de . çok güzel teselli veriyosun Allah razı olsun bebeklerimiz tez zamanda kucağımızda olsun :)

Kaç yaşındasın ki canım. Bunun yaşla ilgisi yok bence. İnsan bir kayıp yaşayınca gözü daha çok korkuyor. Hemen yeri dolsun istiyorsun. Kürtaj sonrası bekleme süresi hemen geçse , rahim kendini hemen toparlasa, adetim biran önce gelse de yeniden denesem diye bekliyosun. Bu bekleme süreci biraz stresli oluyor maalesef. Ama Rabbimin izniyle hepsini atlatıcaz.

Kaç yaşındasın ki canım. Bunun yaşla ilgisi yok bence. İnsan bir kayıp yaşayınca gözü daha çok korkuyor. Hemen yeri dolsun istiyorsun. Kürtaj sonrası bekleme süresi hemen geçse , rahim kendini hemen toparlasa, adetim biran önce gelse de yeniden denesem diye bekliyosun. Bu bekleme süreci biraz stresli oluyor maalesef. Ama Rabbimin izniyle hepsini atlatıcaz.
18 yaşındayım. Aynen öyle çok zor. Çok istiyosn sahipleniyosn kaybedince kendine gelemiyosn. Bide benim aşırı bulantım vardi herşeyden tiksiniyordm. Evden, Eşimden bile... 5gün hastanede yattım serumla durdum sadece. Ama olmadı ışte. Hayırlısı diyelim olur inşallah ..

18 yaşındasın 4 aylık evlisin acele etme. Önce bedenini tanı, kadınlığını yaşa. Hamile kalabiliyorsun Allah inşallah sağlıklı çocuklar verir. Ben 3. bebeğime hamileydim. İlk ikisi gelişmedi 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım, bugün başlayan kanamayla 3. yü de 6. haftada kaybettim.

Back