merhaba canım;
bende senin gibi ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.pataloji sonucum temiz çıktı doktor 3 ay sonra yeniden gebe kalabileceğimi söyledi.3 ay korunduk.sonra yine gebe kaldım...sonra 10. haftada yine kalbi durdu...kürtaja alındım...sonra yine patoloji sonucum temiz çıktı.ama ben uzunca bir süre tekrardan hamilelik denemedim...hayallerim yıkılmıştı çünkü,eşimin ailesi sürekli baskı yapıyordu bu nedenle eşime boşanmayı bile teklif ettim Allah razı olsun her daim korudu beni.
sonra forumda takılırken bir arkadaş yardımcı oldu bana Allah ondanda razı olsun.kalp durması sonucu sonlanan gebeliklerin %90 ı ne yazıkki kan pıhtılaşmasından dolayı oluyor arkadaşım.
sana bir kardeş tavsiyesi yaşadıklarımı yaşama.doktorundan trombofoli testi istediğini söyle.ve kesinlikle yaptır..
pataloji sonucunda çıkmıyor ne yazıkki kan pıhtılaşması varsa.kendini yıpratma boş yere 1 kez kaybedince evet üzülüyorsun ama tekrar olupta bidaha kaybedince...Allah yaşatmasın...şimdi yine hamileyim,bebeğim o test olmasa yine aynı sonu paylaşacaktı...dualarım seninle,Rabbim yar ve yardımcın olsun...