ileri gittik anlamında demek istemiştim.oraya mı takıldınız yani?Sevistik desen anlardik biz oralina kdr girmene gerek yoktuki :)
fake değil cidden upuzun derdimi anlattım.manyak mıyım bu kadar uzun yazıp insanları kandırmaya.lütfen doğru düzgün yorum yapın.Sevistik desen anlardik biz oralina kdr girmene gerek yoktuki :)
Oral...sex yapmaktan ilerisi degildir bana gore..ileri gittik anlamında demek istemiştim.oraya mı takıldınız yani?
fake değil cidden upuzun derdimi anlattım.manyak mıyım bu kadar uzun yazıp insanları kandırmaya.lütfen doğru düzgün yorum yapın.bu fake uyelerden gina geldi.artik.yeter beeee.
size göre öyle ama bence ileri bir aşamadır. takılmanız gereken burası değildi.Oral...sex yapmaktan ilerisi degildir bana gore..
Ne istiosun bizden, nasil yardimci olalim tatlim?size göre öyle ama bence ileri bir aşamadır. takılmanız gereken burası değildi.
doğru yapıp yapmadığımı bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği gibi şeyler.Ne istiosun bizden, nasil yardimci olalim tatlim?
cidden fake değilim.fake olduğumu düşündürten ne onu da anlamadım lakin yorumunuz için çok teşekkürler.zaten kullanmasın diye ayrıldım ama cidden zo bir süreçFake mi değil mi bilmiyorum ama sizi başka amaçlar için kullanan bir insan için acı çekmeyin bence.
Acı çekmeyin demek kolay biliyorum ama biraz olsun mantıklı düşünün bence.
Ben ortada bi iliski goremedim. Zira adam baya rahat..sana ilimli davranmiski tuzagina dus. Yani kimse kotulugu dusmanlikla yapmaz.. iyi gibi davranip seni kandirmis. Ha sende istemissin sex yapmissiniz ok. Ama adamin hedefi buymus ve artik o kdrcik bile caziben kalmamis onun icin. Uzaklasmazsan daha cok bu adam kullanir senin bedenini duygularini somurur.doğru yapıp yapmadığımı bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği gibi şeyler.
sizin görüp görmeminiz umrumda değil , yaşamadan da bilemezsiniz duygularımı.cidden şöyle sinir bozucu yorumlar yazmak için mi buradasınız.insanlar burada derdini paylaşmak istiyor belki yalnız hissediyorlar ve siz bunu küçümseyici yaklaşıyorsunuz.nedir bu özgüven? nedir bu kendini beğenmişlik.bi de siz sinirimi bozmayın allah aşkına.Ben ortada aşk goremedim
Bu kisi senin kotulugun icin demiyor. Bu tarz konulari acanlarda cok hassas oluyo. Senin askin olabilir adama, ama adamin sana gram ask besledigini dusunmuyorumsizin görüp görmeminiz umrumda değil , yaşamadan da bilemezsiniz duygularımı.cidden şöyle sinir bozucu yorumlar yazmak için mi buradasınız.insanlar burada derdini paylaşmak istiyor belki yalnız hissediyorlar ve siz bunu küçümseyici yaklaşıyorsunuz.nedir bu özgüven? nedir bu kendini beğenmişlik.bi de siz sinirimi bozmayın allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?