• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorumm ;((

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
İsyan etmeyeyim diyorum Rabbime bol bol dua ediyorum ama çok zor durumdayım.. ilk bebeğimi kaybetmem beni çok kötü etkiledi gücüm kalmadı. teselliye ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım üstesinden gelemiyorum.Bebeğim olsun cok istiyorumm. Lütfen DUA edin lütfennnn ;((

Allah'tan ümit kesilmez, hiç canını sıkma, Allah sağlık versin, huzur versin.. inş. hayırlı bi şekilde evlat sahibi olursun, herşeyde bir hayır vardır canım, ölen bebekler annelerini cennette beklermiş....bu cenin de olsa...dualarımız sen ve senin gibi bebek bekleyenlerle...inş rabbim dualarını kabul eder...

Allah'tan ümit kesilmez, hiç canını sıkma, Allah sağlık versin, huzur versin.. inş. hayırlı bi şekilde evlat sahibi olursun, herşeyde bir hayır vardır canım, ölen bebekler annelerini cennette beklermiş....bu cenin de olsa...dualarımız sen ve senin gibi bebek bekleyenlerle...inş rabbim dualarını kabul eder...

Amin inşallahh. Rabbim çokca razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen. allahım sizinde gönlünüze göre versin inşallahhhh...

İsyan etmeyeyim diyorum Rabbime bol bol dua ediyorum ama çok zor durumdayım.. ilk bebeğimi kaybetmem beni çok kötü etkiledi gücüm kalmadı. teselliye ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım üstesinden gelemiyorum.Bebeğim olsun cok istiyorumm. Lütfen DUA edin lütfennnn ;((

canım seni çok iyi anlıyorum ben de yaklaşık 1 ay önce ilk bebeğimi kaybettim, ben de çok zor günler geçirdim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama isyan etmeye hakkımız yok
eminim bu bizim için en iyisidir allah hakkımızda en hayırlısını vermiştir, her zaman bizden daha kötü durumda olanları düşün engelli yavruları olan insanları düşün ve her zaman şükret ben öyle yapıyorum ancak o zaman acım biraz hafifliyo
ben de çok istiyorum bi bebeğim olmasını inşallah allah en doğru zamanda en hayırlısını verir isteyen herkese
dua etmekten ve hayırlısını istemekten başka çaremiz yok
kendini üzüp yıpratma ki inşallah bi sonraki hamileliğini daha sağlıklı geçirebilesin

canım seni çok iyi anlıyorum ben de yaklaşık 1 ay önce ilk bebeğimi kaybettim, ben de çok zor günler geçirdim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama isyan etmeye hakkımız yok
eminim bu bizim için en iyisidir allah hakkımızda en hayırlısını vermiştir, her zaman bizden daha kötü durumda olanları düşün engelli yavruları olan insanları düşün ve her zaman şükret ben öyle yapıyorum ancak o zaman acım biraz hafifliyo
ben de çok istiyorum bi bebeğim olmasını inşallah allah en doğru zamanda en hayırlısını verir isteyen herkese
dua etmekten ve hayırlısını istemekten başka çaremiz yok
kendini üzüp yıpratma ki inşallah bi sonraki hamileliğini daha sağlıklı geçirebilesin

Allah sanada çokca sabır versin. Tez zamanda seni bebeğine kavuştursun ve hiç ayırmasın. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin haklısın.. Çok sağolll ..

bı yakınım da böle olmuşt illk bebeğini kaybetti ama doktar üzülme demk çocuğun olumuş yıne olur dedi bı sure korundu ve tekrar hamıle kaldı herşeyde bi hayır vardır öle düşün üzme herşeyin bı zmaanı varrr.

bı yakınım da böle olmuşt illk bebeğini kaybetti ama doktar üzülme demk çocuğun olumuş yıne olur dedi bı sure korundu ve tekrar hamıle kaldı herşeyde bi hayır vardır öle düşün üzme herşeyin bı zmaanı varrr.

İnşallah öyle olur. Allah razı olsun tüm isteyenlere versin inşallahh. okudumda sorununu Rabbim seninde yardımcın olsun Kucağına alırsın bebişini inşallah hayırşı sağlıklı bi şekilde...

