Dayanamıyorum:(

Mama değil de sütümü sağıp verdim.
Hem merak etmiştim ne kadar gelicek diye. Kaşıkla zaten istemiyor bebeğim emme konusunda istekli maşallah inşallah hep böyle olur. Aç bırakınca alır diyorsan o zaman öyle bir durumda bekletir veririm yine :)
Belli bir süre sonra bırakmaya meyilleniyor diye duymuştum bende..

Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için. O kremden 2 tüp denedim ama işe yaramadı. Belki biraz ara vermiş olsaydı düzelirdim ama şunu fark ettim ki yanlış tutuş yanlış emzirme pozisyonundan olmuş.
Ben tutamadığım için ne o düzgün emdi şimdiye kadar o yüzden de sürekli istemiş emmek. Ne ben rahat emzirebildim. Karbonatlı su çok iyi geldi aklında bulunsun dünden beri sürüyorum yaralarım geçti resmen :)
Ben de dişlerimi sıka sıka emzirdim ama dün çok berbat bir gündü işk defa çığlık çığlığa ağlaya ağlaya emzirdim. Bebeğimi de korkuttum sanırım.
Allahtan düzeldi şuan bugün ilk defa emzirirken keyif aldım sadece ağzına aldığı zaman biraz sızladı ama buna binlerce şükürler olsun.

Seni yeni bir anne olarak çok iyi anlıyorum.ahhh ahhh ben 2 ay çektim kanlar akardı emzirirken.en sonunda doktora gittim antibiyotik krem verdi ve awent göğüs Kalkan’ı tavsiye etti.aslında bende nette okumuştum ama iyi geleceğini düşünmemiştim.amaaaa sihirli değnek değmiş gibi 2 gün sonra tamamen geçti.emzirmek çok güzel bişeymiş

soganin suyunu sürün bnimde ilk 2-3 gun yara olmustu cok aciyordu emziremiyordm soganin suyunu surdum pecete koydum goguslerine 1-2 gube gecti snra hic aci falan kalmadi

Şuan ne kadar özendim anlatamam. Sağlıkla büyüt inşallah

Gümüş göğüs kapakları var onları deneyebilirsin. Bide Hametan krem ,emzirmeden önce temizlemek şartıyla ..

Evet bende ondan aldım. Çok iyi geldi.. bazen doluyor ama sinir bozucu oluyor eğilirken süt akıyo :)))
Şu ilk aydan sonra herşey daha kolaylaşıcak inşallah :))

Evet bende ondan aldım. Çok iyi geldi.. bazen doluyor ama sinir bozucu oluyor eğilirken süt akıyo :)))
Şu ilk aydan sonra herşey daha kolaylaşıcak inşallah :))
Evet öyle bi dezavantajı var maalesef dışarıda özellikle çok sıkıntı oluyor her yer süt:)ama bi kaç günde geçiyor zaten uzun soluklu kullanmaya gerek olmadığı için idare edilebilir.Kesinlikle herşey yoluna giriyor zamanla ama dişleri çıkınca da ısırmaya başlıyor bu defa da tekrar yara oluyor.Napalım sağlıklı olsunlarda

Bu süt akma olayı durucak mı?
Yoksa böyle devam mı edecek:))

Bizde silikon kalkan bile ise yaramadi. Oglum kemirerek damaklarinda memeyi sikistirarak emiyor 6 ay oldu hala goguc ucu yaralarim bitmedi, gogus ucu silikonu denedim sikikonla bile memeyi ezmeyi basardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…