- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Saldıray Abi en azından dürüsttü.Burdaki erkek seks için aşık taklidi yapmış yok gözlerinin dolması , peşinden koşması filan hep amacına ulaşmak için birer taktik.15 dakika oturur sonra sevişiriz mi diyor
Saldıray abi gibi birşeymiş bu
“Yalan söylüyorsam Şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın,önce bir sevişelim Züleyha”derdi
önce bi önyargılı davranmamayı öğren.sonra da ne demek istediğimi sor ve ben de sana cevap vermiş olayım.oral seks bana göre diğer bi aşama yani ilişkide aşama kaydettik anlamında söyledim.değerimi kızlık zarına bağlamam.kızlığım hala yerinde gibi ucuz beyanlarda da bulunmam!Adam sapıkmış sen ondan da sapıkmıssın konuyu anlatırken seviştik desen yeterdi
Oral yaptık derken tatmin oldun mu?
Tüh sizin gençliğinize..
Millet uzaya çıktı, indi gezegen gezegen gezdi bizimkiler böyle.. hani seviştim sadece oral yaptım ha yanlış anlamayın kızlığım bozulmadı diyor. .
İyi aşama kaydettiğiniz için sizi tebrik edeyim bari.önce bi önyargılı davranmamayı öğren.sonra da ne demek istediğimi sor ve ben de sana cevap vermiş olayım.oral seks bana göre diğer bi aşama yani ilişkide aşama kaydettik anlamında söyledim.değerimi kızlık zarına bağlamam.kızlığım hala yerinde gibi ucuz beyanlarda da bulunmam!
20 yaşındayım kimseye bu konuda hesap verecek değilim.İyi aşama kaydettiğiniz için sizi tebrik edeyim bari.
Ailenin haberi var mı bu kaydettiğin aşamalardan özgür kız
Haberleri var mı dedim.Hesap verdin mi demedim.20 yaşındayım kimseye bu konuda hesap verecek değilim.
görmediğim için terk ettim.eğitimime odaklandım.Haberleri var mı dedim.Hesap verdin mi demedim.
Bak yaşın çok küçük kendine bu kötülüğü yapma yaptırma inan ki iyiliğin için yazıyorum Lütfen yapma eğitimine odaklan zamanı gelince zaten her şeyi fazlasıyla yaşayacaksın.
Bu adam abazanin tekiymiş 15 dk konuşalım sonra sevişelim ne demek!
Kendine bunu mu reva görüyorsun?
Yaşı kacHaberleri var mı dedim.Hesap verdin mi demedim.
Bak yaşın çok küçük kendine bu kötülüğü yapma yaptırma inan ki iyiliğin için yazıyorum Lütfen yapma eğitimine odaklan zamanı gelince zaten her şeyi fazlasıyla yaşayacaksın.
Bu adam abazanin tekiymiş 15 dk konuşalım sonra sevişelim ne demek!
Kendine bunu mu reva görüyorsun?
Eger konu gercekse..
Kullanilacak kizmissin.
Sen de yaş kaçBence sil beyninden, unutursun be neler unutulmuyoki
yani şaaaptık ama hala bakireyim demek istiyorSevistik desen anlardik biz oralina kdr girmene gerek yoktuki :)
Ya gercek mi:) ben niye ole anlamadim :) ben herseyi yaptilar diye dusundum.. insan orala kdr giderse nasil durcak bilmiyorum:) neyse benim icim fesat bence:)yani şaaaptık ama hala bakireyim demek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?