dayanamayıp bitirdiğim ilişkim

15 dakika oturur sonra sevişiriz mi diyor
Saldıray abi gibi birşeymiş bu
“Yalan söylüyorsam Şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın,önce bir sevişelim Züleyha”derdi
Saldıray Abi en azından dürüsttü.Burdaki erkek seks için aşık taklidi yapmış yok gözlerinin dolması , peşinden koşması filan hep amacına ulaşmak için birer taktik.

Sevse bla bla bla cümlelerine girme bence. Sevmediğini zaten ilk anda kendini belli eden bir adamı anlatıyosun. Benden bişe bekleme hadi hurra seks yoksa git. Bumu yani. Eğer gerçeksen ve sanıyorum ki yaşın 20ye bile gelmemiştir. Yapma, etme. Erkeklerin seni kullanmasına izin verme. Evet sevgiliyle sevişirsin, öpüşürsün, sekste yaparsın ama bunları en azından karşılıklı tutkulu aşk yaşadığın bir adamla yap. Oral nedir yaaaa. Lütfen

Adam sapıkmış sen ondan da sapıkmıssın konuyu anlatırken seviştik desen yeterdi
Oral yaptık derken tatmin oldun mu?
Tüh sizin gençliğinize..
Millet uzaya çıktı, indi gezegen gezegen gezdi bizimkiler böyle.. hani seviştim sadece oral yaptım ha yanlış anlamayın kızlığım bozulmadı diyor. .
önce bi önyargılı davranmamayı öğren.sonra da ne demek istediğimi sor ve ben de sana cevap vermiş olayım.oral seks bana göre diğer bi aşama yani ilişkide aşama kaydettik anlamında söyledim.değerimi kızlık zarına bağlamam.kızlığım hala yerinde gibi ucuz beyanlarda da bulunmam!

önce bi önyargılı davranmamayı öğren.sonra da ne demek istediğimi sor ve ben de sana cevap vermiş olayım.oral seks bana göre diğer bi aşama yani ilişkide aşama kaydettik anlamında söyledim.değerimi kızlık zarına bağlamam.kızlığım hala yerinde gibi ucuz beyanlarda da bulunmam!
İyi aşama kaydettiğiniz için sizi tebrik edeyim bari.:olamaz:
Ailenin haberi var mı bu kaydettiğin aşamalardan özgür kız:işsiz:

20 yaşındayım kimseye bu konuda hesap verecek değilim.
Haberleri var mı dedim.Hesap verdin mi demedim.
Bak yaşın çok küçük kendine bu kötülüğü yapma yaptırma inan ki iyiliğin için yazıyorum Lütfen yapma eğitimine odaklan zamanı gelince zaten her şeyi fazlasıyla yaşayacaksın.
Bu adam abazanin tekiymiş 15 dk konuşalım sonra sevişelim ne demek!
Kendine bunu mu reva görüyorsun?

Bak yaşın çok küçük kendine bu kötülüğü yapma yaptırma inan ki iyiliğin için yazıyorum Lütfen yapma eğitimine odaklan zamanı gelince zaten her şeyi fazlasıyla yaşayacaksın.
görmediğim için terk ettim.eğitimime odaklandım.

Yaşı kac

Neden bilmiyorum ama burda şu "lakin" kelimesini kullanan insanların hepsi sanki asosyal bi erkekmiş gibi geliyor bana. Biliyorum lakin kelimesi erkeklere özgü bi kelime değil kızlar da kullanabilir ama neden böyle bi hissim var anlamıyorum.

Afam seni kullanmamış yalan söylememiş açık açık ben beni tatmin edecek günü birlik ilişkiler istiyorum demiş sende buna izin vermiş birlikte olmuş tatmin etmişsin ve adam arkasına bakmadan gitmiş. Ortada ayrılma filan yok acı çekmene de gerek yok boş yere.

Benim anlamadığım başta niye sevişmeyip naza çektin, zaten yapacakmışsın ?

Back