Mama takviyesine gerek yok.. sutunu sag diycem ama meme ucunu daha cok cekistirio makine.. seni anliorum ama bu bi donem ve aci gecince emzirmenin tadina o zmn varacaksin asil inan bana..krem kullanabilirsin..ama bu donemi emzirerek atlatman lzm.. sagmayip iyilesmesini beklersen sutun gudebilir bebek belki memeni tutmaz geri birsuru is.. kendi sutunden sur gogus uclarina cnm..
Aynisini yasadim canim.lansinoh falan bende ise yaramadi.Doktor bana fito krem yazdi.Mama falan vermedim hic.Fito kremi en uzun emzirme araligimin oldugu zamanlarda surdum ve emzirmeden once mutlaka yikadim.Gogus pedi, hava aldirmayan sutyen asla takma.Mumkun oldugunca meme hava alsin, kurut.Cok zor ama gececek merak etme.
Bana doktor gogus pedini gorur gormez bunu kesinlikle kullanma demisti.Onlarla daha kotuye gidermis.Göğüs pedi kullanmasam akıyor sütüm bu sefer. Açık bırakayım dedim ama şakır şakır süt geliyor. Lanolin bana da işe yaramadı. Şimdi karbonatlı su dediler onu deniyorum umarım az da olsa hafifletir yoksa gerçekten delirmek üzereyim
Krem kullandım hiç bir işime yaramadı
Sanırım memeyi tutamıyor belki de o yüzden bu derecede ağrım oluyor
Bende emzirmekten yanayım zaten artık napayım
Sadece onun strese girmesi sinirlenmesi beni çok üzüyor. Aslında geçse ağrım rahat rahat pozisyon da denerim ama bu şekilde deneyemiyorum.
Almam mı iki tüp bitirdim hiç bir işe yaramadı malesef.. teşekkür ederimLansinoh aldin mi?
Hayirli olsun bu arada :)
Sürdükten sonra memenin yıkamadan da bebeğe verilebildiği bir merhem vardı koyun yağından mı ne yapılan tam hatırlayamadım eczaneye sorarsanız yardımcı olacaktır..Çok geçmiş olsun emzirmek harika birşey,bu acılar geçici..
Allah kolaylık versin,bebeğinizi güle güle büyütün.Bazı arkadaşlar acemilikten demişte, ben 2 çocuğumda yaşamadığım şeyi 3üncüde yaşadım.
Normal doğum yapmıştım,bu emzirme acısı doğumumu unutturmuştu bana.Silikon uç kullanmıştım biraz düzelinceye kadar,inşallah çabucak atlatırsınız sizde
Bende neden işe yaramadı pekiKızlar söylemiş ben de söyleyim cidden lansinoh mükemmel bir krem öneririm. Biraz sabır lazım annesi alisacak emmeye hayırlı olsun bebeğin.
Lansinoh bende de işe yaramadı.
Benim de öyleydi. O kadar acirdi ki memeyi kendim veremezdim eşime falan verdirirdim. Krem sürerdim emmedigindr emecegi zaman yani yarım saat sonra yikardim off zordu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?