Amin inşallahgayet yeterli , bolca emzirin, saglıkla büyütün..
Kızım dogduktan sonra bende memecundan baya çektim. Çok kuvvetli cekiyordu. Resmen icimden parça kopuyordu sanki. 1.5 ayda falan iyileşti. Bir emzirip bir mama vermekten zarar gelmez. Hemen bırakmaz. Zaten bazı dönemlerde bırakmaya çalısıyorlar o zaman aç bırakırsanız biraz geri memeyi alir. Tecrübeyle sabittir.
canım çok geçmiş olsun konunu görünce birden o çektiğim gögüs acılarını yaşadım sanki saniyelik.. artık yarılmıştı ve her emzirmede kanıyordu oglum emiyordu ben ağlıyordum
sezeryan ağrısında felan ne varmış '' dedim kendi kendime kabus gibi senı çok iyi anlıyorum :/
ben herşeyi denedim çözüm olmadı çünkü sürekli emdiği için iyileşmeye fırsat olmuyor
sakın sütünü sağma makine daha kötü yapıyor aman deyim
ben acılar içinde emzirdim..
o emerken bağırmayım diye dişlerimin arasına bez koyar beze bastırırdım dişlerimi .. beynim uyuşurdu o acıdanbaşım döner tansiyonum düşer ter dökerdim.
gececek lütfen sabret. her anne yaşıyor bu acı olayı.
sana bir kaç tavsiye vereyim. bende işe yarayan acımı dindiren
gögüslerini emzirmeden evvel sütünle sil. kuru kuru sakın verme
eczanelerde lansinoh krem satılıyor bunu al ve sürekli sür yıkamana gerek yok çok rahatlatıyor. hemen aldır vakit kaybetme
eczanelerde satılan e vitamini kapsülleri var ben onları kırıp sürüyordum. emzirirken yıkıyordum buda çok iyi geldi.
birde soganı közleyip koymuştm
ayrıca emzirme sütyeni felan giyme daha cok sürtüyor gögüslerine. daha çok acıtıyor
sadece atlet giy.
bu uyguladıklarım tam olarak geçirmese de rahatlattı zamanla geçiyor . sen güçlü bir annesin sabret lütfen
birde ben gece mama veriyordum ama sadece gece gögüslerim sabaha kadar rahatlasın diye yoksa dayanacak gücüm kalmamıştı.. en azından 3 4 saat felan emmiyor biraz kendime geliyordum.
Şuan ne kadar özendim anlatamam. Sağlıkla büyüt inşallahÇok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için. O kremden 2 tüp denedim ama işe yaramadı. Belki biraz ara vermiş olsaydı düzelirdim ama şunu fark ettim ki yanlış tutuş yanlış emzirme pozisyonundan olmuş.
Ben tutamadığım için ne o düzgün emdi şimdiye kadar o yüzden de sürekli istemiş emmek. Ne ben rahat emzirebildim. Karbonatlı su çok iyi geldi aklında bulunsun dünden beri sürüyorum yaralarım geçti resmen :)
Ben de dişlerimi sıka sıka emzirdim ama dün çok berbat bir gündü işk defa çığlık çığlığa ağlaya ağlaya emzirdim. Bebeğimi de korkuttum sanırım.
Allahtan düzeldi şuan bugün ilk defa emzirirken keyif aldım sadece ağzına aldığı zaman biraz sızladı ama buna binlerce şükürler olsun.
Gümüş göğüs kapakları var onları deneyebilirsin. Bide Hametan krem ,emzirmeden önce temizlemek şartıyla ..
Evet bende ondan aldım. Çok iyi geldi.. bazen doluyor ama sinir bozucu oluyor eğilirken süt akıyo :)))Seni yeni bir anne olarak çok iyi anlıyorum.ahhh ahhh ben 2 ay çektim kanlar akardı emzirirken.en sonunda doktora gittim antibiyotik krem verdi ve awent göğüs Kalkan’ı tavsiye etti.aslında bende nette okumuştum ama iyi geleceğini düşünmemiştim.amaaaa sihirli değnek değmiş gibi 2 gün sonra tamamen geçti.emzirmek çok güzel bişeymiş
derim Rabbim size de nasip etsinŞuan ne kadar özendim anlatamam. Sağlıkla büyüt inşallah
Gümüş mü?Göğüs kalkanı aldım evet çok işime yaradı :)
Evet öyle bi dezavantajı var maalesef dışarıda özellikle çok sıkıntı oluyor her yer süt:)ama bi kaç günde geçiyor zaten uzun soluklu kullanmaya gerek olmadığı için idare edilebilir.Kesinlikle herşey yoluna giriyor zamanla ama dişleri çıkınca da ısırmaya başlıyor bu defa da tekrar yara oluyor.Napalım sağlıklı olsunlardaEvet bende ondan aldım. Çok iyi geldi.. bazen doluyor ama sinir bozucu oluyor eğilirken süt akıyo :)))
Şu ilk aydan sonra herşey daha kolaylaşıcak inşallah :))
Bu süt akma olayı durucak mı?Evet öyle bi dezavantajı var maalesef dışarıda özellikle çok sıkıntı oluyor her yer süt:)ama bi kaç günde geçiyor zaten uzun soluklu kullanmaya gerek olmadığı için idare edilebilir.Kesinlikle herşey yoluna giriyor zamanla ama dişleri çıkınca da ısırmaya başlıyor bu defa da tekrar yara oluyor.Napalım sağlıklı olsunlarda
Gümüş mü?
Durucak çok yakında merak etmeyin ilk aylar öyle oluyo sonrasında düzeliyoBu süt akma olayı durucak mı?
Yoksa böyle devam mı edecek:))
Gümüş tavsiye ediyorum ama benHayır ben aventin kalkanını aldım gümüş değil silikon ama çok iyi geldi.
Gümüş tavsiye ediyorum ama ben
Ama Jameya ,hayat kurtarıyor :)Ama o çok pahalıbaktım 285 tl..
Diğeri de kurtardı :))Ama Jameya ,hayat kurtarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?