İnşallah öyle olur. Allah razı olsun tüm isteyenlere versin inşallahh. okudumda sorununu Rabbim seninde yardımcın olsun Kucağına alırsın bebişini inşallah hayırşı sağlıklı bi şekilde...

hayırlısylaaaa hayırlı bı zamanda nasıp eder inşlhhhhh sanada çok geçmiş olsun canımmmm

güzelim nolur biraz rahat olmaya çalış ben de senin gibi ilk bebeğimi kaybettim ve ara vermeden yeni bebek istedim bir takım testler yapıldı ve prolaktinle tanıştım tedavi felan derken 5 ay geçti sonra stressimin olamaması lazımdı iyileşmem için derken tüm stressli durumlar gerek iş yerinde gerek akrabalarımda meydana geldi Allahım benim çocuğum olmayacak mı derken her 5 vakit namazımda ayetel kürsiden sonra hz zekeriyanın duasını ediyordum rabbim dualarımı kabul etti ve hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim şimdi ise yine bir nevi düşük tehlikem var ama rabbim ne eylerse güzel eyler çok korkuyorum ama duadana başka elimizden birşey gelmiyr:(

güzelim nolur biraz rahat olmaya çalış ben de senin gibi ilk bebeğimi kaybettim ve ara vermeden yeni bebek istedim bir takım testler yapıldı ve prolaktinle tanıştım tedavi felan derken 5 ay geçti sonra stressimin olamaması lazımdı iyileşmem için derken tüm stressli durumlar gerek iş yerinde gerek akrabalarımda meydana geldi Allahım benim çocuğum olmayacak mı derken her 5 vakit namazımda ayetel kürsiden sonra hz zekeriyanın duasını ediyordum rabbim dualarımı kabul etti ve hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim şimdi ise yine bir nevi düşük tehlikem var ama rabbim ne eylerse güzel eyler çok korkuyorum ama duadana başka elimizden birşey gelmiyr:(

rahat olmaya calışıyorum. Allah kabul etsin, bende namazımı kılıyorum cok şükür Rabbime. kendimden önce başkalarına dua ediyorum hatta. ewet herseyin başı stres. ama ben cok sinirli ve stresli bi insanım elimde değil. hatta ilk bebeğimi ondan kaybettiğimi bile düşünüyorum bazen. allahım sabır versin inşallahh. sanada bolca şifa versin bebişini sana bağışlasın ve hiç ayırmasın hayırlı sağlıklı ewlat olsun inşallahhh...

Direnin anneler:)pes etmek yok.Sizler 1 tanesiniz.Allah verecek inş. hayırlısıyla.Sadece zamanı var:38:

Canım benim benim ablamda ilk hamileliğinde problem yasamıstı bebek karnında ölmüştü ve sonra 1 sene daha korundular.Simdi 2 yasında bi kızı var. Üzülme bol bol dua et bizde sana ederiz. Gönlüne gööre hayırlı evlat versin Allah'ım. İnsan kendi kendinin doktorudur derler ya o misal hep aklındadır tahmin edebiliyorum beyninden atamıyosun ama yapmamaya calıs üzme kendini Rabbim nasip edecek hepimize inşallah....

pazartesi günü patoloji sonucum var. sanırım bi neden yok sadece kalp atışları drmuştu. inşallah sonuçlar temiz çıkar :/

merhaba canım;

bende senin gibi ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.pataloji sonucum temiz çıktı doktor 3 ay sonra yeniden gebe kalabileceğimi söyledi.3 ay korunduk.sonra yine gebe kaldım...sonra 10. haftada yine kalbi durdu...kürtaja alındım...sonra yine patoloji sonucum temiz çıktı.ama ben uzunca bir süre tekrardan hamilelik denemedim...hayallerim yıkılmıştı çünkü,eşimin ailesi sürekli baskı yapıyordu bu nedenle eşime boşanmayı bile teklif ettim Allah razı olsun her daim korudu beni.
sonra forumda takılırken bir arkadaş yardımcı oldu bana Allah ondanda razı olsun.kalp durması sonucu sonlanan gebeliklerin %90 ı ne yazıkki kan pıhtılaşmasından dolayı oluyor arkadaşım.
sana bir kardeş tavsiyesi yaşadıklarımı yaşama.doktorundan trombofoli testi istediğini söyle.ve kesinlikle yaptır..
pataloji sonucunda çıkmıyor ne yazıkki kan pıhtılaşması varsa.kendini yıpratma boş yere 1 kez kaybedince evet üzülüyorsun ama tekrar olupta bidaha kaybedince...Allah yaşatmasın...şimdi yine hamileyim,bebeğim o test olmasa yine aynı sonu paylaşacaktı...dualarım seninle,Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Back