dayanamayıp bitirdiğim ilişkim

haklısın aslında her şeyin gayet farkındayım ama bazen insan ya olsaydı diyor.umut ediyor .uzak durmak en iyisi.zaten uzak durmya çalışıyorum.

hırs aramıyorum eleştirirken adam gibbi eleştir. herşeyi deme hakkı görme kendinde.argo kullanmadan da gayet hakaret edebiliyıorsun

Derdi sevişmekmiş beyinsizin sen kaçınca hırs yapmış artık kendine bir iyilik yap onla hiç görüşme bunca zaman olsa olurdu. Dünya da milyonlarca erkek var biri de seni sever mutlu eder elbet bir embesilin EGO’sunu şişirmek niye!!!
Bunun içim mi geldik dünyaya

Bile bile ateşe at kendini,e sonra neyin derdindesin?
Adam sana baştan iğrenç bir teklifle gelmiş.
Sen de pekala kabul etmişsin,hiç uzun uzadıya yazmana gerek yoktu,kendini kandıramaya çalışa çalışa kabul etmişsin.
Yaşayacağını yaşamışsın.
Şimdi derdin 'özledim' mesajına verilen cevap mı?
Evlenecek mi sandın anlamadımki.
Alan razı veren razı derler ya,dert nerede.

Ayrıca bak bu adam ilk sevgilinmiş
İlk sevgililiği onun gibi biriyle yaşamak da büyük talihsizlik yani.
Şimdi sen o sayfayı kapat da adam gibi birini bulup öyle yaşa gerçek aşkı.
Çünkü bu sevgililik,aşk değil.
Bu çok çirkin bişey.

hırs aramıyorum eleştirirken adam gibbi eleştir. herşeyi deme hakkı görme kendinde.argo kullanmadan da gayet hakaret edebiliyıorsun
Adam ol adam gibi eleştireyim sen bu şekilde konuşmaya devam ettikçe senin dilinden konuşurum sıkıntı yok . Amaaaa ve lakin şu dk dan sonra ne anladıgın artık umrumda değil sıkıcı bi konuşma olmaya başladı o yüzden bys

Reactions: KV_
doğru yapıp yapmadığımı bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği gibi şeyler.
Tabiki doğru davranmıyorsun.Çok çabuk elde ediyor istediğini ulaşılmaz değilsin kısacası böyle davrandığın için adamın önünde misyonun bitmiş.Kesinlikle olmaz ileri gitmez.Ciddiyet içermez bu ilişki vazgeç bu durumdan

Aman bi aklı basında ol !

Seni kırmak istemem ama ortada bir aşk hikayesi yok

Ortada karaktersiz fırsatçı bir adamın zevkleri uğruna bir kızı nasıl kandirabildigini gördüğümüz bir durum var

Tiksin o kişiden

haklısın aslında her şeyin gayet farkındayım ama bazen insan ya olsaydı diyor.umut ediyor .uzak durmak en iyisi.zaten uzak durmya çalışıyorum.
uzak dur canım bunu kendine olan saygından dolayı yap lütfen.
Bedenen ve ruhen seni haketmeyen sadece cinsel obje olarak gören birisi için asla üzülmeye düşünmeye degmez inan bana.

sakin ol sampiyon

Canım sen buna adam demişsin ama bu bildiğin öküz yani.
Seni bedensel olarak kullanıyor.
Ne demek buluşuruz 15 dakika sonra sevişiriz

kullanıldığınızı anlamak bu kadar zor mu gerçekten? O kadar çok şey var ki yazmaya üşendim ya

Eee biz napalım şimdi? Adamın söylediği gibi zevkini tatmin etmişsin bitmiş.sen de pişman değilsen sıkıntı yok.

Ya böyle kekoları nereden buluyorsunuz
Cinsellik iki taraf da isteyince olur zaten, yok "çıplak foto yolla" yok "15 dk oturcaz sonra sevişcez" nedir
Hayatıma giren erkeklerden en kızgın olduğum en hayatıma aldığıma pişman olduğum erkeklere bile şuan teşekkür mesajı atasım geldi bu seviyeye asla inmedikleri için.

Sen isteyerek yapmışsın her şeyi duygularınla hareket etmişsin. Ama o çok duygusuz davranmis. Sana karşı bişey hissetmemis ki. Sana değer veren biri senden sürekli bi yakınlık istemez. Üzgünüm yanlış düşünmüşsün. Senden gerçekten hoşlansa seni görmek bile ona yeter.

Adam sapıkmış sen ondan da sapıkmıssın konuyu anlatırken seviştik desen yeterdi
Oral yaptık derken tatmin oldun mu?
Tüh sizin gençliğinize..
Millet uzaya çıktı, indi gezegen gezegen gezdi bizimkiler böyle.. hani seviştim sadece oral yaptım ha yanlış anlamayın kızlığım bozulmadı diyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…