• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorumm ;((

Tatlım bende aynı durumdayım ben 2 kere kaybettim ve yaklaşık 7 aydır da hamile kalamıyorum ama istan etme lütfen 1 kere veren allah devamında da verecektir dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmez stres yaptıkça daha çok zarar verirsin kendine, bedeninin sağlıklı olması lazım ki sağlıklı bebiş olsun :)

Tatlım bende 5-6 ay önce bebeğimi kaybettim sadece dua et rabbim sağlıklı bebekler versin diye

Canım benim benim ablamda ilk hamileliğinde problem yasamıstı bebek karnında ölmüştü ve sonra 1 sene daha korundular.Simdi 2 yasında bi kızı var. Üzülme bol bol dua et bizde sana ederiz. Gönlüne gööre hayırlı evlat versin Allah'ım. İnsan kendi kendinin doktorudur derler ya o misal hep aklındadır tahmin edebiliyorum beyninden atamıyosun ama yapmamaya calıs üzme kendini Rabbim nasip edecek hepimize inşallah....

Allahım cok cok razı olsun sizden inşallah rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun. bende hem kendimin hem sizin duacınızım...

merhaba canım;

bende senin gibi ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.pataloji sonucum temiz çıktı doktor 3 ay sonra yeniden gebe kalabileceğimi söyledi.3 ay korunduk.sonra yine gebe kaldım...sonra 10. haftada yine kalbi durdu...kürtaja alındım...sonra yine patoloji sonucum temiz çıktı.ama ben uzunca bir süre tekrardan hamilelik denemedim...hayallerim yıkılmıştı çünkü,eşimin ailesi sürekli baskı yapıyordu bu nedenle eşime boşanmayı bile teklif ettim Allah razı olsun her daim korudu beni.
sonra forumda takılırken bir arkadaş yardımcı oldu bana Allah ondanda razı olsun.kalp durması sonucu sonlanan gebeliklerin %90 ı ne yazıkki kan pıhtılaşmasından dolayı oluyor arkadaşım.
sana bir kardeş tavsiyesi yaşadıklarımı yaşama.doktorundan trombofoli testi istediğini söyle.ve kesinlikle yaptır..
pataloji sonucunda çıkmıyor ne yazıkki kan pıhtılaşması varsa.kendini yıpratma boş yere 1 kez kaybedince evet üzülüyorsun ama tekrar olupta bidaha kaybedince...Allah yaşatmasın...şimdi yine hamileyim,bebeğim o test olmasa yine aynı sonu paylaşacaktı...dualarım seninle,Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Çok sağol ya. benimde aklım sürekli buna takılıyordu. kan pıhtılaşması varmı yokmu nasıl öğreniliyor diye düşünüyordum . allah razı olsun hemen yaptıracağım. Rbbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bi şekilde doğsun inşallahh :)

Çok sağol ya. benimde aklım sürekli buna takılıyordu. kan pıhtılaşması varmı yokmu nasıl öğreniliyor diye düşünüyordum . allah razı olsun hemen yaptıracağım. Rbbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bi şekilde doğsun inşallahh :)

amin canım benim özelden sorunu cevapladım bu konuda uzman olduk araştıra araştıra yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve...

canm hiç üzülme.bende ilk bebeyimi kaybetmiştim.annem ozaman kızım üzülme ağaç ilk meyvesini döker demişti.şimdi iki kızım var allah bağışlarsa üçüncüye hamileyim..seninde olucak allahın izniyle...hiç olmaması kötü..bu gebelik gösteriyorki sende eşinde sağlıklısınız,ve çocuk sahibi olabilirsiniz..ya hiç umudu olmayanlar neyapsın...allah her şerrin ardına bir hayır saklamıştır,biz aciz kullar bunu idrak edemeyiz..hayırlısı böyleymiş..allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

İsyan etmeyeyim diyorum Rabbime bol bol dua ediyorum ama çok zor durumdayım.. ilk bebeğimi kaybetmem beni çok kötü etkiledi gücüm kalmadı. teselliye ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım üstesinden gelemiyorum.Bebeğim olsun cok istiyorumm. Lütfen DUA edin lütfennnn ;((

mayısta 2 aylık bebeğimi kaybettim bende.başta sarsıldım ama çok şükür iyiyim şimdi.herşey bizler için.Rabbim böyle istedi demek.herşeyde bir hayır var deyip sabretmemiz gerek.yine olur.dua edelim bol bol

anne ve baba cehenneme girdiği vakit
düşük ile kaybettikleri bebek Allah a naz yaparmış.
Allah ta naz yapan bebek haydi anne ve babanı al cennete git dermiş.
bebekte göbek bağı ile onları cennete götürürmüş.
Allah yar ve yardımcın olsun canım.

hayatta en çok neyi istersek onunla sınanırmışız...
merak etme arkadaşım,yalnız değilsin bu yolda...

2 düşüğüm var benimde.. Biri 2012 mayısta,diğeri 2013 haziranda..tam 1 sene arayla,aynı 2 acı.. Nasıl istiyoruz nasıl özeniyoruz anlatamam sana.. Çekilen acılara mı yanarsın kurduğun hayallerin uçup gitmesine ertelenmesine mi?? Ama bak şunu asla unutma.. Ne yaşarsan yaşa,emin ol senden çok daha kötüleride var,çaresiz olanlardan tut asla hamile kalamayacak olanlara dek..Allah korusun,şükret.. Şükret ki en azından hamile kalabiliyoruz.. Allah'ın hayırlı gördüğü bi zamanda olucak inan buna.. Ve düşen bebek daima sağlıksız olduğu için düşer bunuda unutma,bu bile Allah'ın verdiği bi nimet insanoğluna..

duanı eksik etme ve daima sağlıklısını hayırlısını dile..
inş Allah sanada banada isteyen herkesede nasip eder
:nazar:

Son düzenleme:

oooov ilk defa böyle bir hikaye duyuyorum çok ilginç gerçek mi buuu :44:

canm hiç üzülme.bende ilk bebeyimi kaybetmiştim.annem ozaman kızım üzülme ağaç ilk meyvesini döker demişti.şimdi iki kızım var allah bağışlarsa üçüncüye hamileyim..seninde olucak allahın izniyle...hiç olmaması kötü..bu gebelik gösteriyorki sende eşinde sağlıklısınız,ve çocuk sahibi olabilirsiniz..ya hiç umudu olmayanlar neyapsın...allah her şerrin ardına bir hayır saklamıştır,biz aciz kullar bunu idrak edemeyiz..hayırlısı böyleymiş..allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Allah razı olsun canım inşallah 2. Sağlıklı sıhhatli doğar senin gibi olurum inşallah. Sende bebisini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah...

mayısta 2 aylık bebeğimi kaybettim bende.başta sarsıldım ama çok şükür iyiyim şimdi.herşey bizler için.Rabbim böyle istedi demek.herşeyde bir hayır var deyip sabretmemiz gerek.yine olur.dua edelim bol bol
Allahm sabır versin cümlemize . Birbirimize dua edelim Rabbim kabul etsin bebisimizi kucağımıza alalım

Inşallah öyle olur canım tek tesellim o zaten . Sefaatcimiz olsun ahirette inşallah.

Back