Dayanamıyorumm ;((

Tatlım bende aynı durumdayım ben 2 kere kaybettim ve yaklaşık 7 aydır da hamile kalamıyorum ama istan etme lütfen 1 kere veren allah devamında da verecektir dua edip beklemekten başka elimizden bişey gelmez stres yaptıkça daha çok zarar verirsin kendine, bedeninin sağlıklı olması lazım ki sağlıklı bebiş olsun :)

Tatlım bende 5-6 ay önce bebeğimi kaybettim sadece dua et rabbim sağlıklı bebekler versin diye

Allahım cok cok razı olsun sizden inşallah rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun. bende hem kendimin hem sizin duacınızım...

Çok sağol ya. benimde aklım sürekli buna takılıyordu. kan pıhtılaşması varmı yokmu nasıl öğreniliyor diye düşünüyordum . allah razı olsun hemen yaptıracağım. Rbbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bi şekilde doğsun inşallahh :)

amin canım benim özelden sorunu cevapladım bu konuda uzman olduk araştıra araştıra yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve...

canm hiç üzülme.bende ilk bebeyimi kaybetmiştim.annem ozaman kızım üzülme ağaç ilk meyvesini döker demişti.şimdi iki kızım var allah bağışlarsa üçüncüye hamileyim..seninde olucak allahın izniyle...hiç olmaması kötü..bu gebelik gösteriyorki sende eşinde sağlıklısınız,ve çocuk sahibi olabilirsiniz..ya hiç umudu olmayanlar neyapsın...allah her şerrin ardına bir hayır saklamıştır,biz aciz kullar bunu idrak edemeyiz..hayırlısı böyleymiş..allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

mayısta 2 aylık bebeğimi kaybettim bende.başta sarsıldım ama çok şükür iyiyim şimdi.herşey bizler için.Rabbim böyle istedi demek.herşeyde bir hayır var deyip sabretmemiz gerek.yine olur.dua edelim bol bol

anne ve baba cehenneme girdiği vakit
düşük ile kaybettikleri bebek Allah a naz yaparmış.
Allah ta naz yapan bebek haydi anne ve babanı al cennete git dermiş.
bebekte göbek bağı ile onları cennete götürürmüş.
Allah yar ve yardımcın olsun canım.

hayatta en çok neyi istersek onunla sınanırmışız...
merak etme arkadaşım,yalnız değilsin bu yolda...

2 düşüğüm var benimde.. Biri 2012 mayısta,diğeri 2013 haziranda..tam 1 sene arayla,aynı 2 acı.. Nasıl istiyoruz nasıl özeniyoruz anlatamam sana.. Çekilen acılara mı yanarsın kurduğun hayallerin uçup gitmesine ertelenmesine mi?? Ama bak şunu asla unutma.. Ne yaşarsan yaşa,emin ol senden çok daha kötüleride var,çaresiz olanlardan tut asla hamile kalamayacak olanlara dek..Allah korusun,şükret.. Şükret ki en azından hamile kalabiliyoruz.. Allah'ın hayırlı gördüğü bi zamanda olucak inan buna.. Ve düşen bebek daima sağlıksız olduğu için düşer bunuda unutma,bu bile Allah'ın verdiği bi nimet insanoğluna..

duanı eksik etme ve daima sağlıklısını hayırlısını dile..
inş Allah sanada banada isteyen herkesede nasip eder

Son düzenleme:

oooov ilk defa böyle bir hikaye duyuyorum çok ilginç gerçek mi buuu :44:

Allah razı olsun canım inşallah 2. Sağlıklı sıhhatli doğar senin gibi olurum inşallah. Sende bebisini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah...

Allahm sabır versin cümlemize . Birbirimize dua edelim Rabbim kabul etsin bebisimizi kucağımıza alalım

Inşallah öyle olur canım tek tesellim o zaten . Sefaatcimiz olsun ahirette inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…