kimseyle derdimi paylaşamıyorum kızlar.buraya yazmak istedim çünkü içim daralıyor ve düşünmekten yoruluyorum.yaklaşık bir sene önce biriyle sevgili olduk.ilk sevgilim gibiydi daha önce flörtleştiklerim olmuştu ama gerçekten görüşüp vakit geçirdiğim ilk insandı.ilk buluşmamızda beni öpmesine izin verdim, pişman değilim lakin o günkü buluşmadan sonra bana telefonda biraz kaba davranmaya başladı ve ona müstehcen fotolar atmamı istedi.ilk buluşmada bazı şeyleri hızlı yaşamak ona bu cesareti verdi biliyordum ama ben daha sonrasında kötü hissetmeye başladığım için fotoğraaf yollamadım ve onunla bu konuyu konuşmak istedim.daha çok duygusal anlamda bir ilişkimiz olursa daha iyi olacağını söyledim lakin o geçmişte yaşadıkları sonucunda bağlanma sorunu olduğunu söyledi ve sanırım beni kendinden soğutmak için gururumu inciten şeyler de dedi. ben olmadı deneyelim devam edelim oluruna bırakalım dedim o ise sen böyle üzüleceksin yaşayacaksak sadece cinsellik olsun dedi. cidden hoşlanmıştım çocuktan ve hala direttim.eskisi gibi olalım diye . o da olmaz beni zor durumda bırakıyosun dedi, buluşacaksak bi yerde oturmucaz en fazla 15 dk otururz sonrasında sevişicez dedi.hem bu konuyu açtığım için kendime kızıyordum hem de ona bunları konuşmadık say diyordum.sonra uyuduk . sabah kalktığımda daha mantıklı düşünebiliyordum.zaten hiç aramamış veya mesaj atmamıştı.bi hoşçakal mesajı atıp heryerden engelledim.aradan pek zaman geçmeden peşimden koştu. ben yüz vermedim.bazen aklıma geliyordu,ben bi anonim siteden yazdım ona ama anladı ben olduğumu.gerçi anlasa da umrumda değildi çok sinirliydim.aradı ve içimdeki zehirleri dökmeme izin verdi.haklıydın dedi. iyi davranıyordu ne bileyim aklımdaydın pişman oldum falan. tekrar başladık ama ben eskisi kadar umursamıyodum.kendi mutluluğuma bakıyordum.farkkettim ki canı istediğinde bana iyi davranan canı istemediğinde kırılıp kırılmadığımı düşünmeden konuşan biri vardı.argo asla kullanmaz bana ama ne bileyim bazı şeyler vardır kırar karşındakini bilirsiniz kızlar.ben de mantıklı olup ayrıldım.bu yine aradı ,bunu yüzyüze konuşalım diye. buluşmak istemiyordum lakin bi tarafım onu son kez görmek istedi ve kabul ettim.buluştuk . ben hoşuma gitmeyen şeyleri söyledim o da bazılarını kabul etti bazılarını açıkladı.bana söz vermişti sinemaya gittik.gayet iyiydik ama ben tekrar başlamak istemiyordum .elimi tuttu,birlikte olalım tkrar dedi.ben tam konuşacakken bu eli tutmaya devam edersen cvabımı alacağım dedi.ben de bıraktım elini.o an onu hiç öyle görmemiştim.bi kaç sigara yaktı.gözleri hafif kızardı.giderken son kez sarıldık ben biraz ağladım tekrar birlikte olalım dedi ben mantıklı düşünmem gerek sınavım var ve bunlar beni yoruyor dedim.sonra ayrıldık ama hiç aklımdan çıkmadı.bi kaç gün geçti ve mesaj geldi.o an tekrar devam etmek istedim adını koymadan . daha ılımlı cevap verdim.tekrar konuşuyorduk ama ikimizde bi ad koymadık o konuyu açmıyorduk daha doğrusu.neysse onu yaşıyorduk işte.buluştuk tekrar , seviştik . oral seks yaptık. pişman değilim ben de istedim tabiki fakat sonrasında yine soğuk mu davranacak diye bekliyordum.beklediğim gibi de oldu.yine soğuk davrandı. özledim yazdım , pek bi tepki vermedi . hoşuna gitmedimi özlenmek dedim bilmem dedi.sordum soğuk musun bana diye yok olurmu öyle şey dedi ama Allah aşkına söyleyin kızlar özlemem hoşuna gitmedi mi diyorum bilmem diyor. bu nası bir cevap . baktım pek konuşmaya hevesli değil başlarım bu aşkın ızdırabına dedim kalbimi söke söke gittim.kendine iyi bak dedim,hayırdır bir yere mi gidiyon dedi.hiç bişey yazmadım ve çekip gittim.konuşsaydım tekrar aynı şeyi diyecekti üzülüyosun bitsin . değişmek yerine bitirecekti.hiç bişey demeden çektim gittim ben de. ama fark ediyorum ki farklı çok farklı hislerim var ona .aradan iki ay geçti aramadı ben de hiç bişekilde iletişime girmedim.ama düşünmeden edemiyorum.diyorum sevseydi gitmeme izin vermezdi diye.zaten sevmiyor sadece hoşlanıyorum diyordu.böyle tuhaf bir aşk hikayesi işte.ne onla ne onsuz.sizlere içimi dökmek istedim biliyorum fazla uzun yazdım ama tüm bunları yazmam gerekiyordu.tanıdığım birilerine anlatamıyordum.yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.