dayanamayıp bitirdiğim ilişkim

Adamın niyeti belliyken naneleri yiyip buraya dert yanmayın
Bile bile lades diyorsunuz sonrada ah vah .
farkettiysen yaptıklarımdan pişmanım demedim.sadece derdimi anlattım.yapıp yapıp beni kullandı dmedim asla çünkü ben de istedim. anla bunu!

cidden fake değilim.fake olduğumu düşündürten ne onu da anlamadım lakin yorumunuz için çok teşekkürler.zaten kullanmasın diye ayrıldım ama cidden zo bir süreç
ama

Yok ben fake olduğunuzu düşündüğüm için demedim zaten ama boşverin kendinize hiç zarar vermeyin.

Bu kisi senin kotulugun icin demiyor. Bu tarz konulari acanlarda cok hassas oluyo. Senin askin olabilir adama, ama adamin sana gram ask besledigini dusunmuyorum
adam bana aşık değil biliyorum zaten.ama benim duygularım farklı ve bunu yazan arkadaş benim duygularıma laf etmiş o yüzden sinirim bozuldu.

Ben üzüldüm açıkçası
Bazen insanlar olayların gidiş yönüne engel olabileceğini istediği anda durdurabileceğini zanneder lakin duygular ele geçirince yapamıyorsun bunu
Sizde de tam olarak böyle olmuş
Belki sever eder umuduyla devam etmişsiniz ama seven taraf siz olmuşsunuz
Adam aslında gayet açık olmuş,yani evlenelim diyip bu olaya girmemiş
O yüzden adamın duygusal bir beklentisi veya düşüncesi yok
Siz de kalbinize gömün derim,zarardan başka birşey vermiyor size

Bu bir aşk hikayesi değil ki eğer fake değilse bir aptallık hikayesi seninde izninle adam seni aptal yerine koyup kullanmış.

Bence sen canını yakan insanlardan hoşlanıyorsun.
Ve şuan ona cinsel anlamda bağlısın.
Çağırsa yine gidersin gibi.
Hastalıklı bir ilişkiniz varmış
Bittiğine dua etmen lazım
haklısın ama neden böyle anlayamıyorum.tekrar enle iletişime geçse bile uzak durmalıyım.

Beni
farkettiysen yaptıklarımdan pişmanım demedim.sadece derdimi anlattım.yapıp yapıp beni kullandı dmedim asla çünkü ben de istedim. anla bunu!
Bence sen gerçekleri anla ki sızlanma daha fazla ;) adam sevseydi sence böyle mi olurdu ?seven adam daha elini bike tutarken bi kalbi titrer dokunmaya kıyamaz en başlarda ! Ve adam gibide ilişkisinin arkasında durur sevişmiyorsak biter bitti gibi davranmaz sevmediğini anla ki kendi kalbine yazık etme .

Ben üzüldüm açıkçası
Bazen insanlar olayların gidiş yönüne engel olabileceğini istediği anda durdurabileceğini zanneder lakin duygular ele geçirince yapamıyorsun bunu
Kendini daha cok sevdrmek icin beraber olduunu dusundum ben : (

Bu bir aşk hikayesi değil ki eğer fake değilse bir aptallık hikayesi seninde izninle adam seni aptal yerine koyup kullanmış.
kimsenin beni kullandığı yok , ben de istedim ve oldu bazı şeyler .lakin bundan öteye geçmedi. çünkü sevmedi. hepsi bu ! yeterince açıklayıcı oldu mu sizin için.

haklısın ama neden böyle anlayamıyorum.tekrar enle iletişime geçse bile uzak durmalıyım.

Tabiki uzak dur. Yani sen eminim o yaşadığınıç şeylere güzel anlamlar yükledin ama onun için bir zevkten ibaret gibi duruyor. Niye bu kadar emin konuşuyorum aksi olsa etrafında pervane olması gerekmez miydi.
Bazıları böyle istediğini alsın yetiyor onlara
Çok daha dikkatli ol,kendini yıpratma bence

Ben üzüldüm açıkçası
dediğiniz gibi.ne eksik ne fazla .

kimsenin beni kullandığı yok , ben de istedim ve oldu bazı şeyler .lakin bundan öteye geçmedi. çünkü sevmedi. hepsi bu ! yeterince açıklayıcı oldu mu sizin için.
Kullanmis.. sende istemis olabilirsin ama kadinlar cinsel organla baglanir tatlim. Yani cinsellik bizi karsidakine baglar, istisna kadinlar var tabii.. ama erkekler ole degiller.

sızla
Beni

Bence sen gerçekleri anla ki sızlanma daha fazla :KK66: adam sevseydi sence böyle mi olurdu ?seven adam daha elini bike tutarken bi kalbi titrer dokunmaya kıyamaz en başlarda ! Ve adam gibide ilişkisinin arkasında durur sevişmiyorsak biter bitti gibi davranmaz sevmediğini anla ki kendi kalbine yazık etme .
sızlanmıyorum , sadece derdimi yazdım buraya.sevmediğini biliyorum ayrıca .sevse buraya bunları yazmazdım değil mi çok bilmiş?

sızla

sızlanmıyorum , sadece derdimi yazdım buraya.sevmediğini biliyorum ayrıca .sevse buraya bunları yazmazdım değil mi çok bilmiş?
Tabirlerine dikkat et cok bilmiş falan yoksa ben üslubunun hakkını veririm oke ? Kuyruk acının derdini başka yerde çıkar eleştiriye açık değilsen konu açmak niye

Seni sadece bedenen kullanmak isteyen ve senin ona karşı duygularını kullanan pisligin teki erkek arkadaşınız kusura bakmayın ama.
Ilk başta sevişirsek olur yoksa olmaz dediğinde k...na tekmeyi basacaktın ama seviyorsun oyuzden yapamadın seni her türlü kullanmasına izin verme böyle değersiz birine.
Seni seven birisi çıkacaktır mutlaka sevmek bu degil o kişi için diyorum.

kullanılmaktan kastım aranızda geçen şeyler değil. Adam sizi duygusal anlamda kullanmış.

Tabirlerine dikkat et cok bilmiş falan yoksa ben üslubunun hakkını veririm oke ? Kuyruk acının derdini başka yerde çıkar eleştiriye açık değilsen konu açmak niye
eleştirin doğru değil ve ben de seni eleştiriyorum .

eleştirin doğru değil ve ben de seni eleştiriyorum .
Duynak istediğin şeyler : yaa sen elinsen geleni yapmıssın bence ilgisi var ki böyle yaklaşıyor hatta özledi ama dile getiremiyor olır böyle seyler vs duymaksa kusura bakma ki ben gerçekçi bi insanım ve senin tarafından bakıp konuşmaya çalıştım belli ki adam hak etmiyor vr hos bans göre adam da değil ama hırsını yanlış yerlerde arama burası gibi . Ortada sana bi hakaret yok o yüzdem adabıyla karşılık ver .

Back